Hela Sverige vet vem som mördade Olof Palme

Tidigare har jag länkat till bevis på Miljöpartiets Per Grankvist blog om palmemordet, där vi nu tvingas ta till Wayback Machine för att läsa om Pers tankar kring om palmemordet. Nu länkar jag till vaken.se där 91-årige journalisten Sven Anér berättar om mordet på Olof Palme. Det är en personlig skildring och berättelse om en mans ihärdiga arbete med att reda ut vad som hände den 28:e februari 1986. Även Leif GW Persson verkar rörande ening men vanlig bajs-media verkar inte vilja utkräva rättvisa från de som tillskansat sig makten.

Kan det vara så att Olof Palme var för fred?
Direkt länk till Sven Anérs blogg om palmemordet.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

18 reaktioner till “Hela Sverige vet vem som mördade Olof Palme

 1. För mig personligen har det ingen verklig betydelse. De av svenskarna som vill veta vet vem som utförde mordet vet med ganska stor säkerhet vad som skedde, men vad viktigare är, är att förstå varför och INTE exakt vilken betald mördare som höll i vapnet, eller ens vilket av de sju borgerliga partierna han nu befinner sig i.

  Morden på Anna Lindh och Olof Palme är med stor sannolkhet mord i syfte att kväsa en hög nivå av socialism och demokrati i Sverige och i stället öppna upp för frihandel och kapitalets frihet att förslava det sovande folket, samt att aggressivt flytta fram Natos positioner mot Ryssland inför en invasion.

  Frihandel är borgerlighet. Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Sverigdemokraterna är därför också samma borgerlighet och därmed i princip motståndare till Olof och Anna och de är dessutom direkt skadliga för miljön och för framtidens generationer eftersom de alla är för tillväxt in-absurdum.

  Fred motverkar vapenproduktion och fred motverkar tillväxt. Olof och Anna var fredliga socialistiska och demokratiska ledare. Inget det militärindustiella komplexet direkt gillar.

  En rimlig nivå av socialism måste de facto motverka frihandel genom en tullmur eftersom inhemsk produktion både måste beskattas och samtidigt skyddas mot orättvis obeskattad konkurrens från yttre system med lägre grad av socialism.

  Vetenskapliga partiet motverkar alltså tillväxt och frihandel. Vi motverkar även invandring eftersom invandring föder den absurda tillväxten. Vi motverkar också våldsamma miljöförstörande kulturer och religioner som är nototiska barnavlare.

  Vetenskapliga partiet är därför tillväxtförspråkarnas mardröm, men vi är det bästa för alla människor på lång sikt. Vi är framtidens generationers väktare.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s