Forskningsfusk – Karolinska Institutets forskningsfusk orsakar hjärt-kärlsjukdom och cancer?

Via LCHF-läkaren Annika Dahlqvist finner jag en mycket intressant bloggpost av Lars Bern som heter Elefanten i KI:s finrum. Bloggposten beskriver Lars Berns åsikt om Karolinska Institutets forskningsfusk och dess korrupta orsaker.

Baserat på forskningsfusk har politiskt beslutade riktlinjer för människors kost lett till en pandemi av metabol sjuklighet som redan börjat drabba 2.100 miljoner människor i världen. Detta är grundorsaken bakom de två vanligaste dödsorsakerna i västvärlden – hjärt-kärlsjukdom och cancer. Hälsokatastrofen har mötts med en massiv förskrivning av kemiska preparat från Big Pharma som döljer sjukdomssymptomen i stället för att gå till botten med sjukdomsorsakerna. Bruket av dessa preparat är nu den tredje vanligaste dödsorsaken, 783.936 personer dog förra året i USA av biverkningar från s.k. läkemedel.

Orsaken bakom den metabola sjukligheten är politisk klåfingrighet med att lägga sig i människors kosthållning som baserats på det värsta forskningsfusket i medicinhistorien, ett forskningsfusk som får Stalintidens lysenkonism att framstå som rena söndagsskolan.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Forskningsfusk – Karolinska Institutets forskningsfusk orsakar hjärt-kärlsjukdom och cancer?

Kommentera enligt kommentarsreglerna