Vad tycker Socialdemokraterna om TTIP? – Analys

För Socialdemokrater som läser denna analys om vad Socialdemokraterna tycker om TTIP vill jag att ni ska veta att för mig var Olof Palme en hjälte, ingen landsförrädare. De som sannolikt medverkade i detta mord i Sverige och medverkade till Novemberrevolutionen, den Socialdemokratiske partiledare som satt tillsammans med Carl Bildt i TV och medverkade till att lura in svenska folket i EU-medlemskapet, det är de verkliga landsförrädarna, anser jag, samt att jag anser att Socialdemokraterna, efter Olof Palmes död, borde bytt namn, för politiken avspeglar från detta datum inte längre namnet.

Så det är egentligen inte förvånande att dagens s.k. ”socialdemokrater” som sitter i EU tydligen undviker att svara på enkäten från Attac. Jag antar att detta är ett medvetet hemligt politiskt fulspel, väl dolt för medborgare och medlemmar i det socialdemokratiska partiet, för det var endast sex enkla frågor. Det finns som jag ser det inga rimliga ursäkter för att inte svara.

Men det är ändå intressant att notera att Socialdemokraterna alltså anser att vi som medborgare inte ska ha rätt att veta vad vi medverkar till om vi röstar på dem. Och det är yttermera intressant att notera att mainstream-media och journalister inte heller tar upp frågan om Socialdemokraterna och TTIP, vilket måste betraktas som närmast brottsligt i sammanhanget, anser jag, även om det givetvis inte är förvånande om de planerar att köra över folket genom att rösta för TTIP, samt att journalisterna alltså legitimerar denna maktutövning i lönndom, något som Maria-Pia Boëthius äntligen insett.

På Socialdemokraternas hemsida kan jag heller inte finna något om TTIP, endast det sockersöta ”Socialdemokraterna vill förbättra företagens förutsättningar för innovation, export och tillväxt”, vilket jag tolkar som positivitet till TTIP, vilket innebär välfärdsförstöring och miljöförstöring, eftersom nedväxt till balans med naturen är den förslavande frihandelns raka motsats.

Så precis som en röst på Socialdemokraterna och Miljöpartiet alltså är en röst på ett fortsatt EU-race mot välfärdsbottnen och EUs miljöförstöring, så är alltså, tills motsatsen bevisats, sannolikheten extremt stor att Socialdemokraterna kommer rösta som resten av Alliansen, d.v.s. för TTIP, och därmed fortsätta att minska den reella demokratin och den reella välfärden i Sverige ner till USAs nivåer, samma låga välfärdsnivåer som f.ö. gjorde Olof Palme till socialist och det är de facto motsatsen till de hårdare tag mot ungdomar och invandrare som Stefan Löfvén antyder att han vill skapa i sitt förstamajtal, vilket är ytterligare ett bevis för min analys.

Det ska bli lägre löner och hårdare arbeten, ex. slyröjning, för ungdomarna med Socialdemokraternas politik, och denna borgerliga politik, som förstärks genom ett TTIP-avtal, är alltså sannolikt orsaken till Socialdemokraternas dalande siffror, för inte ens gamla inbitna Socialdemokrater accepterar i längden ett parti som skyfflar över dem en borgerlig politik val efter val. Rätt vad det är säger det – Kuckeliku! – och poletten trillar ner.

Ingenting om TTIP-avtalets förväntade konsekvenser finns på Socialdemokratiska sidor. Detta måste belysas och repeteras av alla medborgare och journalister som har yttrandefrihet att granska maktutövningen och är för välfärd och demokrati.

Läs på, prata med grannar och vänner och deltag i demonstrationer och aktiviteter!

Socialdemokraterna kan säga ”skola, vård och omsorg” som vanligt i valet, men nu vet ni vad ni har att göra med, nämligen ett parti som för en borgerlig politik bort från det som Olof Palme stod för OCH tro inte för en sekund att det borgerliga Sverigedemokraterna kommer göra annorluna även om deras budget för välfärd sannolikt kommer öka något när de vidtar sina åtgärder.

I en riktig representativ demokrati är det folket som styr landet direktdemokratiskt i valet av demokratiskt lagda representanter, representanter som dessutom representerar dem väl, och det kräver att folket självt ser till att ha den information de behöver för att kunna välja de personer och partier som gynnar dem bäst långsiktigt och sedan hjälper dem aktivt!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s