Donationer

Vi rekommenderar att du ger donationer eller testamenterar direkt till de personer som är mest aktiva för framtidens generationer och som du känner verklig tillit till i partiet, samt att du röstar på dem.

Om du har egna åsikter om vad som är viktigt kan du ange hur du önskar att dina pengar ska komma till användning om du vill det. Kontakta genom nedanstående kommentarsfält!

Din kontaktinfo förblir hemlig i fall du inte vill publicera den. Skriv i så fall detta i ditt meddelande! Vi granskar alla kommentarer innan publicering. Alla donationer redovisas i kommentarsfältet.
Ange om du vill betala via banköverföring eller via rekommenderat brev! (Vi använder inte Swish.)


Ex.1 Jag vill donera 3000kr till NN, och vill att mitt namn och summan publiceras när donationen kommit fram. Jag vill donera via rekommenderat brev. Mina kontaktuppgifter är: Sven Svensson, Sveavägen 1, 12345 Svedala, mobil 070-111 11 11, e-post sven.svensson-snabel-a-migrationsverket.se

Ex.2 Jag har tagit med NN i mitt testamente och NN skall ha 20% av alla mina tillgångar efter jag avlider. Jag vill att detta faktum skall publiceras på er hemsida och kommer skicka ett underskrivet bevittnat testamente till er om så önskas. Mina kontaktuppgifter är: Sven Svensson, Sveavägen 1, 12345 Svedala, mobil 070-111 11 11, e-post sven.svensson-snabel-a-migrationsverket.se

3 reaktioner till “Donationer

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s