Psyop eller äkta? – Svensk journalist inlåst för tvångsvård – Hävdar att NATO-kritik är anledningen

Newsvoice berättar historien om Annika som tagits in i svensk psykiatrisk tvångsvård efter att hon börjat undersöka NATO:s metoder. Psykiatrin anser att hon lider av vanföreställningar, eftersom de anser att det saknas bevis för hennes påståenden.

”Men psykiatrins uppfattning ifrågasätts. Hur kan det vara möjligt att en person blir omhändertagen för tvångsvård med motiveringen: ”Nu har hon skrivit i sociala medier igen” och att hon ska ha vanföreställningar. Var går gränsen mellan en vanföreställning och en fri åsikt, en uppfattning eller en observation?”

Det finns flera olika möjligheter naturligtvis. Att det verkligen handlar om att hjälpa henne till lugn och ro från paranoia och stress, kanske rentutav väldigt troligt, men även att hon beskrivit något som är sant som försvarsmakten inte vill ska komma ut, eller att hon snart kommer ut och ska anses vara trovärdig eftersom hon varit inlåst, alltså en dubbelagent. Hon ser faktiskt väldigt slug ut på bilden.

Det kan även handla om att få uppmärksamhet. Att ha vanföreställningar om konspirationsteorier är annars något som är extremt vanligt i dag med alla ”clickbaits” på Youtube.

Det finns nog knappast något skäl att hålla henne inlåst ändå på Danderyd, anser jag, oavsett om det skulle vara sanning eller lögn hon sitter på. Hennes påståenden skulle ändå drunkna i floden av alla annan skit. Inlåsningen verkar vara obefogad. Nyheten om Staybehind och Gladio är inte direkt någon nyhet heller. Sibel Edmonds m.fl. har länge dragit i varningsklockan.

Gladio eller Staybehind kan vara insyltade tillsammans med Olof Palmes mördare, kanske även läkare på Danderyd givetvis.

Gladio eller Staybehind kan naturligtvis vara insyltade i terrorattentatet i Stockholm, Anna Lindh-mordet, precis som i andra terrorattentat. Allt handlar om pengar, utpressning eller politisk vilja. Putin verkar tro att ca, 95% av all terrorism är falskflagg och även Reagans f.d. rådgivare Paul Craig Roberts tänker i de banorna i samband med att han exponerar Israel-lobbyns beteenden.

Tänk efter själva! Hur logiskt är det egentligen att terrorister/vettvillingar ger sig på oskyldiga människor? De politiker och presstituerade i USA, EU, Turkiet, Saudiarabien och Israel, som är direkt och indirekt ansvariga för massmorden på miljontals människor, människosmugglingen, asylbaronsverksamheten och de taffliga utvisningarna som leder till illegala svartjobbare och tiggare som skapar motsättningar. Dessa politiker borde naturligtvis vara de naturliga målen för varje hämndaktion, men de flesta av dem spankulerar runt nästan helt utan skydd. Eller hur? Hur är det möjligt?

Det slår mig att hela historien kan handla om en s.k. ”psyop” också, en psykologisk operation för att skrämma folk till blind lydnad och att hålla käften. Cornelia Dahlberg kan ha reagerat precis så som önskats:

”Vems tur är det sedan, din eller min?”

Men finns Annika på riktigt? Heter hon egentligen något annat? Sitter hon verkligen där? Är hon en agent åt Nato? DN är inblandat. Allt tyder således på vilseledning och fejkade nyheter. Se till att diskutera Nato, Staybehind och Gladio om syftet skulle vara motsatsen. Se till att deras psyop misslyckas! En demokrati, en riktig demokrati, kan endast bygga på sanning.

Mot stress och paranoia fungerar meditation utmärkt. Sitt eller ligg still i tystnad, andas djupt, kännlugnet komma till dig, acceptera vad som kommer, bearbeta eller låt det passera, släck ut om det är ologiskt! Se det ologiska med rädsla i ett kosmiskt perspektiv! Se det vackra och logiska med mod, medkänsla och upplysthet! Ha ryggrad och sov gott! Ett rent samvete är alltid bästa huvudkudden!

Mer intressant om Nato:
http://jinge.se/allmant/jan-oberg-om-dn-debatt-svenska-forsvarsmaktens-desinformation.htm

3 reaktioner till “Psyop eller äkta? – Svensk journalist inlåst för tvångsvård – Hävdar att NATO-kritik är anledningen

  1. Om artikeln Om Annika är sann är det verkligen makabert.
    Om staten tar in personer för psykiatrisk tvångsvård mot deras vilja för att de bedömmer att vederbörande har vanföreställningar om vad media har publicerat; (sant eller inte), så lär man få sätta större delen av svenska folket på psyket. Tänk på alla som fått vanföreställningar av alla vansinniga konspirationsteorier på nätet (kemtrail, WCT, Haarp) osv. Herre Jösses!

Kommentera enligt kommentarsreglerna