Cancer – Jag avråder att någon köper det havererade Monsanto

Att Monsanto är redo för uppköp är naturligtvis ett resultat av att Monsantos inkompetenta ledning förgiftat en stor del av världen med de dolda kemikalier som finns i ex. Roundup och det handlar inte enbart om glyfosat men om andra kemikalier som samverkar med själva giftet, samt bevisen om att denna gift-cocktail, med stor sannolikhet, skapat mycket av den cancer som miljontals människor lider av i världen och som stater och försäkringsbolag betalat enorma summor pengar för.

Detta kan inte längre avfärdas som konspirationsteorier. De som assoccierat Monsanto med massmord har haft rätt som bojkottat icke-ekologiska produkter som använt Monsantos växtgifter. Den som vill vara ännu mer på den säkra sidan bör naturligtvis alltid välja ekologiskt eller ännu hellre odla ekologiskt själv.

Att Bayer flaggar för uppköp av ett Monsanto som är på väg att haverera fullständigt är naturligtvis ett ekonomiskt självmord eller möjligtvis ett sätt för Bayers och monsantos ledningar att skojja till det med sina aktieägare i syfte att begå insiderbrott, något som tydligt avspeglas i den kursnedgång som Bayer utsätts för när de flaggar för ett uppköp av det totalhavererade Monsanto som i sin tur stiger i värde trots avslöjandena.

Priset på både Bayer och Monsantos aktier borde störtdyka vid kännedomen om de stämningar som Monsanto nu har att vänta från hela världen. Stämningar från människor som fått lida, samt från försäkringsbolag och stater som tvingats bekosta vårdkostnaderna för cancern.

Jag anser att Monsanto bör stämmas så att företaget går i konkurs. De som varit chefer och som haft kännedom om bolagets vidriga affärsmodell bör rimligen fängslas och dömas till livstid eller till dösstraff för massmord, samt någon form av behandling som motsvarar det lidande de åsamkat oskyldiga människor, så att det avskräcker andra psykopater.

En kapitalism som inte lyckas sanera bort den psykopati den uppmuntrat genom sin egen existens kan inte tolereras! Lyckas inte rättsystemet så kommer kanske folket självt tvingas upprätta folkdomstolar efter revolutionen och då kommer inte mutade jurister serveras Jordgubbstårta. Det kan jag lova!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Tidningar med lämpligare ägarförhållanden som vågar rapportera om saken:
Newsvoice – Forskare hittade ämnen i Roundup giftigare än glyfosat – Idag beslutar EU om
Newsvoice – Lobbyisten dr Patrick Moore säger att Monsantos Roundup är säkert att dricka, men vägrar ta en slurk
Upsala Nya Tidning – Bayer lägger jättebud på Monsanto
Ystads Allehanda – Tyska Bayer vill köpa Monsanto

2 reaktioner till “Cancer – Jag avråder att någon köper det havererade Monsanto

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s