Emmanuel Macron försöker flytta fokus till ”antisemitism” och ”antisionism”

Den f.d. Rothschild-bankiren och EU-vurmaren Emmanuel Macron jämför nu antisemitism med antisionism, enl RT. Macron verkar, märkligt nog, vilja alliera Frankrike med Israels allra mest kriminella och chauvinistiska partier.

Macron blev invald av franska folket till president under floskeln ”Framåt!” och massiv propaganda genom monopolkapitalistiskt kontrollerade medier i Frankrike.

Macron eller Israel verkar ha riggat eller vill använda en situation där en skäggig aktivist i palestinaschal fördömer AlainFinkielkraut. Alain Finkielkraut är en kontroversiell figur som gjort tydligt rasistiska uttalanden, försvarat våldtäkt på en 13-åring, samt har tydliga värderingar för Frankrikes invasioner och kolonisering i världen.

Bild på Davidsstjärna kombinerad med ett hakkors

Människor som är emot Israels nazistlika olagliga invasion av territorie är med automatik INTE emot vare sig människor med judisk eller semitisk bakgrund. Många i världen är för FN:s resoluton 242, ex.Noam Chomsky, med judisk och semtisk bakgrund, som anser att Israels beteende är värre än apartheid,

Semiter är f.ö. olika folk, eller en språkgrupp, som härstammar från norra Afrika och Palestinaområdet. För att få motståndet mot den judiska religionens sekterism, eller motstånd mot Israel, att framstå som rasism kallas ofta kritik mot judendomen, eller kritik mot sionismen, för ”antisemitism”, fastän det är en uppenbart felaktig benämning.

Syftet med osanningen är med stor sannolikhet att vilseleda i syfte att framställa kritiker i dålig dager, tysta dem, peka bort från religionens eller sekterismens innehåll, eller staten Israels beteende, samt att skapa oförtjänt sympati.

Bild på judar som är emot Sionismen och staten Israel

Här lite mer om sionismen, som är något annat än att vara semit eller jude, på samma vis som att nazismen är något helt annat än kristendomen, eller att tillhöra den germaniska språkgruppen eller den svenska folkgruppen, eller att den extrema islamismen som invaderade Syrien, samt begick krigsbrott där, inte är samma sak som fredligare former av islam eller muslimer som inte håller på med sådan skit.

Mitt intryck av killen i skägg med palestinaschal i videon, som hatar den koloniala rasistiska sionisten, får mig att tänka att tidigare franska handlingar, av girighet och invsioner i världen, kan ha fått oönskade konsekvenser. ”Chickens coming home to roost” s.a.s.

Den gamla kolonialmakten Frankrike har genom Macron välkomnat massvis med människor till Europa som länge fått smaka på effekten av fransk kolonialism, familjen Rothschilds, och andra girigbukars behandling, av andra länder i världen. Detta lär inte göra monopolkapitalets galjonsfigurer populära. Folk söker nu alternativa medier och alternativa partier.

Kuckeliku och välkomna!

Kommentera enligt kommentarsreglerna