Ekonomi

Partiets ekonomi grundar sig idag på medvetna människors goda omdöme och gemensamma beslut i möjligaste mån. Vi har medvetet valt att inte registrera en förening. Anledningen till detta är flera. Dels att undvika utdragen administration, dels undvika att betala avgifter till klandervärda banker, dels för att ha ett bra skydd för aktiva medlemmars integritet, men framför allt att vi litar mer på enskilda mentalt medvetna människor som har total kontroll än på politiska föreningar som annars riskerar att infiltreras av fel slags människor, tas över och förvrängas till föreningar som motarbetar grundarnas intentioner.

När pengar behövs för olika kampanjer kommer partiets aktiva medlemmar istället genomföra aktiviteterna och då kommer pengar kanaliseras till den person eller det företag som vi har förtroende för och som ska genomföra kampanjen. Donationer kan och bör ges direkt till de individer som du har förtroende för helt utan mellanhänder.

Så har du en god ekonomi och gillar det som någon eller några av våra medlemmar gör, så var gärna generös mot dem på olika vis! Framförallt så berätta om dem för dina vänner och bekanta!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s