Partireklam

Vi människor är alla olika och har olika smak och olika slags humor. Det är helt ok. Istället för att göra färdig partireklam så föreslår vi därför att du själv kommer med idéer på vad du är motiverad att göra och vad du vill nå ut med för budskap och hur du tycker att partireklamen ska se ut för att vara bra! Vi bistår dig sedan i att realisera exakt den partireklam som du kan stå för och vill föra fram.

Vill du ex. ha en bild och/eller en slogan på din blogg, kanske i särskilda färger som du gillar, i en speciell storlek, med en länk som leder till vårt parti, så hör av dig, så hjälper vi dig att åstadkomma detta, så att bilden får rätt storlek och att det ser bra ut på din blogg!

Vill du göra flygblad i ett visst format med något särskilt budskap, så hör av dig, så hjälper vi dig med layout etc.

Är du ex, motiverad att göra gerillamarknadsföring, eller utföra annan form av aktivism, så hör av dig med dina idéer, så att vi kan bistå dig i att göra den på ett bra sätt, som inte gör att du hamnar i trubbel eller skapar ilska, men skapar exakt det du vill åstadkomma, d.v.s. uppmärksamhet och stöd för partiet!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s