Dr. William Makis intervjuad om 93 döda läkare i Kanada

Dr. William Makis Says! There Are 93 Dead Doctors in Canada

Även annan vårdpersonal dör plötsligt i s.k. Sudden arrhythmic death syndrome (SADS) eller på svenska ”Plötsligt Vuxet Arytmisyndrom”. Turbocancern, som jag skrivit om tidigare, ökar också, enligt Makis.

De läkare som alltså har haft vetenskaplig utbildning, men ändå behandlat sin kunskap likt en religion, d.v.s. inte varit öppna och skeptiska, inte tittat på data, samt har saknat god karaktär, får nu alltså sitt straff.

I högmod likt påfåglar har de velat visa sin godhet genom att kavla upp och spruta in okända substanser i sig själva och andra.

Njutningslystet, likt giriga rävar, har de tagit för sig av de löner och mutor, som lydnaden under läkemedelsmaffian har gett dem. De svalde okritiskt betet likt glupska getter eller grodor.

Deras avund mot Gud har sannolikt endast kunnat stillas marginellt genom att få bära vita rockar och därigenom få makt över liv och död.

I sin lättja har de likt åsnor vägrat att titta på data. De har vredgats likt en vargflock mot de som poängterat data, de som vägrat injicera.

Många av de sju dödssynderna. Jag förlåter dem. De var bara helt vanliga syndiga människor. Inget speciellt.

Nu dör de en och en likt flugor. Karma. Orsak och verkan. Detta blir deras eftermäle och de efterlevande bör ev. tilldelas Darwinpriset som tack för att de har förbättrat genpoolen. De kommer förhoppningsvis ersättas med läkare med bättre fungerande hjärnor och bättre karaktär. De bör åtminstone vara ca 10% av alla läkare hoppas jag. Jag känner i vart fall en av dem.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s