Vetenskap – #talaomdet – Läkaruppropets konferens – Covid-19 – vaccin – biverkningar

Emilia Ögell som är journalist och krönikör på Svenska morgonbladet är en av grundarna till projektet Tala om det (#talaomdet) som tycks finnas på många olika plattformar som ägs av de som utgör huvudproblemet i världen. Det är helt ok om man styr människorna rätt från dessa och medverkan på sådana plattformar är inget ovanligt idag, men alla som befinner sig på dessa manipulativa plattformar och länkar till dem lurar sig ändå själva på olika vis. Vi bör istället hjälpa människor bort från dem, vilket många och även Folkets Radio har påpekat.

Likväl kommer Ögell deltaga i Läkaruppropets internationella konferens i Stockholm den 21-22 januari. Det är toppenbra att Ögell och andra journalister bevakar detta enormt intressanta event, samt kan få med sig material ut därifrån.

I detta sammanhang bör jag ändå peka på den kritik som Läkaruppropet får av Doktor Mikael Nordfors, en man som behandlats mycket illa av svenska fulmedier.

Nordfors kritik är en källa för journalisters svåra frågor till medverkande läkare. Varför demonstrerade ni enbart emot vaccinpasset och inte emot de skadliga och dödliga injektionerna? Varför talade Nils Littorin t.ex. nedlåtande om s.k. ”antivaxxare”? Varför var ni så tysta?

Kritik ska alla Läkare tåla och svara på om de är vetenskapliga! Är det så att Mikael Nordfors och Glenn  Dormer och antivaxxarna hade rätt, så bör alla läkare erkänna detta nu!

Mikael Nordfors har hemsidan https://www.medicdebate.org/

Glenn Dormer har hemsidan https://botasverige.se/

Även om de andra läkarna är sent ute, och kan ha privata anledningar till det, så bör de vid någon tidpunkt inse att de har gjort fel och erkänna det, om de har karaktär!

Konferensen kommer handla om lärdomar och konsekvenserna av Covid-19 och vaccinerna. Jag gissar att de kommer tala om cancer, myokardit och perikardit.

Överläkaren och patologen Ute Krüger kommer deltaga, och enligt intervjuaren för Frihetsnytt, Tobbe Larsson, så kommer även läkaren och doktorn i mikrobiologi, Nils Littorin som är partiledare för Malmölistan.

Jag hoppas att flera vakna individer i Malmölistan vill deltaga genom en valsamverkan för fred, hälsa och oberoende, inför nästa riksdagsval.

https://swebbtube.se/w/vT5GkiyR2sZH7VrZ7KHGhw

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s