Erik Andersson – SVT-äcklet har nått sin höjdpunkt i propagandahänseende

Erik Andersson 28 september, 2022 kl 03:13

Man har i svensk ”Nato-tv” dvs (SVT) Rapport och Aktuellt upprepade gånger, på förhand bestämt sig för att folkomröstningen i Donbasregionen ska betecknas med epitetet ”sken-omröstning” sedan den utlystes och innan den i praktiken genomförts. Att servera svenska folket sådant är verkligen äkta propaganda från svinfabriken SVT.

SVT-äcklet har nått sin höjdpunkt i propagandahänseende, men trovärdigheten har gått i botten för länge sedan.
SVT har blivit en utrikespolitisk serviceinrättning till Natos, EU:s och USA:s utrikespolitiska propagandafabrik.

Vem kan inbilla den medvetna delen av befolkningen i Europa, att den etniska terrorn i östra Ukrainas av Zelinskys Nazistyre liksom inte ägt rum, utan man mer eller mindre beskyller Ryssland för att ha bombat sönder städerna i Öst. Det är vad svensk television förmedlat i flera år. Det är sinnessjuk löjeväckande förvriden information.

Nu dammar man även av USA:lakejen Kalle (stropp) Bildt i TV (förstås)” tänkbar” moderat Utrikesminister i den nya borgerliga-koalitionen. SVT släppet tom fram de välkände rysshataren Patrik Oksanen från DN i Aktuellt eller Rapport som tilläts ge uttryck för att det säkerligen är Ryssland själva som sprängt sönder sina egna gasledningar utanför Bornholm, men vill ge Nato skulden för detta, utan minsta bevis och utan vidare frågor. När jag ville titta på SVT-reprisen senare på kvällen var intervjun raderad. Typisk propaganda TV.

Nej! SVT är inte skyldiga oss varken sanning, fakta eller minsta värdeneutralitet eller objektivitet, ändå ska Sveriges befolkning tvingas betala dyrt för att bli misshandlade med lögner, desinformation och rå propaganda. Björn Söder har rätt. Byt ut hela jävla SVT-patrasket snarast möjligt.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s