Helmut Schmidt talar om nackdelarna med EU – Socialdemokraterna och Alliansen har skapat fattigdomen

Det är fler och fler som ser nackdelarna med EUs konstruktion. Den senaste i raden av kända individer jag stött på är Helmut Schmidt, medlem av Tysklands socialdemokratiska parti och dessutom Västtysklands förbundskansler mellan 1974 och 1982. Han anser att Maastrichtfördraget var katastrofalt för alla EUs medlemstater.

Helmut Schmidt menar att EU måste ha allt gemensamt för att fungera väl, även finanspolitik och gemensamma skatter. Han menar att Greklands skuld är ett resultat av ett felaktigt uppbygt EU att Greklands skuld rimligen måste skrivas av.

Personligen misstänkte jag redan vid Sveriges folkomröstning till EU att frihandel mellan olika typer av länder med olika förutsättningar och olika politik skulle leda till ungefär det vi ser idag, även om jag aldrig trodde att det skulle ske så snabbt och så grovt som det skedde för Grekland, men Grekland är inte ensamt om att hamna i blåsväder, men ännu så länge ensamma om att inte helt lyckas hantera blåsvädret.

Det vi ser idag är att vissa människor förlorar det riggade racet mot bottnen där hög arbetslöshet medför ökad fattigdom för en stor mängd människor. Naturligtvis ställer då många människor kosan var helst den sociala situationen är bättre. Full rulle till ett annat EU-land, helt enkelt, likt vilken fattig flöjtspelande rumän som helst.

När EUs egna ekonomiska flyktingar väl tror att de har fått det bättre blir de strax ekonomiskt våldtagna av det faktum att varje land som förbättrar välfärden med högre skatter råkar ut för kapitalflykt och företagsflykt vilket i sin tur leder till ökad skuldsättning, samt ökad invandring av flyktingar som behöver socialhjälp, vilket i sin tur leder till åtstramningar av ekonomin, dvs. lägre välfärd.

Jag har träffat människor från olika delar av EU som byter land just av sådana sociala orsaker. Allt medan detta sker ökar givetvis intolerans och rasism hos den obildade massan eftersom de enbart uppfattar invandringen och den påföljande standardsänkningen. Kan man inte tänka i några steg drar man slutsatser av detta utan att inse att det var frihandelsivrande politiker som skapade eländet, inte invandrarna.

De som lurade in oss Svenskar i EU och den tokiga frihandeln, dvs. politikeradeln i Socialdemokraterna och Alliansen, skapade de facto den arbetslöshet och den nya fattigdom du ser idag på våra gator.

Att dessa högerpolitiker fortsatt inte vill ta oss ur frihandeln, det förstår jag, för de har alltid velat berika sig på fattiga människor och på miljöförstöring för att kunna byta upp sig i lyxbåtars längd och uppvärmda pooler.

Men vad lustigare är, anser jag, är att de borgare, som infiltrerat och tagit över Socialdemokraterna och Miljöpartiet, lyckats gå i land med fortsatt borgerlig politik och tokig frihandel inom EU med folkets stöd. Ja. Det är sannerligen förbluffande. Varför har folket inte lämnat dem och varför röstar inte folket rätt i valen? Upplys mig gärna för jag är verkligen konfunferad!!!

EU-motståndet fortsätter att vara högt, men de ledande partierna är infiltrerade av politikerbroilers som skor sig på den nyfattigdom de själva skapat genom frihandeln och gör sannolikt mest som Stefan Löfvén, dvs. drömmer om hur de fattiga i EU ska göra deras skitjobb för skitlöner, dvs. helt vanlig högerpolitik i röd förklädnad.

Alternativet som heter Sverigedemokraterna säger sig vilja ut ur EU-medlemskapet men vill ändå, lustigt nog, ha frihandel. Men visst. Jag förstår att folket felaktigt kan tro att SD är lösningen. Så är det givetvis inte. Partiet är redan högerorienterat och förbereder samverkan högerut, dvs. mer av samma frihandel och högerpolitik som vanligt, minus invandring av muslimer med helskägg och burka.

Alternativet som heter Miljöpartiet var i början ett bra alternativ men är nu så till den milda grad infiltrerade av högerpolitiker att de tog bort sitt utträdeskrav ur EU genom en tveksam kvick intern och digital omröstning som inte föregicks av ordentlig och djuplodande diskussion.

Hur miljön skulle bli bättre av mer transporter och ökad frihandel beskrevs givetvis inte av dessa högerpolitiker förklädda i grön ullkofta. Vidriga människor. Därför är Miljöpartiet i dag inte ett grönt parti, men en samling högerfolk som har en mängd ogenomtänkta inkonsekventa tankar om miljö och samtidigt drar Socialdemokraterna högerut mot mer ojämlikhet. Sanningen gör mig spyfärdig.

Sanningen är att det största felet med Miljöpartiets konstruktion var att det startades av en folkpartist och sedan att vem fan som helst fick vara med, dvs. precis som de allra flesta partier. Galenskap! Så kan man inte bygga ett parti om man vill att partiet behåller en inriktning som ska avspegla namnet.

Hade det varit någon djävla ordning hade Miljöpartiet aldrig blivit en dålig kopia av Centerpartiet eller åtminstone hade MP varit uttalat vänster, med fd. vänsterpolitiker vid rodren, eller åtminstone motsatsen, uttalat höger eftersom de för EU-högerpolitik tillsammans med Socialdemokraterna.

Så vänsterfolk och grönt folk! Lyssna nu för helvete på Helmut Schmidt! Ni måste rycka upp er och vi måste tillsammans rädda Sverige ut ur EU-eländet!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Helmut Schmidt talar om nackdelarna med EU – Socialdemokraterna och Alliansen har skapat fattigdomen

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s