Nyttan för dig

Hej!

Vill du ha en bättre politik som gör att du får ett jobb med bra inkomst? – Både i partiet och i samhället så ökar chanserna sannolikt för dig att få det, om du engagerar dig och bidrar med din energi. Det beror på att vår politik kommer sänka arbetslösheten, vilket ökar chanserna till både jobb och en rimlig lön.

Vill du se bättre partier vid makten? – De kommer bli så, om du och andra engagerar sig i ett valsamverkande parti som Vetenskapliga partiet, samt stödjer och röstar på det.

Vill du ha bättre påverkansmöjlighet? – Den kommer du ha genom Vetenskapliga partiet. Du kan få rätt mot partiet om dina evidens håller och är bättre än partiets. Det korkade köttberget som bara tycker saker utan evidens, eller blir griniga när du har rätt, kastar vi ut åt dig.

Vill du ha lön för ditt arbete? – Det vill vi väl alla, men vad är väl en hög lön om samhället inte fungerar tryggt för oss alla? Bidra med den tid du har nu ideellt! När vi väl får partistöd kommer du belönas rikligt för ditt ideella arbete som tog oss till makten.

Jag heter Martin Gustavsson och är en av medlemmarna i Vetenskapliga partiet. Förutom att jag gillar maskerader så är jag genuint intresserad av vad du tycker om politiken, varför du tycker det och det är därför jag intervjuar olika människor om vad de tycker.

Så, jag vill gärna att du berättar för mig vem du är och vad du tycker om olika saker under olika sidor här på partiets hemsida, givetvis med evidens som grund, eller att du gärna bjuder in oss till din egen WordPress-blogg med en trackback hit till oss. Då kommer vi till dig och frågar saker om dig eller om dina åsikter.

Jag har själv begått massvis med olika fel. Det är lätt att misslyckas med nya idéer. Några slutsatser kanske är bra och några dåliga. Jag vet. Så är det alltid. Det viktiga är att vi tillsammans gör något bra med vårt sanningssökande och att vi hjälper varann! Att vi samverkar så effektivt vi bara kan.

Du ska givetvis kunna medverka och få utdelning för din del i ledarskapet och i vår utveckling tillsammans, så berätta gärna vad du vill bidra med och vilken utdelning du förväntar dig!

Så frågar du dig kanske vad du kan tjäna på det här?

– Enkelt. förutom en moralfilosofiskt och vetenskapligt grundad politik i ditt samhälle, d.v.s. vårt samhälle, så får du frihet och stora möjligheter, allt i ett paket, helt utan kostnad. Låt mig specificera vad jag menar i detalj!

1. Påverkan. Med oss anser jag att du har en klar möjlighet att påverka politiken i den riktning som du vill, oavsett om du väljer att påverka Vetenskapliga partiet genom vetenskapliga evidens och logiska argument, eller om du hellre väljer att starta ett eget parti som valsamverkar med oss genom Valsamverkanspartiet, eller om du tidigare tänkte rösta på ett parti som ligger under 4% på valdagen och förut riskerade att kasta bort din röst på detta. Med oss kommer du garanterat påverka betydligt mer om du bara är relativt enig om det grundläggande.

2. Du är värd belöning för din ideella insats. Blir du invald som kandidat för oss eller för ditt eget parti via Valsamverkanspartiet så kommer du få en väl tilltagen riksdagslön som du kan använda precis som du bestämmer själv, ex. för mer ideella ändamål eller precis som du själv eller ditt parti bestämmer.

3. Vi ger dig tillit. Väljer du Vetenskapliga partiet kommer du meditera flitigt och villigt bidra till det bästa för framtidens generationer, med vetenskapliga evidens som grund, och blir du invald kandidat kommer du få behålla hela din riksdagslön om du vill det, eftersom vi har full tillit att du som fullt mediterande och medveten medlem kommer använda din lön och din energi på ett vist sätt för framtidens generationers väl, antingen direkt eller i ditt eget testamente.

Varmt välkommen!

Annons