Kritik – Vladimir Putin borde nomineras till Nobels fredspris, inte anklagas för folkrättsbrott!

Tillåt mig kritisera artikeln ”Kan sanktioner förkorta kriget? av, Lars Drake, f.d. adjungerad professor, fredsaktivist, Sverige, Inga Steen, Styreleder i Norges Fredslag, Norge, Marko Ulvila, fackboksförfattare, medborgaraktiv, Finland och Helge Ratzer, Århus mod Krig og Terror, Danmark!

Författarna må ha rätt i att sanktioner inte fungerar, men att de fungerar för krigshetsarna och deras aktier i olje- och vapenindustrin råder det väl inga tvivel om. Folket får betala notan.

Men att genom en militär operation undvika att MAD-doktrinen undergrävs, eller undvika att USA:s biovapen kommer nazisters kontroll, eller att stoppa att nazistiska Azov-bataljonen som begår folkmord i Östra Ukraina ges mer vapen av väst, är i min mening INTE ett ”folkrättsbrott” från Rysslands sida, men de facto att avsluta ett verkligt folkrättsbrott.

Ryssarna har i min mening visat stor hänsyn och återhållsamhet, t.ex. gett folk fri lejd ut ur städer innan utrensningen av nassar. Ryssarnas krav för fred har aldrig varit orimliga, i min mening. De har dessutom följt krigets lagar. Man får invadera i självförsvar. Här fanns heller inga lögnaktiga falskflaggor som USA- och NATO-regimerna alltid använder innan deras kontinuerliga folkrättsbrott, t.ex. Tonkinbukten och WMD i Irak.

Att stoppa den ryska militära operationen kräver nu att rimliga krav uppfylls från ukrainsk sida, anser jag! Det handlar om att göra Ukraina neutralt och alliansfritt, d.v.s. det Sverige också borde vara! Detta är fullt rimligt och i världsfredens intresse och borde få avsevärt mycket mera fokus av en s.k. ”fredsrörelse”!

Vladimir Putin och hans närmaste krets borde istället för att fördömas nomineras till Nobels fredspris, av varje ”fredsrörelse”, för jag är övertygad om att denna operation definitivt har stoppat alla tankar på placeringen av kärnvapen intill den ryska gränsen, vilket hade kunnat utlösa det totala nukleära tredje världskriget!

Att stämma in i lögnmediernas kör om ”folkrättsbrott”  är inte bara korkat, men otroligt misstänkt.

USA, NATO och Svenska rysshetsare, med aktier i vapenindustrin, som skickat pansarskott under brinnande krig till diktatorn i Ukraina (som nyligen förbjöd oppositionen), de borde alla få kalkonpriser! Detta borde vara ”fredsrörelsens” fokus, inte att anklaga Vladimir Putin för folkrättsbrott, när han faktiskt sätter stopp för dem!

Mer intressant:

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s