Förbluffande – 60% av amerikanerna stöder kärnvapenkrig visar en färsk opinionsmätning

60% av amerikanerna stöder kärnvapenkrig, visar en färsk opinionsmätning.

”Det avslöjades nyligen av professorn i statsvetenskap vid Stanforduniversitetet, Scott Sagan, talade vid ett seminarium i School of Government John F. Kennedy vid Harvard University. Han berättade om resultaten av opinionsundersökning som genomfördes i augusti 2017 och fann att de fruktansvärda konsekvenserna av atombombningarna av Hiroshima och Nagasaki inte hade haft någon effekt på viljan hos amerikanerna att använda kärnvapen mot Iran.”

Att USA skulle garantera Europas säkerhet måste vara den mest effektiva lögn som USA:s lakejer någonsin fått till.

Rösta fredligt i valet och läs mer om saken på Nyhetsbanken!

6 reaktioner till “Förbluffande – 60% av amerikanerna stöder kärnvapenkrig visar en färsk opinionsmätning

    1. Jag tror att om du hade sett när de utfrågar det amerikanska folket, att du kanske skulle förstå bättre hur illa det är ställt i USA med intellektet, rent generellt.

      En amerikan jag träffade i Vietnam berättar hur dåliga nyheterna är i USA och vilken chock det var för honom att komma utomlands. Det är mycket värre än Sverige som är kokobängo nog. Han sade att de har två olika CNN. Ett inom USA och ett utomlands och att de har helt olika paradigmer.

      I USA har Israel-lobbyn totalt lyckats fördumma det folk som de totalt dominerar. I Sverige möter Israel-lobbyn betydligt mer motstånd.

  1. Det visste jag inte. Det är ”verkligen illa”, att de har 2 st olika CNN, som visar olika sidor av dagshändelser i världen men det är inte förvånande med tanke på hur man från USA:s sida hjäntvättar sina medbogare till idioter. Kanske värre där än här. Men i Sverige hjärntvättar man folk med opinionssiffror och lögner likaså. Vissa saker ska gå ut i offentligheten annat ska förtigas. Det är maktens redskap.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s