Hans Jensevik – Varför ska svenska män vara feminiserade mähän?

Jensevik kallar, i sin bloggpost, ledningen för Sverige för marxister, men jag ser inte att ”första statsmakten”, vilket idag är medias ägare, skulle vara ”marxister”, snarare är de väl monopolkapitalister, d.v.s. i princip det som Karl Marx förutspådde skulle uppstå innan världskommunismen.

Sedan tänker jag själv, när jag ser ut över de massmedialt hjärntvättade mähäna, som Jensevik vill att vi svenska män ska försvara: -Hur många av de här mähäna förtjänas att räddas? Kanske 1 av 10, kanske enbart 1 av 100, eller kanske bara 7 av 10 miljoner?

Vad skulle belöningen bli för att man ev. räddar ett hjärntvättat mähä och klubbar en ”berikare”, eller två, innan man själv klubbas? Man kan se rubrikerna: ”Det manliga våldet”, ”Män är som talibaner”, eller varför inte ”SVENSKA män i slagsmål”, eller ”Lasermannens copycat gripen”.

Det lär ju inte stå ”Svensk man med ryggrad invalidiserar och kastrerar våldtäktsman från [nationalitet] och bejublas av kvinnorna, folket, polis och rättsystem”.

Så vad är det egentligen för fel med ”berikarnas” fullbordade våldtäkter av mähän? Mähäna har röstat för sänkt välfärd och massinvandring i decennier och fortsätter att göra det. De vill ju för bövelen bli våldtagna och få sina fruar, systrar, barn och barnbarn våldtagna. Varför avbryta det som de fullt medvetet har beställt?

Är det inte enbart fler fullbordade ”beställningar” som kan få dem att vakna?

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2018/12/16/gastskribent-hans-jensevik-varfor-ska-svenska-man-vara-feminiserade-mahan/

GÄSTSKRIBENT HANS JENSEVIK: VARFÖR SKA SVENSKA MÄN VARA FEMINISERADE MÄHÄN?

2 reaktioner till “Hans Jensevik – Varför ska svenska män vara feminiserade mähän?

Kommentera enligt kommentarsreglerna