Bankerna blir dragna till domstol i Sverige

Vill meddela Katrine Kielos i Aftonbladet att det hon visar oss i sin artikel ”Ekonomer har varit en kudde att luta sig mot” kan komma att ge effekter i Sverige.:

New York Times rapporterade i veckan att tio procent av grekiska skolbarn svälter, eller riskerar svält. En typ av statistik som vi är mer vana vid att ­höra från fattiga delar av Afrika än från vår egen kontinent. Det är detta, snarare än räknefelen i cell L51 i ett Excel-dokument som borde få oss att om­värdera nedskärningarna.

För självklart kan svältande barn inte vara bra för ekonomin. Att national­ekonomin de senaste 30 åren varit blind inför sådana självklarheter är ett mycket större problem än att två kända Harvard­professorer inte förstod sin egen Excel-data.

Jag vill vidarebefodra denna intressanta artikel till Katrine av advokat Henning Witte som jag hittade via Kristoffer Hell. Men om Jacob Wallenberg citerats korrekt av advokat Henning Witte och vi inte har demokrati och lag och ordning i landet kanske advokat Henning Witte inte kommer vinna fallet och det betyder att man endast kan skapa politiskt byte i Sverige som skapar en annan ordning som i sin tur gynnar framtidens generationer.

Kan man kanske skriva lite om detta i Aftonbladet?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

4 reaktioner till “Bankerna blir dragna till domstol i Sverige

  1. Jag tror inte du kan hoppas på att Aftonbladet tar upp detta. Dom är också ägda av banksterparasiterna. Närmare bestämt Schibstedts, som ägs av bl.a Goldman & Sachs.
    Vi alla utsugna människor är som grodan i vattnet, som sakta blivit varmare, utan att vi uppmärksammat det.
    Och nu är vi kokta.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s