Social media

P.g.a. att olika sociala medier (sociala filter), samt olika bloggportaler, har olika politiska och ekonomiska agendor och olika grad av hederliga avsikter kan vi tyvärr inte garantera att Vetenskapliga partiets inlägg alltid visas för dig genom sådana sociala och politiska filter, ex. när du eller dina vänner postar dem, ej heller kan vi garantera att de visas korrekt om de ens visas. Det beror på ägarnas algoritmer och ägarnas val av censur.

Av demokrati- och yttrandefrihets-hänsyn postar därför inte Vetenskapliga partiet på dessa sociala medier, men postar genom det mycket etablerade WordPress, som vi anser har bättre ägarförhållanden och vi länkar även till andra alternativ webbsidor här.

När du kommenterar på Vetenskapliga partiets inlägg är det bra om du skaffar dig ett gratis WordPress-konto! Då slipper du skriva in din e-mail-adress varje gång du vill posta en kommentar. Du får då även en gratis GPL-licensierad blogg av WordPress där du kan välja ett gratis bloggtema och posta dina egna inlägg, i vilka du givetvis gärna får länka till oss. Är du inloggad på ditt konto så slipper du även reklamen.

Du kan även, om du så skulle önska, köpa egna domäner via WordPress och mer avancerade bloggteman genom detta system. För ytterligare trygghet rekommenderar vi dessutom att du enbart kör GPL-programvara på din dator, Ex. Linux, Firefox och NoScript, samt undviker program och sociala medier som inte är GPL eller inte är rekommentderade av FSF.

Mer intressant om social media:
Glada Nyheter – Nu kan du öka både din anonymitet och din påverkanskraft
Pga. bloggportalers smygande censur – En informationsvideo från en nordkoreansk psykolog
Läs mer om censur: 1, 2, 3, 4

Alternativa sociala medier:

Mer om fri och öppen källkod:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Öppen_källkod

Annonser

En reaktion på ”Social media

  1. Ping: Några saker som Vetenskapliga partiet önskar av de skribenter som placeras i vår RSS-feed | Vetenskapliga partiet

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s