Nya uppgifter om Estoniakatastrofen – Anders Björkman intervjuas av Lennart Fröderberg

Låt mig presentera en mycket intelligent och helt världsunik intervju med Anders Björkman i Monaco 2011, med mycket information som ännu INGEN kanal rapporterat något om, enligt Lennart Fröderberg som intervjuar honom. Jag antar att Fröderberg då menar vanliga fulmedia-kanaler som skiter i folkets rätt till sanningen, en fungerande rättsstat och en demokrati värd namnet.

Anders Björkman är ett internationellt erkänt namn inom sjösäkerhet. Han har anlitats av IMO i London som expert/utredare vid olyckor till havs, i syfte att öka sjösäkerheten internationellt. IMO står för International Maritime Organization.

Här har ni i alla fall den oredigerade intervjun genom Vetenskapliga partiet, som länkar till Fröderbergs intervju med Anders Björkman:

Del 1/4: https://www.bitchute.com/video/9AB2faxOegj6/

Del 2/4: https://www.bitchute.com/video/Z6O4q74JAlNs/

Del 3/4: https://www.bitchute.com/video/9Y3nO7Sl2njv/

Del 4/4: https://www.bitchute.com/video/2rhl5e0WkPpa/

Noterar att intervjun publicerades den 1/12-2020, samt att ljudet enkelt kan förbättras genom Audacity, t.ex. medelst förstärkning och brusreducering och säkert ännu mer genom en utbildad ljudtekniker. Varför har den publicerats så sent av Fröderberg? Brist på karaktär p.g.a. för lite meditation? Det kan han gärna svara på i kommentarsfältet!

Jag minns att jag tidigare har tagit del av information som gjort att jag spekulerat i en kollision med en brittisk u-båt, en misstanke som stärks genom intervjun, men det förklarar inte det uppenbara massmordet på de frusna passagerarna som tvingats hoppa 10 meter ned i kallt vatten och simma till livbåtar mitt ute till havs, allt medan detta betraktats utan ingripande från kringliggande fartyg…

medan de fryser ihjäl.

Detta var en stor nyhet för mig och den fick mig att rysa i förfäran. Vilket djävla öde. Detta är något som svensk militär, svenska politiker och svenska massmedier har förtigit av outgrundlig anledning, om vi nu bör kalla dem för ”svenskar”, om det rör sig om statskupp, NATO-slickande, massmord och landsförräderi?

Rösta för inte på ett NATO-krigsparti! Rösta inte på de två fega partier som inte fäller NATO-krigspartierna! Rösta inte på något parti i Riksdagen!

Estoniakatastrofen är absolut något som bör tas upp i en framtida Nürnbergrättegång eller i folkdomstol, där de korrupta människor som är inblandade döms för sina brott och får straff som motsvarar förbrytelsen!

Fulmedias bild har, i min mening, varit att det inte fanns några fartyg i närheten och att helikoptrar var tvungna att flyga långa sträckor för att hämta upp dem och att det var därför folk frös ihjäl. Det var i alla fall min egen uppfattning som nu fick sig en rejäl störning.

Att inte plocka upp människorna snabbt verkar, i min mening, ha varit ett medvetet agerande för att de skulle frysa ihjäl. Min egen spekulation är att det rörde sig om en NATO-operation i syfte att ta död på de polismän som fanns på Estonia vid förlisningen, en konspirationsteori som jag redogör för här. Det kan givetvis vara ett rent sammanträffande, men det var då i min mening ett mycket olägligt sammanträffande.

Det verkar röra sig om ett planerat och utstuderat massmord av NATO:s satans mördare, samma slags massmördare som mördar suveräna nationers folkvalda ledare, bedriver onödiga, skadliga och dödliga vaccinationer, färgrevolutioner och statskupper runtom i världen, vilket får Hitlers  och Dr. Mengeles bravader att blekna i jämförelse!

Intervjun med Anders Björkman i Monaco 2011, var en del av Lennart Fröderbergs researcharbete inför en kommande dokumentärfilm om Estoniasänkingen. Finansiären av projektet valde att lägga ner projektet, enligt Fröderberg. Verklig orsak är okänd, men jag gissar på snärjning, hot eller mutor. Det påstods, enligt Frödeberg, vara ekonomin som spökade, men det kan lika väl ha kommit påtryckningar, snärjning eller mutor från konspiratörerna som finansiären backade inför.

Det borde ändå finnas andra finansiärer som är villiga att få till dykningar och dokumentation av orsaken bakom förlisningen. En dykbåt, tekniska dykare och utrustning för att dokumentera hålet borde inte vara någon stor sak när man vet vad man letar efter. Frågan är väl om det ens behövs?

Björkman anser, helt tydligt, att en kollision med något rev upp och sänkte Estonia och det tror även jag och Fröderberg. Dåligt stängda skott kan ha varit bidragande, eller så kan de ha öppnats fullt medvetet, om det nu var ett planerat massmord, vilket jag tror. Vatten på bildäck hade ju annars helt sonika  letts ut genom avlopp med backventiler.

I dagsläget borde det t.ex. finnas ryska intressen att avslöja sanningen om NATO:s förehavanden. Det borde finnas ett intresse av att utröna varför Estonia gick på en mer sydlig kurs i djupare vatten och varför inga människor plockades upp av kringliggande fartyg. Ryssarna borde ev. kunna ha snappat upp mördarnas kommunikation?

Intervjun är helt världsunik och informationen som Fröderberg ville få ut censurerades t.o.m. på SwebbTV, vilket även den f.d. militären och dykaren Håkan Bergmark har intygat. Fröderberg cencurerades till 100% av Mikael Willgert, när han i korthet återgav det som intervjun ovan handlar om. Willgert hade ingen förkunskap om att Fröderberg hade intervjuat Anders Björkman 8 år före det att SwebbTV intervjuade & censurerade Fröderberg.

Varför censurerades då Fröderberg av Willgert? Är han med i samma korrupta förening som Carl Bildt? Är han redan snärjd, mutad eller hotad? Är han rädd för svärdet som läggs mot halsen under de bisarra frimurare-ceremonierna?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s