Kajsa Ekis Ekman: Varför accepteras Kyiv Independents nazistkopplingar?

Låt mig åter uppmärksamma den fantastiska journalisten Kajsa Ekis Ekman som återigen ställer fullt rimliga och bevärliga frågor, precis såsom sig bör av en journalist värd beteckningen. Ekis är minsann inte som de andra mediehororna. Hon har integritet.

Enligt Ekis så får Kyiv Independent tydligen bidrag från den svenska medieorganisationen Utgivarna, Bonnier News och tyska Axel Springer. Även den LO-ägda Arbetet Global har inlett ett samarbete med tidningen och kommer att direktöversätta deras texter till svenska hävdar Ekis. Jag tror inte hon skulle skriva det om det inte var sant.

Personligen misstänker jag att det är en blandning av girigbuk, vanlig nazism som övervintrat i USA och nazi-sionism från Israel, som ligger bakom.

Visst är Ekis snygg i sin tröja i årets och sanningens färg vit, som även jag kör med numera för att skrämma bort lögnare och locka till mig sanningens lejon, men låt mig ändå avsluta med en länk till Mel Brooks lilla nazistparty med fler snyggingar i vitt till den svenska medieorganisationen Utgivarna, Bonnier News och tyska Axel Springer!

Mer intressant:
https://swebbtube.se/w/3DDwMnMhsKXCsEgho99D3V
https://jennypiper.blog/2022/04/14/direktoren-for-simon-wiesenthal-center-i-israel-slar-fast-att-det-ar-absurt-att-ignorera-nazisterna-i-ukraina/

En reaktion till “Kajsa Ekis Ekman: Varför accepteras Kyiv Independents nazistkopplingar?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s