Medlemsantal

Vi redovisar inte medlemsantalet här och ser ingen anledning att tävla i medlemsantal, men den vetenskapliga kvaliteten på medlemmarna är med stor sannolikhet högre hos oss än i andra partier och det är därför vi sannolikt är betydligt mer kapabla att föra en intelligent långsiktig politik, vilket kommer gynna både dig och framtidens generationer långsiktigt.

Det viktiga för oss är således INTE medlemsantalet, men att vi förblir inriktade på hög kvalitet vad gäller våra medlemmars förmåga att vara öppna, skeptiska och hypotetiskt deduktiva, samt att vi tillsammans i samhället inser olika former av osanningar, samt att vi håller en hög förmåga att se samband långsiktigt i ledningen, samt att vi fattar beslut som dessutom tar hänsyn till alla människors känslor, i samklang med partiets grundvärdering om ”Det bästa för alla människor och framtidens generationer”.

Det är FOLKETS VILJA till ”Det bästa för alla människor och framtidens generationer” och hög kvalitet, i det sätt vi ska styra som på valdagen som ska locka röster, INTE ett högt medlemsantal. Hur medlemsantalet blir i framtiden vet vi inte och för oss saknar det också betydelse. Det är antalet röster på olika partier i vår demokrati som bestämmer hur landet ska styras, INTE medlemsantalet.

Läs gärna mer om Vetenskapliga partiets regnbågspolitiska färger och deras vetenskapliga orsaker innan du ev. blir medlem!

4 reaktioner till “Medlemsantal

  1. I Vetenskapliga partiet gäller naturligtvis hypotetiskt-deduktiv metod när man formar en politisk riktning. Människor som tror på flygande spaghettimonster, Russells tekanna eller liknande är välkomna, även folk som följer profeter som sannolikt led av schizofreni, men de kommer sannolikt inte ha någon större effekt på den vetenskapliga politiska processen.

   Man kan naturligtvis rösta på partiet ändå om man är religiös. Vi rekommenderar att man mediterar rikligt likt Jesus, som bröt med sin egen religion, om man är religiös. Meditation har läkande krafter som vetenskapen känner till.

   Jesus verkar ha lämnat dogmatisk tro genom att antyda att det högsta medvetandet finns i varje man och varje kvinna och predikade något helt annat än det som vi finner i gamla testamentet, judarnas skrifter eller islamisternas skrifter.

   1. Ok. Det känns ungefär som om jag har samma/liknande åsikter ang. religion som Erat parti. Däremot vill jag hävda att den ”organiserade” eller om vi ska kalla det den ”allmänt vedertagna” vetenskapen kan tänkas gå vissa insikter om intet pga. att man är feg och inte vågar undersöka fenomen som tex UFO’n eller det mänskliga medvetandets möjligheter därför att man är rädd att bli förlöjligad av ett etablissemang som tycker sig stå över empiriska slutsatser. Vad annat är forskning om inte analys av empiriskt bevisade ”sanningar”?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s