Kritik – Cecilia Uddéns positiva nekrolog över en jihadist via Sveriges Radio

“Den 27-årige [mannen] gick tidigt med i den demokratiska oppositionen mot Bashar al Assad där han blev en populär protestsångare, men det dröjde inte länge innan han tog till vapen mot [Syriens demokrati] och han var huvudperson i den prisbelönta dokumentärfilmen Åter till Homs om just hur en fredlig demonstrant förvandlas till jihadist.”
/Cecilia Uddén Källa: Sveriges Radio.

Du som är över 18 år och som har en beskattningsbar förvärvsinkomst under 130000kr betalar alltså 1% av din beskattningsbara inkomst till hyllningen av en jihadist som varit i helig allians med några av de värsta terroristerna som världen någonsin har skådat, jihadister som rest till Syrien för att begå bestialiska krigsförbrytelser mot landets demokrati, som leds av Bashar al Assad och den koallition som han representerar.

Tjänar du mer än 130000kr så betalar du något mindre procentuellt, men tillhör du politikeradeln i riksdagen, som har makten över SVT och beskattningen, så blir det betydligt mindre än en procent, eftersom de satt ett tak på 1 300 kronor per person och år. Tjänar man som riksdagsman ex. 66900 kronor i månaden blir avgiften enbart 1300/(66900×12)=0,001619332=0,16%.

De fattigaste av folket, som ofta har det svårast att få ekonomin att gå ihop, betalar alltså mer än sex gånger mer skatt, procentuellt sett, för sin egen massmediala rektalpenetration, än vad den ansvariga politikeradeln gör.

Så grattis gott folk, av alla bakgrunder, till denna jihadist-nekrolog som ni har finansierat och Uddén har levererat! Ni har till ca 84% själva röstat för det, men ni har även röstat för importen av jihadister in över den svenska gränsen, samt för segregeringen och till ca 92% för den ojämlikhet som skapar den kriminalitet genom vilken jihadisterna finner sina rekryter/offer. Er ”generositet” mot jihadisternas offer känner verkligen inga gränser, eller?

Vill ni ändra på det här så finns det tyvärr bara ett parti som löser hela problemet.

Tipset kommer från Global Politics:
https://www.globalpolitics.se/sveriges-radio-och-vastmedia-hyllar-terrorist/

Proletären kompletterar med intressanta fakta:

http://proletaren.se/artikel/i-syrien-hyllade-han-bin-ladin-i-svenska-medier-ar-han-sjungande-malvakten
…som kan kommenteras på:

Mer om den sjungande målvakten, “affischnamnet” (och terroristen som hyllade bin Laden) i Syrien.

Även Lindelöf kompletterar:

Ohlsson och Uddén ekar lydigt om Syrien

För övrigt…
Hur mycket betalar statsministern och statsråden i TV-licens via skattsedeln?

”Efter höjningen blir Löfvens lön 176 000 kronor i månaden. Höjningen för statsråden blir 3 000 kronor och de får därmed 139 000 kronor i månaden.” Källa: https://samnytt.se/stefan-lofvens-lon-hojs-igen/

Det blir 1300/(176000×12) = 0,0006= 0,06% för statsministern & 1300/(139000 x12) = 0,0008 = 0,08% för statsråden.

De fattigaste av oss betalar alltså ca 17 gånger mer än statsministern för den massmediala rektalpenetrationen, procentuellt sett, och ungefär 12 gånger mer än statsråden, procentuellt sett. Och majoriteten fortsätter att rösta för det.

En reaktion till “Kritik – Cecilia Uddéns positiva nekrolog över en jihadist via Sveriges Radio

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s