Glada läkande Nyheter – Streptokocker och diabetes motverkas av naturens eget apotek

Vår favoritläkare Annika skriver om att bakterier kan orsaka diabetes.

Men man kan ju alltid vända på det…

Så vi vänder på saken och frågar oss med positivitet och konstruktivitet vad som kan få kroppen i en sund naturlig balans utan att slå ut flora och immunsystem i kroppen med antibiotika och kanske samtidigt bota diabetes och vi finner här alternativa botemedel för stafylokocker.

Artikeln är på engelska så vi har översatt några av ingredienserna så att du kan hålla ögoen vidöppna och vakna när du är ute i naturen eller ex. handlar ekologiskt för att du bryr dig om dig själv, naturen och kommande generationer.

Saker som verkar minska stafylokocker är alltså: kokosnöt som innehåller omega-9, dessutom utmärkt för stekning eftersom omega-9 inte förstörs av upphettning, vidare berberis och gurkmeja som finns massvis i smaskig curry, honung som är en välkänd naturmedicin mot halsont, blommor av nävesläktet, 5% Tea tree-olja som är välkänd bot mot hudproblem samt citrongräs som vi vet smakar gott i en god cocosnötscurry och samtidigt ger dig ett slags osynlighetsskydd mot mygg om den extraherade oljan sprayas rikligt på kläder, men enbart om myggen har oskyddade individer att attackera istället för dig.

Hmm… Kanske kan man stryka på ingredienserna med olika intervaller och skapa en naturbehandling med fullkomligt fantastisk effekt? Något för en modern vetenskapsman?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s