Kritik av det tragikomiska tecknaruppropet Moment 2022 – Nej till Nato

Noterar att de som vill släppa freden fri samt säger sig vilja motverka NATO, ännu inte brutit sig loss ur de plattformar, som betalar skatt till världens i särklass mest kriminella krigsföretag som leder NATO, samt censurerar och shadowbannar folk som säger eller tecknar sanningen.

Varje gång jag frågar människor, i deras s.k. fredliga led, om varför de befinner sig på ondskans plattformar, så möts jag av glasartade blickar.

Varje gång jag frågar varför de INTE organiserar sig i fredliga partier med ryggrad, som fäller NATO-vurmande regeringar, samt valsamverkar mot 4%-spärren, så möts jag av glasartade blickar. Det hela påminner mig om boken 1984 av George Orwell.

Världsfredens fängelse är enbart en konstruktion inuti deras egna hjärnor. Det hela är så tragikomiskt att det behövs en teckning! de kan få världsfred väldigt snart om de börjar göra rätt.

Jag föreställer mig en bild av en tecknare vars hjärna har en smartphone nerkörd i huvudet, med Googles, Instagrams och Facebooks symboler på sig, samt jag från, Valsamverkanspartiet och Vetenskapliga partiet, skriker att jag har en nyckel för världsfred och skriker på dem, men att deras ljudisolerande hörlurar isolerar bort ljudet.

Tecknaren har en åsnekropp. Ur rektum på åsnan är det kopplat en slang som går till hörlurarna och till deras smartphone. Jag har redan en skiss här kopplad till en post om intelligens, men nu är det valtider så ni får allt föreställa er resten själva!

Se det som ett uppdrag att rita er egen satir, ni kära tecknare som gör reklam för både Gmail och Instagram eller inte lockar ut folk från de klandervärda plattformarna till bättre plattformar som t.ex. WordPress!

Efter valet gör jag min egen teckning av er! Om teckningen inte skall gälla er så måste ni faktiskt organisera er, kandidera och valsamverka för världsfred på riktigt, d.v.s. brett utan att splittra! Annars är ni inte mer värda än det som kommer ur åsnan. Det är ingen åsikt, men ett faktum. Gör ni inte det så saknar ni människovärde.

Tragikomiska kontaktuppgifter till Tecknaruppropet Moment 2022

Jag bryr mig inte om ifall era stora egon klarar av uppgiften att göra rätt eller inte. Om ni låter egot styra och enbart antar en glasartad blick så sätter ni ert kortsiktiga löjliga egenintresse att klottra framför världsfred, solidaritet och kampen för en kärnvapenfri värld på riktigt. Det är ingen åsikt, men ett faktum. Ni ritar mycket skräp på er kammare, men påverkar då intet! Noll.

Fler länkar till de som har åsikter eller publikationer om Tecknaruppropet listas nedan:
https://www.globalpolitics.se/tecknaruppropet-slapp-freden-fri-nej-till-karnvapen-nej-till-nato/
https://www.galago.se/bok/tecknaruppropet-mot-karnvapen-och-nato/
https://www.boktugg.se/bok/9789177753018/tecknaruppropet-mot-karnvapen-och-nato/
https://illustratorcentrum.se/lena_sjoberg/tecknaruppropet/
https://www.nyhetsbanken.se/2022/08/tecknaruppropet-staller-ut.html
https://eliasericson.tumblr.com/post/694107965517709312/nu-h%C3%A4nder-det-tecknaruppropet-moment-2022-har
https://www.aftonbladet.se/kultur/a/KzmR0y/svenska-tecknare-i-upprop-mot-nato-och-karnvapen
http://lenasjoberg.blogspot.com/
https://seriersant.se/tecknaruppropet-mot-karnvapen-och-nato-inb-utkommer-sep-2022?tag=Agent%20Annorlunda&sort=p.model&order=ASC&page=11
https://www.gunillahagstrom.se/editorial
https://krf.se/2022/07/13/tecknare-i-upprop-mot-nato-och-karnvapen/
https://michaelalarsson.se/
http://www.tommysundvall.se/
https://www.louiselowenberg.se/post/moment-2022-tecknarupprop-mot-nato-och-k%C3%A4rnvapen
https://www.8dagar.se/2022/05/nu-tar-vi-det-lilla-lugna.html

Annons

En reaktion till “Kritik av det tragikomiska tecknaruppropet Moment 2022 – Nej till Nato

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s