Behiye Kaya – Sveriges trevligaste kandidat till Riksdagen 2022

Bild på Behiye Kaya Behiye Kaya är inte enbart trevlig men utstrålar en fantastisk energi, som påminner mig om Amineh Kakabavehs energi. Kaya har nyligen skaffat sig en öppen fri WordPress-blogg, hon mediterar, samt har en mycket fint klingande svenskt språk. Kaya har valt partiet som vill göra det bästa för barnen och framtidens generationer genom vetenskapliga evidens, nämligen Vetenskapliga partiet. Det har inte Kakabaveh gjort … än, även om vi hoppas på att även Kakabaveh går över till öppen fri teknologi och ansluter sig till oss. Sverige behöver nämligen ett bra demokratiskt ledarskap som bryr sig om öppenhet, frihet och framtidens generationer.

Behiye Kaya kan sitta i Riksdagen redan efter valet i september 2022.

Bild på Tiulsi GabbardDet finns nog bara en kandidat i världen som fortfarande slår Behiye i demokratisk karisma. Det är i min mening Tulsi Gabbard i USA, men å andra sidan har Gabbard inte bildat en regnbågsallians med fredliga amerikanska kandidater … än, medan Bahiye Kaya redan deltar i Vetenskapliga partiet som är med i den rödgröna regnbågsalliansen Valsamverkanspartiet. Gabbard har heller ingen öppen fri WordPress-blogg som Kaya har. Kaya är dessutom yngre än Gabbard, född 1999, och har potential att alldeles strax komma upp i Tulsi Gabbards förmåga retoriskt, tror jag. Mer meditation, med eller utan stöd, samt politiskt och vetenskapligt intresse, kan säkert snart leda Behiye Kaya till att bli en av världens mest karismatiska politiska kandidater, tror jag.

Prenumerera på Vetenskapliga partiet i sidospalten om du vill läsa när Behiye Kaya snart skriver sitt första inlägg eller rentutav ställer upp på en intressant intervju!


Mer intressant:

Bild på Richard Stallman”Facebook plans to integrate its three mouths — the services Facebook, Instagram and WhatsApp — so all the data they swallow goes to the same stomach. ”
/Richard Stallman Source: https://stallman.org/facebook.html

…och det är därför vi använder WordPress.com, Archive.org, samt krypterar vår kommunikation genom Protonmail.com.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s