Kritik mot Text-TV – Här kommer ”hårda bevis” på SVT:s propagandakvarn

God Morgon! Ett meddelande från Erik Andersson:


Igår den 3/2 kunde man läsa på Text-TV ”utrikes publicerad” sidan 134 följande:

CIA: Avgörande månader i kriget

CIA-chefen William Burns bedömer att den ryska presidenten Vladimir Putin inte är seriös vad gäller förhandlingar om fred”.

(Trots att Putin föreslagit förhandlingar ett flertal gånger, men som USA, Nato och EU förkastat upprepade gånger. Artikeln är naturligtvis redan borta, eftersom det var ren lögn.)

Detta uttalade citat av CIA-chefen kommer alltså från den mest avskyvärda terror- och mördarorganisationen som världen erfarit, alltså den amerikanska statens värsta avföring, finansierad av det militärindustriella komplexet och kongressen.

Hela världen vet vad CIA ställt till med i ett stort antal länder under åratal, till stöd för militärjuntor, kupper i en mängd länder, undergrävande verksamhet och mord på demokratiskt valda politiska folkstödda ledare.

Inte nog med detta, så har förre CIA-chefen Mike Pompeo stolt, skamlöst och skämtsamt offentligt avslöjat hur CIA ljugit, lurats, och bedragit människor genom sin verksamhet (vilket inte är förvånande).

Skulle nuvarande CIA-Chefen William Burns ha det minsta trovärdighet?

Varför publicerar och återger SVT Text-TV detta bisarra påstående till svenska folket, om inte i annat avseende än i propagandasyfte för USA:s räkning? Åt främmande makt!!!

Den amerikanska staten, som tveklöst ställer sig bakom den fascistiska naziregimen i Ukraina, har således synpunkter på Putins trovärdighet. Det är faktiskt löjeväckande.

Men inte ska du tro att att SVT gör någon kommentar eller analys av påståendet! – Nej. Så tusan heller. De bara släpper fram skiten till folk. Det är därmed bevisad propaganda av värsta sort.

Här har ni f.d. CIA-chefen Mike Pompeo:
https://rumble.com/v241hka-mike-pompeo-i-was-the-cia-director-we-lied-we-cheated-we-stole….html

 

Annons

2 reaktioner till “Kritik mot Text-TV – Här kommer ”hårda bevis” på SVT:s propagandakvarn

  1. Tack för ditt inlägg Erik!
    Det är ren hjärntvätt genom 5:e generationens krigföring mot våra folk och nationer, som Robert Malone berättade om på Läkaruppropet: https://swebbtube.se/w/gMinWwV6powPzDscheAbVV

    De ljuger medvetet för att hjärntvätta folk, samt plockar därefter bort bevis om hjärntvätt, med ingen, eller en mycket liten dementi, som de flesta missar, fastän varje lögn de fångas med istället borde vara en stor nyhet att debattera och fördöma, eller t.o.m. borde leda till grova böter och avsked för journalist och chefredaktör!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s