Donationer & sponsring

Reklamen finansierar INTE partiet, men bloggen.

Vetenskapliga partiets blogg är gratis att använda för partiets bloggare, för alla som vill läsa och för alla som vill kommentera öppet eller anonymt. Själva bloggen finansieras idag av reklam som bygger på information som samlas in via Google-skripts som körs på besökarens dator, i alla fall hos hos de som inte har blockerat dessa skripts, ex. med NoScript eller LibreJS. De som har loggat in på en egen WordPress-blogg slipper också se reklamen och aktiverar då en öppen fri social media uppe till höger under symbolen av en liten klocka med en orange punkt.

Vetenskapliga partiet känner inte till innehållet i denna reklam som har anpassats till individen av Google. Intäkterna från reklamen går till den kompetenta personal som har ordnat denna gratis-blogg åt oss medelst öppen fri programvara från WordPress.org. Vetenskapliga partiets skribenter och kandidater får alltså INGA pengar för sitt arbete genom den reklamen och ser den heller inte själva.

Sponsring

Vetenskapliga partiets medlemmar kan sponsras av individer, av skolor där vi föreläser, av organisationer med mer pengar än oss, eller av företag som vill göra något bra för framtidens generationer, men enbart på ett naturligt sätt som inte bryter mot WordPress.com’s regelverk, inte bryter mot några lagar, samt inte bryter mot partiets mål om det bästa för oss alla och för framtidens generationer.

Om du har en egen idé om hur denna sponsring skall gå till och om du har några motkrav så kontakta oss via kommentarsfältet! Anonymitet kan fås om detta efterfrågas i kommentaren. Vi kommer därefter överväga ditt/ert förslag och återkomma med svar.

Din sponsring kan stödja individer som genomför vetenskapliga, undersökande, källkritiska och oberoende analyser som är öppna för den fria och kritiska diskussionen inom kommentarsreglernas ramar. Sponsringen används bland annat för att täcka individernas kostnader för utrustning, resor, uppehälle, samt ev. annonsering inför event som de anordnar. Kontakta oss med förslag via kommentarsfältet!

Vänligen INGA donationer direkt till partiet!

Eftersom vi har valt en decentraliserad form av organisering så tar partiet i sig självt INTE emot pengar. Detta sparar oss alla en massa byråkrati och minskar bankernas intäkter. Däremot ser vi gärna att du prenumererar gratis på partiets blogg, kommer med relevanta kommentarer och/eller delar med dig till vänner via e-post eller på andra forum, samt kanske länkar till partiet från din egen blogg, när du känner motivationen att göra det.

Det är alltså INTE ENBART PENGAR som vi vill ha. Det handlar om vårt gemensamma mål. bidrar du till detta mål så har du, helt evident, ett verkligt högt värde för framtidens generationer och då kommer kanske någon av oss rentutav dyka upp på din begravning och ge dig ett mycket gott eftermäle inför alla närvarande och kanske t.o.m. citera dig och din goda energi på våra citatsidor.

Donationer till kandidater och skribenter

Vi rekommenderar att du ger donationer eller testamenterar direkt till de personer som är mest aktiva för framtidens generationer och som du känner verklig tillit till i partiet, samt att du röstar på dem och stöttar dem med relevanta kommentarer, d.v.s. gärna använder de ord som posten handlar om i dina kommentarer.

Om du har egna åsikter om vad som är viktigt kan du ange hur du önskar att dina pengar ska komma till användning om du vill det. Kontakta personen genom nedanstående kommentarsfält så förmedlar vi din önskan!

Din kontaktinfo förblir hemlig i fall du inte anger att du vill publicera den. Skriv om du vill bli publicerad eller ej i ditt meddelande! Vi granskar alla kommentarer innan publicering. Alla donationer, som ämnar stödja en person som bidrar till vår politik, redovisas i kommentarsfältet när de har nått personen. Ange om du vill betala via banköverföring eller via rekommenderat brev! Vi använder inte Swish. Donationer/sponsring återbetalas ej.


Ex.1 Jag vill donera 3000kr till NN, i tacksamhet för X, Y och Z och vill att mitt namn och summan publiceras när donationen kommit fram. Jag vill donera via rekommenderat brev. Mina kontaktuppgifter är: [namn][efternamn],[gatuadress],[nr],[lägenhetsnummer],[postnummer],[ort],[land], [e-post]

Ex.2 Jag ill ta med NN i mitt testamente och NN skall ha 20% av alla mina tillgångar efter jag avlider. Jag behöver därför NN:s personnummer. Jag är stolt över att jag därigenom hjälper både NN och framtidens generationer och vill gärna att detta faktum skall publiceras på er hemsida och kommer skicka ett bevittnat testamente till NN om så önskas. NN är även välkommen på min begravning om han så vill. Mina kontaktuppgifter är: [namn][efternamn],[gatuadress],[nr],[lägenhetsnummer],[postnummer],[ort],[land], [e-post]

Ex.3 Jag vill sponsra NN genom mitt företag. Jag är stolt över att jag därigenom hjälper framtidens generationer  och publicerar det gärna och tar gärna emot beröm för detta här och där på ett naturligt sätt. Mina kontaktuppgifter är: [företagsnamn][namn][efternamn],[gatuadress],[nr],[lägenhetsnummer],[postnummer],[ort],[land], [e-post]

 

5 reaktioner till “Donationer & sponsring

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s