Fejkade Nyheter? – Putinister och fisande sillar i konflikt med godhetens sanning

Jag läser en bra bloggpost från läkaren och vänstermannen Anders Romelsjö i vilken han tar upp att någon presstituerad i Aftonhoran kallat honom för ”Putinanhängare”. Förlåt för min ohövlighet, Aftonbladet heter ju tidningen och skriver för svenska medborgare åt utländsk-lojala ägarintressen.

Till saken. Det är naturligtvis betydligt mer rimligt att den nationelle och konservative Putin har fler anhängare i Sverigedemokraterna, även om just Jimmie Åkesson i Sverigedemokraterna, tycks ha sålt sig till presstituerade massmedia. Aftonhoran, förlåt Aftonbladet, frågar Åkesson om han anser att ”Putin försöker splittra EU för att destabilisera unionen?” Åkesson svarar:

”Jag är övertygad om att han har makt­ambitioner i hela det gamla Sovjet. På olika sätt behöver han destabilisera vår del av världen för att uppnå det. Putin är en extrem, aggressiv politiker som jag har väldigt svårt att se något positivt med.”

Åkesson marscherar i takt som många andra partier precis som Jonas Sjöstedt:

”Ryssland ockuperar delar av Ukraina, påstod han, vilket är exakt vad Nato
påstår, men hittills inte har kunnat bevisa. Enligt FN-organisationen OSSE:s
övervakare finns inga belägg för att Ryssland skulle ha skickat in
trupper över gränsen.”

Det kan naturligtvis tänka sig att Åkesson eller Sjöstedt, eller andra politiker, inte vill få massmediala drevet efter sig, eller det massmedialt hjärntvättade interndemokratiska drevet i sina partier efter sig, med ord som ”Ryssälskare”, ”Kremllojal” eller ”Putinist”, men även att nationella sällan kan säga något bra om någon annan nation än sin egen, till skillnad från ex. undantaget Jan Milld.

Man ska inte fega ur för tidigt eller överskatta de presstituerade dreven, eftersom folket redan tappat tron på fulmedia. Ett drev kan därför visa sig vara alldeles utmärkt i dagens situation, vilket faktiskt visat sig genom SD:s stigande opinionssiffror ju mer de attackerats av elitens presstituerade, vilket numera får mig att tro att det var avsiktligt.

Mer troligt är förmodligen att politiker som marscherar i takt i fulmedia ofta har fastnat i GB-CIA:s utlagda pedofilnät eller helt enkelt gillar pengar som den efterblivne Frito i den sevärda komedin Idiocracy:

”Otroligt att du gillar pengar också. Vi borde gå ut tillsammans”
/Frito

”I can’t believe you like money too. We should hang out.
/Frito

Mer normalintelligenta nationella och konservativa, som inte dyrkar Mammon eller inte kissar i byxan för lite hot, skulle naturligtvis kunna tjäna på goda relationer med alla länder som är nationella och konservativa, ex. Donald Trump och Vladimir Putin, precis som de nationella konservativa partierna i EU, som även de är under hårt tryck från presstituerad massmedia, ägd av fåtalet girigbukar och globalister på Wall street.

Men vem är det då som kommer med falska nyheter egentligen? Tja. Förutom uppenbara skämt som fulmedia sväljer med hull och hår, eller borgerliga troll som kallar allt skit för ”vänster” som faktiskt kommer från nyliberaler och borgare, i ex. Avpixlats kommentarsfält, så är det naturligtvis mestadels de presstituerade själva som fabricerar rena lögner. Orsaken? Det handlar säkert om både ägarförhållanden och pengar för att muta människor.

Även i tidningar som ex. i fallet Anders Gustavsson i vänstertidningen ETC, som villigt och okritiskt verkar vilja hänga på i girigbukarnas aggressioner mot Syriens folk och därmed de facto stödjer vidriga extremt islamindoktrinerade terror-proxy-arméer, stödda av Obama-Clinton-Bush-regimen, Israel och Saudiarabien, terrorister som håller kvinnor och barn om gisslan och skjuter de som försöker fly det terror-krig, som terroristerna skapat mot demokratin i Syrien.

Tidningen ETC säger det själv inbakat i texten:

”BRA JOURNALISTIK ÄR INTE GRATIS – Gillar du det vi gör? Swisha en peng till: 123 148 087 0”

Man får väl anta att Saudiarabien eller GB-CIA har swishat pengar … och att det inte handlar om pedofili igen…

Men vilken nationell konservativ ledare eller underrättelsetjänsts propagandaministerium skulle swisha pengar till en kvinna som ex. Maj Wechselmann, som verkar för fred och mot den terrorism som det militärindustriella komplexet skor sig på? Kanske anständiga människor? Maj Wechselmann beskriver sin situation som frilansande journalist:

”Situationen påminner om 1980-talet. När jag tillät mig att betvivla 10 000 observationer av ryska ubåtar tog man ifrån mig min fredskrönika på SR och svartlistade mig helt och hållet. Inte helt lätt när man är frilansare, vi kunde under en viss period inte tillåta oss lyxen ost.”

Den prisbelönta journalisten Maj Wechselmann får försvara sig mot den Bonnier-ägda och Nato/Israel-lojala hortidningen Expressens attacker, Förlåt ”godhetens” Expressen menar jag ju:

Maj Wechselmanns replik.
Nu måste jag tyvärr nog stämma Expressen. I en stort uppslagen artikel som Karin Olsson skriver under på utpekas jag som påverkansagent för Putin. I en annan artikel av Olsson är Aftonbladet ”värddjur”.”Värddjur” har parasiter. Alltså är jag parasit.

Wechselmann har även utsatt för hot för att hon inte rapporterade enligt Ubåtspanik-agendan MEN…

Hoten avstannade helt då en statlig utredning, ”Perspektiv på ubåtsfrågan”, SOU 2001:85, plötsligt fann att ubåtsljuden härstammade från minkar och fisande sillar!

Bland fejkmedia, pedofiler, lögnpress, mutkolvar bör man som läsare anta en mycket kritisk hållning! Får jag föreslå att du som läsare skänker dina pengar direkt till frilansande journalister som åtminstone försöker hålla sig till sanningen istället för att köpa lögnpressen som medvetet ljuger för dig mot betalning? Och får jag föreslå att du väljer politiker i valet 2018 med lite djävla stake?

Mer intressant:
Anettes paradis – Om sanningsministeriet

3 reaktioner till “Fejkade Nyheter? – Putinister och fisande sillar i konflikt med godhetens sanning

  1. Det är fel av SD att lovsjunga med liberalmediernas kör om rysshotet. Antingen gör de det för att ställa sig in i ledet och bli accepterade som legitimt (vanligt) parti, eller gör de det för rädslan att åka ut i den mediekyla som tidigare satt sin prägel på partiet, som hunsade och avpolletterade rasister som ingen vill ”ta i med tång”.

    De har blivit beroende av medierna för att nå till allmänheten på ett bekvämt sätt gratis. (den som inte syns finns inte). För att föra ut sin egen politik i pressen har de tidigare tvingats betala för själva eller producera egna dyra utskick. Så svinaktig är liberal-pressen.

    SD har haft mycket svårt att nå ut med sina budskap i offentligheten, det är allmänt känt. Både partiet och dess medlemmar har utsatts för fula svinhugg och angrepp under många år.

    Medierna har uppträtt på ett fullkomligt avskyvärt sätt, Man skulle kunna jämföra det med medieattackerna mot Trump fast mycket värre och under betydligt längre tid. Under dessa omständigheter är det inte konstigt att SD ödmjukat sig, för att inrätta sig i ledet som lismande (svansviftare) i liberalmedia.

    Det är både pinsamt och olyckligt, men dessvärre kanske nödvändigt (tveksamt).
    Om SD underkastar sig Moderater och ev allianspolitiken kommer de sannolikt få problem med väljarstödet kan man misstänka, eftersom det kan väcka ont blod hos stora LO-grupper, pensionärer och andra fattiglappar som de hitintills lockat till sig (trötta på etablissemangets ständiga lögner, löften och svek-politik).

    Med tanke på detta kan jag inte se någon förtjänst för SD med ett samarbete höger ut. Men åt vänster är vägen stoppad av av egenrättfärdighetens godhets-apostlar.

    Medieberoende är en tvångströja som är svår att krångla sig ur. Antingen ”inne” eller får man finna sig att stå utanför i kylan och snålblåsten och bli offentligt avrättad av mediernas inkvisitionsdomstol.

    1. Jag tror att det är ett mycket dåligt taktik-val av SD. Precis när vi gått den långa vägen och knäckt fulmedia, moderater och sossar så säljer sig Jimmie Åkesson till dem. Vad var kampen då värd? Nej. Det här håller inte. SD måste stå fast som tredje alternativ tills media sossar eller moderater viker sig och lyder det som Sveriges medborgare vill ha, för annars är det bara ytterligare ett välkammat politikeradel-parti i slips och blir då onödigt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna