Docent Sture Blomberg om långa gummi-liknande blodproppar efter Covid-19-vaccin

Jag skrev om dessa blodproppar den 27/7 och då var det en man vid John O’Looney som agerade visselblåsare.

Programledaren Mikael Wilgert har länge känt en rädsla att ta upp saken, men visar nu gott ledarskap och har fattat mod till sig. Kanske frågade han Jehoshua [Jesus] i meditation?

Nu tillåts nämligen Docent Sture Blomberg ta upp väldigt långa, hårda gummi-liknande strängar i blodet hos Covid-19-vaccinerade, via SwebbTV.

https://swebbtube.se/w/uLBp6rcZoxRq61xz6FNgkM

Det hade givetvis varit intressant att ha någon kompetent förespråkare för vaccinering med i studion, så att det hade blivit opartisk vaccindebatt, men ok.

Äkta opartiska vaccindebatter:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/12/01/folkets-radio-video-vaccindebatt-mellan-kompetenta-vetenskapsman/

https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2022/01/27/sveriges-2a-vaccindebatt-om-covid-19-agnes-wold-och-nils-littorin/

https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2022/10/18/tredje-vaccindebatten-i-sverige-via-demokratifest-umea/

Nåväl. Vaccinförespråkare med kompetens kan ju svara genom alla de medier som bankmaffian redan kontrollerar, om de nu vill det, samt kan även länka i kommentarsfältet till sina egna påståenden.

Bankmaffian som profiterat på både nedstängningar och korrupt försäljning av biovapnet till korrupta politiker som mörkat kontraktet, samt förmodligen önskar sig en lydig död åt folket, eftersom de ignorerat signalerna om död och elände av vaccinerna, kommer förmodligen tugga fradga nu, tror jag, för nu sitter de alltmera löst till.

Massmord leder nämligen ofta till folkdomstolar eller Nürnbergrättegångar och ibland straffarbete, giljotinering eller hängning. Det jag tror de fruktar mest av allt är straffarbete, d.v.s. ett långt utdraget lidande och eftersom folket inte gillar att se massmord, lika mycket som makteliten gör, så tror jag det får störst folkligt stöd.

Samtidigt önskar jag alla medverkande i studion ett himmelrike på jorden. Tack för att ni finns och gör det här. Lev länge och väl!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s