Avslöjande – Varför bulgariska organiserade brottslingar & Donald Trump smugglar vapen till terrorister?

Är Donald Trump nu inblandad i den brottsliga terrorism som han fördömde och blev invald för att stoppa av USA:s folk? Det är frågan som varje terrordrabbad människa i USA och resten av världen bör fråga sig, men även de av USA:s folk som betalar skatt till USA:s gigantiska militärindustriella komplex. Kommer verkligen USA:s folk först? Kommer verkligen ”Amerika first” i denna fråga?

Uppgifter från skilda slag anger att USA fortsätter att hjälpa även antidemokratiska, antifeministiska terroristorganisation, religiöst extrema och intoleranta som IS (ISIS) och al-Nusra i Syrien. Trump har visserligen länge talat om vikten att bekämpa IS, men han är nog inte världens mest trovärdiga person. Och fakta visar att USA hela tiden stött terroristorganisationer samtidigt som man under senare år bedrivit en sparsam flyginsats mot ISIS, som är långt mindre än den ryska insatsen. Det är nog inte Trump som bestämmer utan den djupa, icke valda, djupa staten.”

Min egen spekulation är att just Bulgarien utnyttjats av USA:s kriminella regim, samt av George Soros, eftersom Bulgarien har en av de högsta nivåerna av korruption bland EU-länderna. Landet lockar till sig skrupelfria företagare som utnyttjar landets lägre skatter, låga löner, nedmonterade välfärd och EU:s frihandel.

En majoritet av bulgarerna har dessutom röstat för denna politik i de demokratiska valen. Korruptionen i Bulgarien kommer sannolikt av förskjutningen till center-högerpolitik och europeisk frihandelsunion, vilket i sin tur kan bero på erfarenheterna landet gjorde som lydstat under Sovjetunionen och en massmedia som idag ev. är ägd av lögnare, precis som i Sverige? Landet tycks ha en policy av att svänga extremt åt det håll som utrikespolitiken blåser, å ena sidan med Hitler och sedan på de allierades sida, i andra världskriget, ett tecken på moralfilosofisk inkompetens.

Valet av mer fascistiska center-högerpartier i Bulgarien idag verkar också leda till att de kämpar hårt för att skapa krig och migranter åt imperiet, precis som många center-högerpartier i Sverige gör, och de välkomnar också de migranter som kommer till dem, likt nya underbetalda slavar, som ska konkurrera ut den inhemska arbetskraften, precis som de flesta center-högerpartier gör i Sverige. Korruptionen syns inte så väl i Sverige som i Bulgarien, men den är helt klart av liknande art, där centerpartierna S, MP och Alliansen bedriver liknande korrumperad krigspolitik.

Byt parti och läs mer om statsterrorismen som Bulgarien gjort sig skyldiga till!
Anders Romelsjö – Stora vapentransporter till terrorister i Syrien av USA & Co, och mörkläggning

Kommentera enligt kommentarsreglerna