Socialdemokraterna gör en tysk bajshylla i diagrammet – En titt på Stefan Löfvén

Tidigare har jag spekulerat i om Socialdemokraterna kommer göra en ”dirty dart” på en siffra nära 0% år 2038. Det var som ett svar på PK-Jonas funderingar kring mikropartier och Vetenskapliga partiet jag skrev den posten.

I valet som var verkar det som det skett ett platåstopp på den nedåtgående trenden som liknar just en bajshylla från tyskland i profil. Ni vet en sådan där hylla som en doktor kan inspektera bajset på eller man stolt kan visa upp innan man spolar. -”Ja. Das habe ich gemacht!”.  Det är en tysk bajshylla som våra kära tysk-klingande borgerliga namn får meditera en stund på.

Ja, varför gick det så? Är det effeken av partiledaren? Jag måste ta mig en titt på partiledaren Stefan Löfven.

Kan det vara kombinationen av sympati för Lisbeth Palme, för Mandela, är det sympati för att han var en barnarbetare i Ådalen? Kanske det? Sympati fungerar nog. Jag känner den också, men EU-positiviteten är de facto en spottloska i ansiktet på Olof Palme, mot socialismen och mot demokratin, anser jag, och därför ska Stefan Löfvén inte ha sympati alls.

Det går upp för mig hur han vill ”skapa jobb”, trots att de gamla goda Socialdemokraterna ville minska arbetstiden och befria arbetaren från löneslaveriet. Nähä. Nu ska ungdomarna och invandrarna få röja sly. Intressant. Det som maskiner och robotar kan göra snabbare och bättre och som befriat oss från utslitning ska utföras av arbetslösa invandrare och ungdomar. ”Hitte-på-jobb”, men inte måla stolar som redan är målade! Det är för förnedrande, men röja sly går an, för det har Stefan själv gjort.

Sedan slår det mig att applåderna verkar planerade, så även skriken i publiken. Nåväl. Det köper kossorna rakt av i TV-sofforna.

När jag lyssnar på Löfvén inser jag att livet kommer bli ett rent helvete för de som inte vill gå upp tidigt på morgonen. Har du inte ett praktikjobb så måste du plugga och han hotar med närvaroplikt. Vi lever på 2000-talet, men det har han missat. Man kan spela in video och det finns youtube! Människor kan lära sig på de tider när de är mest vakna. Förstår du Stefan? Jag låter John Cleese förklara inkompetens för dig!

Människor som är i Sverige för vidlyftiga bidrag och titta på storbilds-TV och odla sin fetma såpass att de inte kan komma ut genom dörren kommer strax sätta sin sötsliskiga Cola i halsen. Sverigedemokraterna kommer sannolikt stödja Socialdemokraternas politik. Människor kommer fly Sverige eller få röja sly, eller masa sig till skolan tidigt varje dag där minsta slöhet kommer få upmärksamhet och extra resurser direkt. Här kommer det minsann inte behövas LCHF diet! Här behövs mer socker och koffein!

Är det detta som lockar röster till Socialdemokraterna? Ett slags arbetsläger av slyröjande invandrare och ungdomar  inklusive ingående indoktrinering och det med låg lön dessutom? De fattiga ska bli fattigare och de rika ska bli rikare. Ja annat ledarskap går inte i EU. Måla stol till svältlön eller röj sly till svältlön. Båda tankarna är borgerlig dynga.

Nej. Jag tror bajshyllan som bildats i diagrammet handlar om den obildade massans flykt mellan blocken. Människor som tänker likt kossor måste tillhöra en stor flock och de väljer flock efter vad de tror gynnar dem själva kortsiktigt och fyra år är vad kossor tycks klara av i att tänka långsiktigt, tyvärr. De kommer aldrig se igenom att EU-medlemskapets borgerliga frihandel är orsaken till idiotin och att detta är det största hotet mot deras egen välfärd och deras barn och barnbarns välfärd.

Ja. Jag tror det handlar om den obildade massans flykt mellan blocken. Det är sannolikt därför Socialdemokraterna gör en bajshylla i diagrammet, men när kanten på den tyska bajshyllan är nådd så sluttar det sannolikt brant igen. Nåväl. Nu spekulerar jag. Den som lever får se. Socialdemokraterna och borgarna har skapat guldläge för Sverigedemokraterna.

Det är socialism, demokrati och värnandet av våra vetenskapliga humana värderingar som kommer skapa nedväxt till balans med naturen.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och gynnar inte Vetenskapliga partiet ekonomiskt.

Annonser

29 reaktioner på ”Socialdemokraterna gör en tysk bajshylla i diagrammet – En titt på Stefan Löfvén

 1. Ping: ETC om hur fackföreningar bör organiseras | Vetenskapliga partiet

 2. Ping: SD kommer godkänna S-budgeten medan du får runka eller klittra | Vetenskapliga partiet

 3. Ping: Adam Frändelid – Om invandringens nyttighet | Vetenskapliga partiet

 4. Ping: Henning Mankell – PR-konsult som vill rädda ”svenska” Jihadister? | Vetenskapliga partiet

 5. Ping: Vad betyder Frihandel? – En enkel utbildning om begreppet | Vetenskapliga partiet

 6. Ping: Vad är Ouroboros? – Frågor som uppmanar till eget tänkande och vakenhet | Vetenskapliga partiet

 7. Ping: Lösningen för Greklands fattiga, för Angela Merkel, för Barak Obama och även för kristna | Vetenskapliga partiet

 8. Ping: Helmut Schmidt talar om nackdelarna med EU – Socialdemokraterna och Alliansen har skapat fattigdomen | Vetenskapliga partiet

 9. Ping: Intelligent medlem: – Jovisst, men man kan alltid vända på det | Vetenskapliga partiet

 10. Ping: Psykopaten – Vanlig människa, våldsverkare, företagsledare eller politiker? | Vetenskapliga partiet

 11. Ping: Hur förändrades politiken i Socialdemokraterna efter palmemordet? | Vetenskapliga partiet

 12. Ping: Glad nyhet – Ansökan om medlemskap – Cornelia Dahlberg från Norrköping | Vetenskapliga partiet

 13. Ping: Glada Nyheter – Grekerna räddar Grekland och kanske hela Europa | Vetenskapliga partiet

 14. Ping: Balans, vakenhet och tillit mellan människor kan stärka både de nationella och vänstern | Vetenskapliga partiet

 15. Ping: Glada Nyheter – Svenska mjölkbönder börjar inse vad frihandel innebär | Vetenskapliga partiet

 16. Ping: Censurerade fakta – En tysk film om palmemordet | Vetenskapliga partiet

 17. Ping: Intervju med Vladimir Putin om terrorism plus partiledarens analys och kommentarer | Vetenskapliga partiet

 18. Ping: Vad tycker Socialdemokraterna om TTIP? – Analys | Vetenskapliga partiet

 19. Ping: Vetenskapliga alternativ till den dåligt betalde mekaniske turken | Vetenskapliga partiet

 20. Ping: Glad Nyhet – Regeringen unviker kalabalik, inför pass- och visumtvång vid gränsövergångar? | Vetenskapliga partiet

 21. Ping: Uppvaknande, naivitet eller ondska? – Stefan Löfvén erkänner att han varit naiv? | Vetenskapliga partiet

 22. Ping: Lars Berns blogg Antropocene.se kritiserar Vänstern utan faktaunderlag? | Vetenskapliga partiet

 23. Ping: Population i balans med naturen – Den 13:e Februari är 250-årsdagen av prästen Thomas Robert Malthus | Vetenskapliga partiet

 24. Ping: Tredje världsfreden kan börja – NATO, Turkiet Israel och Saudiarabien förbereder invasionen av oljefälten | Vetenskapliga partiet

 25. Ping: Population i Balans med Naturen – Den 13:e Februari är 250-årsdagen av prästen Thomas Robert Malthus | Vetenskapliga partiet

 26. Ping: Censur av statistik – Kriminaliteten hos invandrarungdomar är sannolikt Kaynes och andra bögars fel | Vetenskapliga partiet

 27. Ping: Ledarskap – Kajsa Ekis Ekman intervjuas av Kommunistiska partiets ordförande | Vetenskapliga partiet

 28. Ping: Medborgarjournalist intervjuar den f.d. socialdemokraten Lars Gustavsson (2 minuter) | Vetenskapliga partiet

 29. Ping: Förslag till regeringen – Skapade riktiga jobb som faktiskt behövs | Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s