Donationer

Vetenskapliga partiet tar INTE emot donationer eller testamenterade pengar. Vi rekommenderar istället att du ger donationer eller testamenterar direkt till de personer som är mest aktiva för framtidens generationer och som du känner verklig tillit till i partiet eller i din egen vänskapskrets.

Vi föredrar alltså att Vetenskapliga partiets olika aktiva medlemmar och andra goda människor tar emot donationer och finns med i folks testamenten och att du som donerar gör så på ett genomtänkt vis med förnuft och känsla.

I det fall någon testamenterat till Vetenskapliga partiet helt odefinierat, kommer jag som permanent spärrvakt fördela pengarna jämnt mellan de personer som medverkar i förhållande till hur aktiva de är med sin tid för framtidens generationers väl genom partiet.

Om du har egna åsikter om vad som är viktigt kan du ange hur du önskar att dina pengar ska komma till användning för Vetenskapliga partiet genom våra olika medlemmar om du vill det. Registrera i så fall ett gratis wordpress-konto och kontakta oss sedan genom nedanstående kommentarsfält!

Din kontaktinfo förblir hemlig i fall du inte vill publicera den. Skriv i så fall detta i ditt meddelande. Vi granskar alla kommentarer innan publicering.

Vi hoppas ändå att du ska leva länge och hälsosamt. Vi hoppas även att du vet hur man röstar på Vetenskapliga partiet som valsamverkar.

Annonser

6 reaktioner på ”Donationer

 1. Hej!

  Känner mig förskräckt inför framtiden om man fortsätter med den dåraktiga tillväxten på alla sätt i samhället. Och det nuvarande ekonomiska systemet där ett fåtal familjeföretag styr över stör den större delen av världens kapital och därav har den största reella makten över planetens framtid känns helt fel. Jag finner det mesta på denna sida helt resonabelt och ser er som en god början på förändring i Sverige.

  Jag anser att det är mycket viktigt att få folk i allmänhet att vakna upp ur konsumtionssamhället och inse fakta. För det tror jag att det krävs en väl producerad och genomförd informations/reklam-kampanj. Som exempel tänker jag på ”Kony 2012” kampanjen som fick enorm spridning bland folk på kort tid genom att använda sig av perfekt producering och mycket känsloargument.

  Jag känner att något liknande ”storslaget” krävs i detta fall med, gärna så att en lite längre video skapas som förutom att visa vad som är ett bra alternativ till det svenska valet kan få spridning internationellt. Jag känner att en gripande video är det som påverkar människor mest och är det ultimata sättet att få ut sitt budskap bra. Lite för mycket egna åsikter här men hur som helst vill jag göra en mindre donation (jag är studerande) i reklamsyfte eller liknande. Men använd allt som ni tycker det passar bäst i alla fall.

  /Mattias

  • Eftersom du är studerande ser jag gärna att du använder sina slantar väl, ex. ser till att du konsumerar nyttigt och ekologiskt så mycket du kan och att du sedan, när du har tid, arbetar med oss att skapa något storslaget. Idén är väldigt god och väl värd att fundera mer på. Du behövs.
   MVH
   Martin

   PS. ”Youtube – Joseph Kony: Brutal child mutilator or Christian freedom fighter?”
   ”Youtube – What ”KONY 2012″ didn’t tell you”

 2. Tycker också att Mattias ide om en video för att få människor att vakna upp och börja ta ansvar är mycket bra. Jag vill överhuvudtaget stödja partiets informationskampanjer. Är ensamstående förälder till två tonåringar som börjar studera på högskola i höst och vill bo kvar hemma ett tag till, vår ekonomi är inte den bästa just nu men försöker konsumera så lite och så ansvarsfullt jag förmår och skulle vilja bidra med 200:- i månaden till att börja med om det är till någon hjälp.

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s