Glad nyhet – TTIP kan kanske stoppas till slut

Jag läser här att Blueshift vill stoppa TTIP.

TTIP – Transatlantic Trade and Investment Partnership – är i princip ett avtal som nu skapas fram till 2016 i syfte att öka miljövidrig handel mellan EU och USA och minska demokratin, dvs. folkets kontroll över egen välfärd. Det som det samtalas om är i princip endast mängden GMO och hormon-kött du ska erbjudas i din egen mat i framtiden.

– Så. Hur stoppar vi TTIP?

Jodå, kanske kan man tala vett med Socialdemokratiska politiker, kortsiktigt, såsom Blueshift menar, men man måste också fråga sig om man kan göra mer än så långsiktigt!

Så Först frågar jag mig helt stilla:

– Hur får Storfinansen igenom ett sådant avtal?

Några av de taktiker jag kan komma på:

1. Mörda dess farligaste fiender. (Olof Palme och Anna Lindh är redan väck, d.v.s. personer för välfärd och demokrati). Skräm resten av politikerna i riksdagen till tystnad genom att placera den skäligen misstänkte Dekorimamannen i riksdagen och låt Reinfeldt tala om ”ska kulan komma inifrån”…

2. Fösvaga varje enskiljt lands möjlighet att föra en balanserad välfärdspolitik genom en union med frihandel, dvs. EU, alltså typ en kopia av USA.

3. Köp upp all media som läses ivrigt av de stora massorna inkl. Socialdemokrater så att de kan kontrolleras effektivt.

4. Infiltrera de stora partierna med lojala lakejer som enbart ges positiv mediauppmärksamhet av den media kapitalet redan äger.

5. Smutskasta de politiker med moral som säger nej till kapitalets agenda i denna media.

6. Träffas en gång om året för att staka ut riktningen med mördaren Henry Kissinger som ordförande och ett glas av bästa champagne. (Bilderbergruppen där givetvis Mona Sahlin och Stefan Löfvén lydigt deltagit)

7. Omnämn aldrig verkliga alternativ till den politik som förs eller länka aldrig till alternativ media som erbjuder alternativa ståndpunkter. Tag bort länkar med blogginlägg och kommentarer från de egna internetsidorna för att ytterligare dölja lögnen och den dolda agendan för folket.

8. Öka invandringen och arbetslösheten samtidigt så att landet splittras i missriktad nationalism och missriktad anti-nationalism. Tala om att skapa fler jobb, aldrig om att dela på de jobb som finns! Att skapa en balanserad rättvis välfärd för alla människor i den egna nationen får nämligen aldrig komma på fråga.

9. Försök skapa splittring i varje alternativ organisation som startas som en motreaktion. Varje försök till effektiv organisering av alternativ måste infiltreras och övertygas om att något så mentalt friskt som samarbetsförmåga, ex. valsamverkan genom ex. Valsamverkanspartiet, inte är bra för att ta över makten och påbörja reparationerna av landet.

10. Stödj eller skapa alternativ, såsom ex. SD, som erbjuder olika lösningar på skapade problem, men som inte ifrågasätter frihandeln som skapat det verkliga problemet. SD stöjs de facto av varje parti som utåt bespottar dem och av varje media som ger dem utrymme. Beviset är att Opinions-siffrorna stiger för det frihandelsförespråkande SD.

Därav följer följdfrågan:

– Hur stoppar vi då storfinansens miljövidriga och människorfientliga agenda?

Jag har några förslag:

1. Sluta läsa och länka till deras media! Vill du omnämna något de skrivit, länka då gärna till andra vakna bloggar eller ex. wikipedia som omnämner saken istället! Vi som förstår problemet måste samverka!

2. Rösta på deras värsta fiender, dvs. de människor som förespråkar en politik som är emot deras miljöförstörande och välfärdsförstörande frihandel, alltså Vetenskapliga partiet eller andra liknande initiativ!

3. Upptäck och läk ut de infiltrationer som redan skett i din egen organisation, och om de inte kan läkas, starta då om med en organisation som garanterat kan hålla riktningen för valsamverkan så att din organisation har chansen att komma in i riksdagen!

4. Även om du inte gillar allt som ex. Vetenskapliga partiet kommit fram till, med vår inriktning att göra det bästa för framtidens generationer, länka i alla fall till oss och andra organisationer som erbjuder ett alternativ som åtminstone försöker lösa problemet!

5. Upplys andra partiers medlemmer eller deras f.d. medlemmar om situationen! Var medveten om att alla inte har eller läser på Internet. Tala med dina grannar också! VIKTIGT! – Ta inte allt på en gång! Avprogrammering av lögnaktig medias programmering fungerar bäst när personen har motivation inifrån att verkligen vilja veta sanningen. Börja med ex. en promenad, yoga eller annan aktivitet och inbjud sedan till en frivillig meditation på slutet som ökar personens medvetande!

6. Försök skapa enhet mellan människor! Fördöm ENDAST indirekt religioner, ideologier och kulturer som separerar männskor eller är bestialiska, OCH gör det på rätt sätt! Det är alltså bättre att citera eller länka till en f.d. muslim som fördömmer Islam som ex. Mona Walter, än att en SD-politiker gör det, och för att fördömma SD-politik är det bättre med en f.d. SD-politiker som får uttala sig än ex. en feminist osv. Detta angreppsätt ökar istället förståelsen och enheten mellan människor och minskar skyttegravskrigsliknande debatter.

7. Skapa tolerans mot intolerans! Intoleransen är ett resultat av den politik med invasionskrig, svält och överbefolkning som skapats genom felaktig politik och felaktig religion, som i sin tur skapat en extrem typ av invandring till ex. Sverige, vilket i kombination med samtidig välfärdssänkning kan skapa en ilska och olika typer av intolerans, som i sin tur skapar olika syndabockar hos olika människor beroende på tillhörighet, tillgänglig information och olika förmåga att tänka rätt i flera steg. Tolerans kan alltså inte skapas genom intolerans mot intolernas. Tolerans kan endast skapas genom förändring till en bättre politik och det kan endast inträffa genom fler nya partier i riksdagen som tar människors känslor på allvar men också upplyser folket om de verkliga orsakerna. Fler partier som är emot frihandeln och kommer in i riksdagen kan ex. skapas genom Valsamverkanspartiet.

Så. TTIP kan kanske stoppas till slut, men det hänger på oss alla att organisera oss effektivt. Välkommen med ditt eget bidrag!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Glad nyhet – TTIP kan kanske stoppas till slut

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s