World Economic Forum under luppen – Swebbtv Granskar

https://swebbtube.se/w/eCPKrkTn592pm9SjmZYhz7

2 reaktioner till “World Economic Forum under luppen – Swebbtv Granskar

 1. Tycker nog att filmen från swebbtv om the great resett liknande konspirationsteori i vissa avseenden. En del påståenden är nog sanna men jag saknade argument och analyser om vad och hur det ska kunna genomföras och varför folk skulle acceptera de agendan. Ingen förklarar ju vad som kommer att hända hur det är tänkt att genomföras och vilka konsekvenserna blir. (mycket skrämselpropaganda där verkligen).
  Tycker det är minst sagt mystiskt och patologiskt att det enbart är en politisk adel och ”elit” som sätter tilltro till den agendan och deltar i WEF. Hur skulle man få människor att underkasta sig den? Genom sanktioner, lagstiftning och straff? Kommer nog inte att fungera. Det är mycket farligare att ge EU mera makt, där de försöker ta över och eliminera nationell lagstiftning och förbereder sig för federalism.

  1. Har maktfullkomliga individer någonsin strävat efter decentrtalisering av sin makt i något hänseende?

   Alla som gör videos är inte experter. Dessutom kan även extrema konspirationsteoretiker har rätt ibland, även om de sväljer precis alla klickbeten, med hull och hår.

   Samma sak är det ju med de normisar som helt okritiskt sväljer fulmedias lögner, vilseledning och bedrägeri. Klart att normisarna får helt fel väldigt ofta och står där med brallorna nere.

   Oavsett vilket bör varje människa med självbevarelsedrift göra sina egna öppna och skeptiska undersökningar!

   Vissa konspirationer ligger ju bokstavligen i öppen dager, t.ex. Event 201, det Militärindustriella komplexet och Big Pharmas historiska brottslighet.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s