Har Kungen beordras att agera kattsamlare och Kalif samtidigt?

Har hans majestät konung, även kallad Kungen, samt hovet, beordras att agera kattsamlare och Kalif samtidigt av regeringen? Det är oomkullrunkeligen frågan efter att ha läst ETC om saken.

Med tanke på att den största delen av flyktingarna som har ca 10000kr för att illegalt smuggla sig över till Lesbos, är muslimska män i krigsför ålder och dessutom inte härstammar från Syrien, är dessa s.k. ”flyktingar” säkerligen väldigt positiva till en Kung/Kalif även om de givetvis måste omvända honom till en viss våldsam religiös sekt först, med allt vad det innebär inkl. ”avsnoppning”…

Men berätta inte för dem att Sverige är en demokrati med yttrandefrihet och mänskliga rättigheter! Deras eventuella drömmar om en fantastisk kalif med trevliga hattar och deras vana vid underkastelse av sekteristiska skrifter kan då krossas fullständigt. :-)

Skämt åt sido. Du Kungen, du som är en ganska hyvens kille, lyssna i stället på Naturskyddsföreningen vad gäller biståndet! Hjälp oss att minska kostnaderna för invandringen, sälj ev. av byggnaderna och hjälp de riktiga flyktingarna, minoriteterna, i närområdet med mer bistånd! Det är mer humant för då hjälper du fler och rätt flyktingar, d.v.s. de med verkliga behov!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna