Styrning

Vetenskapliga partiets val av styrning

Stadgarna beskriver mer i detalj hur partiet fungerar.

Youtube – Så fungerar Vetenskapliga partiet.

Partiets centralkommitté och medlemmar använder deliberativ demokrati och konsensus i största möjliga utsträckning för att fatta beslut i kombination med meditation som ökar medvetandet. När detta inte lyckas, ex. p.g.a. att motivation hos enskilda medlemmar inte finns att vara vetenskapliga, avgör slutgiltigt partiledaren vad som är rätt väg att gå.

Partiledarens uppgift är alltså att hålla skutan på rätt köl och behålla partiets fokus och inriktning som är framtidens generationers väl. Politiker i andra partier kan alltså inte infiltrera partiet och med snabba ologiska majoritetsbeslut göra om partiet till något det inte alls ämnade vara såsom skett med de flesta demokratiska partier som först haft väldigt goda intentioner.

Samtidigt kan inte en eller ett fåtal okunniga individer genom konsensus blockera en logisk förändring som baserar sig på vetenskapliga fakta.

Denna ordning baserar sig på erfarenhet av andra partiers tillkortakommanden på området. Den som inte gillar denna goda men hårda styrning av partiet uppmanas att skapa ett nytt ledarskap och starta ett nytt parti som valsamverkar med Vetenskapliga partiet i valet.

Vi uppmuntrar till fler nya och intelligent styrda partier som valsamverkar eftersom detta bidrar till många bra demokratiska alternativ som folket kan välja mellan på valdagen. Detta leder de facto till mer demokrati för alla. Valspärrar och infiltration av partier är de facto motsatsen till demokrati och är skapade av de stora partierna som vill behålla makten, dessa spärrar stoppar ej heller det som de officiellt varit avsedda att stoppa.

Vi i Vetenskapliga partiet rekommenderar dig därför att som väljare stödja partier som har motivationen att valsamverka för att komma över 4% och även hjälpa andra partier att medverka, för dessa valsamverkande partier medverkar då till mer demokrati och att du får reell påverkanskraft som väljare.

Kontakta partiets centralkommitté genom att posta i kommentarsfältet nedan! Vill du inte posta offentligt så ange detta i ditt meddelande så publicerar vi inte ditt meddelande!

2 reaktioner på ”Styrning

  1. De små partierna måste samarbeta, och skapa ett ”block”.

    [Admin: Raderat text som saknar relevans för valteknisk samverkan]

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s