Henning Mankell – PR-konsult som vill rädda ”svenska” Jihadister?

Författaren Henning Mankell skriver i ETC – När vi talar om jihadister ska vi minnas världskrigets svenska nazistsoldater.

Jag håller med Henning Mankell om att jämförelsen mellan den fascistiska Islamismen och Nazismen är slående, men ska de Jihadister som reser ner på mördarstråt verkligen kallas fär svenskar? Har de verkligen typiskt svenska eller ens Europeiska värderingar? Jag tror inte att de själva ens håller med om den saken.

Jag betvivlar personligen dessutom på att det handlar om heroisk frivillighet, men sannolikt mer om att tjäna grova pengar på att mörda, pengar som sannolikt kommer från Wahabbismen i Saudiarabien.

Morden sker för det mesta sannolikt med vapen som kommit in via Nato-landet Turkiet, vapen som mestadels sannolikt kommer från USA, landet med en krigsindustri som täcker halva landets budget.

Att dessa mördare, efter att ha levt i ett upplyst land som Sverige under några år, ”strider med övertygelse” betvivlar jag starkt. Det vore ungefär som att en västerlänning, som vuxen, på allvar plötsligt skulle börja tro på jultomten och flygande renar.

Läs Koranen för all del om det verkar som en märklig kommentar! Det är uppenbart att de i så fall ex. tror att en jude som inte tror på Gud är som en apa. Givetvis bevisar det likheten med nazismen efter ”de långa knivarnas natt” dvs. då Hitler tog över med synnerligen Islamistiska metoder. Hitler som f.ö. tillsattes av de borgerliga partierna.

Henning Mankell tror att dessa individer anser sig ha en ”Helig uppgift”, att döden anses vara mer eftersträvansvärd än livet och det kan man givetvis tro om man läst Koranen eller fått höra den läst väldigt mycket, men knappast en svensk medborgare och arab med tillgång till Internet.

Men jag välkomnar verkligen Henning Mankells uppmaning om att journalister och författare bör dra jämförelser i historien, även om vi lärt oss av historien att vi aldrig tycks lära oss av historien. Detta fenomen är givetvis synnerligen förödande på lång sikt för framtidens generationer och det är f.ö. är Vetenskapliga partiets viktigaste fråga.

Jag hoppas Henning Mankell vet varför Jerusalem erövrats av muslimerna? Jo för att muslimerna har en fast tro på att Muhammed efter sin död red i väg på en flygande häst som mellanlandade i just Jerusalem innan han for iväg upp i himlen. Innan denna plötsliga händelse var Jerusalem endast drabbat av religiösa kristna och lika religiösa kristusmördare.

Jag hoppas dessutom att Henning Mankell vet att kommunistskräcken i Sverige alltid underblåsts av Sveriges kristna högerkrafter eftersom Marx ansåg att religion var ett opium för folket. Att då allmänt okunniga med lägre mental förmåga ger sig ut i krig på borgaren Hitlers sida är givetvis ingen slump.

Socialdemokraterna på Per-Edvin Skölds tid var socialister och demokrater, preis som Olof Palme, dvs. inget som liknar dagens kapitalister som frotterar sig med frihandelsivrarna på hemliga Bilderbergmöten och talar på första maj om hur arbetarna ska ut och röja sly till allt lägre löner.

Jag tror inte att någon arab med svenskt medborgarskap på riktigt anser sig ha ”rätt” att skära halsen av de som har annan religiös eller politisk åsikt, men de gör det sannolikt för de pengar den extrema Islamismen från Saudiarabien erbjuder dem.

Populisten Mona Sahlin, även hon med på ett av Bilderberggruppens möten, kan givetvis inte göra något åt denna rekrytering även om hon har till uppgift att samla populistiska poäng till Socialdemokraterna som går i den religiöst heliga tillväxtens ledband helt utan en tanke på framtidens generationers väl.

Att Henning Mankell inte betvivlar Mona Sahlins ”ärliga” vilja att hantera just denna typ av frågor är förbluffande, men visar sannolikt vem han agerar PR-konsult åt.

Om Mona Sahlin själv iförd huckle tar emot pengar direkt av Saudiarabien eller direkt av svenska imamer kan jag endast spekulera i, men att hennes uttalande ger poäng bland muslimska kvinnor och muslimska mördare som vill leva gott på bidrag i Sverige, det tror jag helt säkert.

Om det är något om är positivt i sammanhanget är det just att mördare som mördar för pengar och Islamism, pö om på, decimeras tillsammans med andra blint religiösa med liknande ovetenskaplig tro, för med tanke på planetens tillstånd är absolut varje person som dör, speciellt mentalt retarderade sådana, definitivt inte en för mycket, snarare 8 miljarder för lite och just därför, förtjänar ändå Muhammed all respekt.

Jag ger mig den på att de skrifter som försvunnit, tydligen uppätna av en get, sannolikt innehåller strofer om hur även kvinnor och barn bör halalslaktas, och det är givetvis lösningen på hela den gudibehagliga matematiska ekvationen (om man känner till den exponentiella funktionen och som religiös inte vill använda preventivmedel) d.v.s. världens viktigaste kunskap här i ett Youtubeklipp från professor Al Bartlett.

Henning Mankell behöver absolut inte försöka befria dessa mördare från de illusioner de bär på, om de ens bär på dem alls. Det är givetvis i princip omöjligt om det inte redan skett. Det är nämligen omöjligt att inse sin egen inkompetens. För att inse sin egen inkompetens måste man nämligen vara ganska intelligent. John Cleese förklarar i detta Youtube-klipp problemet med inkompetens.

Henning Mankell påminner oss om att Koranen säger att allt liv är heligt men glömmer att nämna att dessa mördare givetvis på ett mycket heligt vis, helt enligt Koranen, mördar i den gudibehaglige Guds namn … även om pengar verkar vara inblandat…

Att Henning Mankell dessutom kallar dessa individer ”svenskar” måste helt enkelt bero på medial hjärnförsmutsning och brist på meditation i tystnad.

Får man i stillhet undra om Muhammed där uppe på sin flygande häst önskar sig fler Nato-bombmattor tills problemet är löst på ett fullkomligt snabbt och gudibehagligt vis så att fler muslimer kommer till himlen fullt med villiga jungfrur

Sedan, när himlen är fullkomligen knökfull med lyckliga jihadister och jungfrur, kan kanske riktiga flyktingar återvandra och införa yttrandefrihet och demokrati.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. …eller ska jag kanske kalla mig Imam Martin? Det får jag kanske överväga när dagens politiker, med den exponentiella funktionens logik om ca 60 år gjort om Sverige till ett Islamistiskt kalifat.

Annons

4 reaktioner till “Henning Mankell – PR-konsult som vill rädda ”svenska” Jihadister?

 1. Jag kan ha presenterat min stamcellslag tidigare? Men här kommer den igen. Fungerar som plattform för betraktande av människan.

  ”Tillståndet NU i ett område, från två personer till hela Tellus befolkning. Nu är konsekvensen av samtliga medverkandes görande och tänkande.

  Nyttjandet av denna lag så förklarar bland annat konflikter. Exempelvis ett begränsat område som visar relativ kulturskillnad av olika grad, med, låt säga, tio miljoner individer. Plocka ut hundratusen individer av denna grupp och placera den i en grupp med 15 miljoner individer med helt andra mätbara skillnader av olika grad. Konflikten uppstår omedelbart när minoritetsgruppen vill behålla sin kultur som skiljer sig exempelvis genom stora skillnader av anpassning till årsmedeltemperatur och därav solfaktor, könsskillnadskultur, troskillnader och användande av lagar genom tolkningar av olika sagor. Medelsjälvbildningsnivå, utbildningsnivå och tekniska nivåskillnader, problemlösningsfilosofi, medelintelligensnivå, och mycket mer.

  Ta en grupp på fyra individer. En familj med två vuxna och två barn. Hur familjen har det NU är ett resultat av hur dessa fyra agerar i stort som smått. Kroppspråk, genetiskt ursprung, historia, självbildningsvilja, tankekraft, med mera. Bara du själv sätter gränsen för hur många faktorer du vill betrakta. Ju fler faktorer som läggs in, ju klarar blir bilden av tillståndet Nu.

  Använder man denna lag som grundplattform i den vetenskapliga betraktelsen om varför det ser ut som det gör Nu?

  Jag lovar att värdsbilden blir inte grumligare. Det roliga är att använda den på olika områden i mänskligt agerande. Mycket komiska och tragiska bilder uppstår i den personliga helhetsuppfattningen.

  Denna lag förklarar också varför våra möjligheter att få en vetenskaplig värdsbild planterad hos en majoritet av människorna är en utopi i nuläget.

 2. Vår möjlighet i nuet är utbildning av de utbildningsbara, förhoppningsvis även av Mankell.

  Det underlättar naturligtvis med viss pedagogisk förmåga hos läraren och även förmåga att se samband hos eleven. Men vad viktigare är är envishet att vilja se sanningen och en vilja att förstå.

  Ju svårare det är för eleverna att lära desto viktigare är det att vi som lärare använder förtydligande lättfattliga exempel.

  Ofta är utbildning, där tänkande i flera steg krävs, en utmaning för eleven. Små steg, tålamod och meditation är nycklar för lyckat resultat.

 3. …och direktdemokrati kräver intelligens… för annars blir det ingen större skillnad mellan direktdemokrati och representativ demokrati.

  Detta fick jag uppleva i det direktdemokratiska parti jag startade, och delvis drev som ordförande, och som idag går under namnet Direktdemokraterna.

  För att direktdemokrati ska fungera väl måste inriktningen hållas mentalt frisk med stadig motorik.

  Demokrati innebär hövlighet, vilja att undersöka fakta innan man har åsikter, öppenhet för att ändra uppfattning etc. Demokrati med dessa egenskaper är en fullfjädrad demokrati, annara givetvis en fars och tämligen mentalt dysfunktionell.

  Direktdemokraterna har visserligen potential, men är idag infiltrerat och blocketat av en intern direktdemokrati styrd av mentalt underlägsna individer eller möjligtvis av personer som har till uppgift att just sabotera en verkligt direktdemokratisk utveckling.

  Tanken kan verka paranoid, men om de verkliga kortsiktiga makthavarna på riktigt tvingades underkasta sig en vetenskapligt tänkande befolkning som gjorde det bästa för framtidens generationer skulle du sannolikt strax få se de kortsiktigas reaktion. Det är alltså fullt möjligt att de kortsiktigt giriga redan valt att infiltrera och förstöra direktdemokrarin medelst betalda kortsiktigt giriga PR-konsulter. Mycket tyder de facto på detta.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s