Charlie Hebdos politiska satir av hinduernas gudars oförmåga eller politikernas?

Enligt OpIndia kommer förmodligen inte den politiska satiren av hinduernas gudars oförmåga från Charlie Hebdo, men är politisk och kommer från vänstertroll.

Det nedsättande epitetet ”troll” om den intelligenta indiska vänstern, som påpekar Indiens dåliga beredskap, retar naturligtvis gallfeber på de kortsiktiga högerpartier som är ansvariga för massmordet. Högerns medier i Indien feltolkar förmodligen medvetet den politiska satiren, som om den vore riktad mot de religiösa och inte mot det politiska etablissemanget i Indien.

Situationen är likartad i Sverige. 7 av 8 partier är för en dyr globalism, dyr EU-vurm och dyr marknadsliberalism, genom vilken korruptionen leder till dålig vård, dålig omsorg och dålig beredskap. Det var givetvis därför gamla människor i Sverige fick överdos av morfin istället för syrgas, men vad fick de stackars hinduerna? Kvävning till döds.

För att inte gå under mentalt som människa så är tron på gudar givetvis en välkommen verklighetsflykt, för verkligheten är så pass ond att en människa som är god inte kan tro att det är ren ondska som ligger bakom, samt säkert hellre vill tro att deras anhöriga nu är på själavandring och har potential att bli visa män, eller t.o.m. kossor.

Må de allsmäktiga gudarna hjälpa Indiens alla hinduer! (om de finns och hinduerna inte är grundlurade) Personligen tror jag på att analysera verkligheten mer vetenskapligt, öppet och skeptiskt, samt att använda förståndet, men kanske beror det på att jag inte lät mig luras av Jultomten som fyraåring, samt tror att den evidenta sanningen hjälper oss allra bäst?

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s