Sjukvården massmördade människor systematiskt enligt parlamentsledamoten Dr Andrew Bridgen

https://swebbtube.se/w/a9k1ubZqyom2xWPcKDdQKQ

Midazolam är ett läkemedel som vanligtvis används som en kortverkande lugnande medel eller sömnmedel. Det kan ges före operationer, undersökningar eller andra medicinska procedurer för att minska ångest och främja avslappning.

Midazolam kan ges genom intravenös infusion eller som en oral lösning. Det är viktigt att endast använda Midazolam under övervakning av kvalificerad sjukvårdspersonal på grund av dess potentiellt starka effekter på centrala nervsystemet.

”I USA är detta en av reservdrogerna som kan användas intramuskulärt vid avrättning med giftinjektion enligt endrogsvarianten”. https://sv.wikipedia.org/wiki/Midazolam

Morfin hämmar också andningen, och kan därmed vara mycket farligt vid felaktig användning. https://sv.wikipedia.org/wiki/Morfin

2 reaktioner till “Sjukvården massmördade människor systematiskt enligt parlamentsledamoten Dr Andrew Bridgen

  1. Där ser man. Säkert otaliga missbrukare av dessa potenta narkotika preparat som är skolmediciner . Otroliga kostnader för samhället och personligt lidande. Men att folk ska få recept på naturprodukten cannabis, som defenitivt har mer medicinsk hjälp. Det anses som ”inkörsport”. Till vadå, ett läkemedel som gör det den ska. Betydligt bättre, men…. Eftersom läkemedelsindustrin inte kan få patentpå växtriket. Då måste ett bättre ”preparat” som endast kräver sol och regn. Smutskastas och sprida lögner om. Inkörsporten behövs inte gällande skolmedicinen. Det är ju i princip de ”tyngsta” drogerna och förbi inkörsporten. Att sen tobak och alkoholen toppar listan över världens farligaste drogerna inte ens behöver ”recept” för att förkorta sitt liv med. Genomtänkt politik detta.”Pottretoriken” är total.

Kommentera enligt kommentarsreglerna