Birrogate – Media och journalister med sinne för proportioner

Jag läser i Dispatch International om Birrogate, dvs. att den kristet religiöse Marcus Birro har fått kicken. Jag tolkar det så att han inte följer de regler som denna styrda media, dess ägare och ägda journalister upprättat, sannolikt i rädsla för de hot de utsätts för av islamister, vilket de med feghet sannolikt viker sig för.

Till stöd för Birro vill jag visa att det finns möjligheter att kritisera islam även i styrd media även om det verkar omöjligt i Sverige.
Här Christopher Hitchens i CNN.

Välkommen till alternativ media, Birro! Gör som jag, och allt fler, bojkotta denna dåligt styrda girigbuksägda media och börja gynna alternativ media istället!

Till fotografen Roger Sahlström som, enligt egen utsaga, utsätts för kampanjer från anti-rasister (eller låt oss kalla dem ”extremister” eftersom de som skapar rasismen knappast ska kallas anti-rasister) vill jag bara säga att ”vänster” eller ”höger” inte har något med själva extremismen i sig att göra och att inflika ”vänster” motverkar syftet såvida du inte själv är ”höger” och vill smutskasta alla som har åsikten att vi behöver mer jämlikhet och välfärd för alla i samhället, dvs. inte EU/frihandel.

Det finns nämligen inget speciellt ”vänster” med att gynna en faschistoid religion som förtrycker kvinnan, tvärtom. Om det är något så är det ”extremkonservativt” något som även kristendomen genom århundradena gjort sig skyldig till och det min käre vän behöver man inte vara raketingenjör för att inse.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

En reaktion till “Birrogate – Media och journalister med sinne för proportioner

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s