Julian Assange – Läckan INTE rysk agent? – Den demokratiske socialisten Seth Rich mördades av pedofilen John Podesta?

Det verkar vara sant. Varför skulle annars Julian Assanges Twitter-konto raderas och han tvingas publicera via det friare Gab.ai? Det verkar som om Clinton och hennes monopolkapitalistiskt mutade agenter inte vill tillåta att för många (som fortfarande märkligt nog twittrar på Twitter) får nys om saken. Det drar nämligen undan mattan för monopolkapitalets fulmediers konfliktskapande med Ryssland, yttermera drar det undan mattan för de gravt korrumperade nyliberala politikerna i DNC.

Detta stärker de demokratiska socialisterna i USA med Bernie Sanders i spetsen, som stöttades direkt av USA:s folk, faktiskt med mest stöd av alla kandidater, d.v.s. sannolikt USA:s egentliga president om primärvalet i DNC inte hade varit korrupt. Monopolkapitalet på Wallstreet kan naturligtvis inte tillåta demokrati på riktigt om USA:s folk har fel åsikt, således beordrar psykopterna saker som korruption av DNC eller att radera Julian Assange, men det kommer sannolikt få motsatt verkan på lång sikt.

Även Donald Trump gynnas naturligtvis kortsiktigt. Han har också varit under hård press internt i USA av fulmedierna p.g.a. att han försökt normalisera relationerna med Ryssland. Denna information kan alltså ge Donald Trump större svängrum att ändra utrikespolitiken, d.v.s. sluta stötta etnisk rensning och terrorism i Mellanöstern och börja samarbeta med Ryssland, Syriens demokrati och andra demokratiska krafter där, istället för att stödja vidrigt elände.

Kommer Trump göra det? Nej. Förmodligen inte. Republikaner såväl som demokrater har alltid varit det militärindustiella komplexets korrupta lakejer, så i fulmedierna kommer förmodligen konfliktskapandet fortsätta. Drevet mot Donald Trump kommer fortsätta. Det är en teater, en illusion. Förmodligen är spektaklet av bittra kvinnor och svinaktiga män helt enligt planen att vilseleda folkets uppmärksamhet bort från viktigare frågeställningar.

Jämför ex.:

1. Grabba kissemissen på kvinnor (som dessutom tillåtit det, kanske njutit av det och hållit käften tills nu när de förmodligen kan få mutor för att yttra sig) med hur det går med gripandet av pedofilerna i topparna som angripit försvarslösa barn?

2. Jämför Rysslands obevisade påverkan av USA:s val, med USA:s starkt evidensbaserade påverkan av styret i massvis med länder.

Det ena diskuteras förmodligen i fulmedierna för att dölja det andra, precis så som en illusionist drar uppmärksamheten till en hand medan han döljer vad som sker i den andra.

Här är Julian Assanges senaste meddelande på Gab.ai:

”His name was Seth Rich.
Merry Christmas Hillary Clinton.
http://wlsearch.tk/

Jag översätter här innehållet i länken ovan till svenska. Texten är till synes skriven åt den döde Seth Rich av Julian Assange:

Jag heter Seth Rich.

Hem

Du hittade mig äntligen! Jag är källan till John Podesta / DNC-email-hackingen. Jag har väntat så länge för att du ska ansluta dig till mig.

Tack vare Wikileaks och Trump Jr kommer du snart att veta varför Hillary Clinton och John Podesta dödade mig.

Som du kan se är jag ingen rysk agent. Jag var bara en stolt DNC-anställd som trodde på systemet tills jag fick reda på att Hillary Clinton och DNC riggade primärvalet mot min kandidat Bernie Sanders. Det var då jag bestämde mig för att vidta åtgärder och släppa dessa e-postmeddelanden till Wikileaks.

John Podesta var fast besluten att göra ett exempel av mig och har tagit hand om mig [förmodligen i betydelsen mördat]. Varför tror du att de inte lät FBI undersöka DNC-servrarna? Jo, för de servrarna skulle ha lett dem direkt till mig. John kunde inte låta det hända.

Förresten, visste du att John Podesta är en pedofil? Fråga honom bara om Pizzagate nästa gång du ser honom åt mig. Tack.

Tack igen Wikileaks för höjningen av belöningen för att lösa mitt mord. Jag undrar varför du skulle göra det för mig? Åh, du försöker berätta för världen att jag var din källa. Hoppsan katten är ute ur väskan nu.

En reaktion till “Julian Assange – Läckan INTE rysk agent? – Den demokratiske socialisten Seth Rich mördades av pedofilen John Podesta?

Kommentera enligt kommentarsreglerna