Kvinna – Abort – Humanisterna och EHF välkomnar Europadomstolens beslut

Humanisterna och EHF välkomnar Europadomstolens beslut som tryggar att alla kvinnor har möjligheten att behålla makten över sina egna kroppar och sitt eget samvete. Vetenskapliga partiet är dock inte för det inhumana EU, eftersom flera EU-stater bedriver fascistiska krigsförbrytelser i världen, massmördar och lemlästar redan födda levande barn, samt skapar ojämlikhet och fattigdom, vilket i sin tur skapar hög mordfrekvens och misär, vilket i sin tur driver människor in i kriminalitet och inhuman sekterism, men vi stödjer ändå det humana beslutet av domstolen i sakfrågan som säkert kan mildra lidandet för många kvinnor i EU.

Anledningen att vi stödjer kvinnans frihet att avgöra är att vi finner det moralfilosofiskt korrekt i ljuset av konsekvenserna av överpopulationen som hittills har skördat alltför många av planetens olika arter. För en religiös människa kan det ses som ett spårvagnsproblem som står mellan ”Guds skapelses helighet” eller ”det mänskliga livets helighet”.

Vetenskapliga partiet sätter alltså Guds skapelses helighet i första rummet och tycker inte att man skall förhindra eller skuldbelägga kvinnor för ett beslut som kan vara väldigt svårt ändå. Finns det en Gud och han är allsmäktig så kommer kvinnan få sitt straff ändå, eller hur? Man behöver inte djävlas extra med de kvinnor som redan lider p.g.a. EU:s existens.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s