Är det sant? – Arbetar ETC för högern?

Allt fler arbetarkvinnor nekas heltidsjobb heter en artikel och en annan heter Frihet i livspusslet – en klassfråga.

Efter att ha läst artiklarna från ETC känns det som om dessa journalister arbetar åt högern, för socialism har aldrig någonsin gått ut på att sukta efter mer arbete, tvärt om.

Om man suktar efter mer arbete på en konkurrensutsatt arbetsmarknad med arbetslöshet binder man de facto ris om egen rygg. Då försämrar man ekonomin för alla samtidigt och sänker då alla arbetares välfärd samtidigt.

Socialism handlar nämligen om att dela jobben systerligt och broderligt mellan sig, och det handlar om att dela på löner och det handlar i slutändan även om befrielsen från löneslaveriet genom automatisering och robotisering och det handlar DEFINITIVT INTE om att sukta efter mer låglönearbete på bekostnad av mer arbetslöshet och utslagning av invandrare och ungdomar.

Utslagning är nämligen högerpolitik, samma högerpolitik som införts i Sverige stegvis allt sedan Novemberrevolutionen, d.v.s. den medvetna skuldsättningen av Sverige, Olof Palme-mordet, d.v.s. mordet på den individ som visste vad socialism och demokrati verkligen betyder, samt EU-medlemskapet som trycker ner land efter land som väljer en riktig vänsterregering och här talar jag definitivt inte om de borgerliga partierna Socialdemokraterna och Miljöpartiet som spelar med i högerns frihandels-apspel.

Jag har förståelse för om ni vilseletts av mainstream-media om Sverigedemokraternas ondska, trots att de nu satsar mer bistånd än något annat parti i sin skuggbudget, men ni ska ju faktiskt ändå föreställa en vänstertidning och inte låta er förledas av billig högerretorik som ska göra att arbetare ställs mot arbetare i racet mot välfärdsbottnen!

Solidaritet! Vet ni vad det betyder?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Invandrarna kan ha rätt, kanske är tungt fysiskt arbete ett slags straff?

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s