Inte på TV – Rysk man med åsikten att det är dags att ge NATO:s & EU:s nazister på nöten

https://swebbtube.se/w/6ioPL83Pnmmhi9Ukb5gMte

I åtta år stöttade NATO:s & EU:s nazister de ukrainska nazisterna när de uppsåtligt mördade 10000-14000 civila rysktalande f.d. Ukrainare i Donbass genom artilleribeskjutningar. En klar krigsförbrytelse.

Först när Ryssland beslutade sig för att utrota den kriminella nazismen i Ukraina, genom en militär operation, så spelade NATO:s & EU:s nazister upprörda, men inte för de krigsförbrytelser som nazisterna utfört, men för Rysslands ”brutala aggression”.

I Sveriges riksdag applåderades istället den kriminelle diktatorn som förbjudit den fredliga oppositionen i Ukraina. 98,5% av svenska folket håller med och röstar in samma partier en gång till och röstar inte för ett parti som likt Vetenskapliga partiet som vill skapa äkta demokrati.

Sverige har lika vidriga människor som vidriga politiker. Jag skäms å era vägnar att vara svensk. Ni lever inte väl och ni klandervärda som ingår i små oseriösa partier valsamverkar heller inte brett. Alla utom 16 individer röstar som fullidioter och det är den oomkullrunkeliga sanningen, i ljuset av vad ni har skapat tillsammans.

Endast ett sittande riksdagsparti är emot inlagd NATO-ansökan, nämligen Vänsterpartiet, men de gör inget större oväsen om denna ”lilla sak” som kan leda till tredje världskriget och total ödeläggelse av Sverige.

Följaktligen måste större delen av det svenska folket väckas
och vi måste byta ut ALLA partierna i Riksdagen! Nytt val kan komma kvickt ibland, t.ex. när en gudibehaglig rysk missil träffar det krigshetsande satanistiska riksdagshuset, eller folk som drabbas av politiken driver ut dem och hänger dem i lyktstolparna, så att vi kan installera fredliga politiker snabbt! Tack på förhand till högre makter!

Väck dig själv, dina vänner och välkomna in i Valsamverkanspartiet om ni inte är skamlösa ryggradslösa små råttor!

Är ni inte med mig, och saknar hållbara motargument genom kommentarfältet nedan, så hoppas jag att ni ruttnar i den kloak där ni hör hemma!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s