Underrättelsetjänst – Tre fraktioner av CIA som styr världen

Exponerade: CIA – Träskmonstren
Tre fraktioner av CIA som styr världen

Översättning från The Millennium Report – EXPOSED: CIA – The Swamp Monsters

Av Anonymous Patriots
Exclusiv Millennium-rapport

Varje medborgare i USA är ett mål i CIA:s inhemska spioneri-krig oavsett om de vet om det eller inte. Kulorna är digitala och bara en knapptryckning bort från att avfyras mot dig.

Detta är tydligt evident i den nuvarande interna konflikten mellan de 17 federala underrättelsetjänster som har uppstått från den nya ryska ”Trump-utpressnings”-skandalen och DNC:s hackings-skandal som var ett försök att spåra ur presidentvalet.

Dessa skandaler händer igen och igen och innebär att federala underrättelsetjänster är i krig med varann som samtidigt teoretiskt ska skydda USA:s medborgare. I stället är det öppet krig mellan de tre olika fraktionerna av CIA och deras fiender som anses vara ”mindre slags underrättelsetjänster”: NSA, FBI, Homeland Security, National Intelligence Agency och andra överflödiga tolv av USA:s underrättelsetjänster. Även de stora medierna, med hela sin stats-sponsrade lagliga propaganda medger att denna konflikt pågår.

Vad är Central Intelligence Agency [CIA]?

CIA åsidosätter alla andra underrättelsetjänster, eftersom de alltid kan dra det ”internationella säkerhets”-kortet från sin skjortärm och övertrumfa de mindre underrättelsetjänsterna som bara har den lägre prioriteten ”nationell säkerhet”.

Presidentiella verkställande order kan vara topphemliga och kan hållas borta från underrättelsetjänster som inte ansvarar för deras tillämpning. Så om presidenten bedriver ”internationella” topphemliga affärer, kan han exkludera USA:s underrättelsetjänster från denna topphemliga underrättelse eftersom de bara har lägre nationell säkerhetsprövning.

Essensen är att presidenten i USA för närvarande genomför ”internationell” krigföring utan att USA-kongressen, högsta domstolen eller USA:s medborgare ens vet om att dessa krig existerar. Presidenten kan också föra alla olika typer av krig i hemlighet inom USA:s gränser eftersom Obama ändrade National Defense Authorization Act, med kongressens godkännande, för att ge honom dessa befogenheter. Andra extraordinära presidentbefogenheter har konsoliderats genom ett flertal verkställande order under de senaste åtta åren.

Presidenten har nu mer befogenheter än någonsin och dessa befogenheter är icke-konstitutionella, olagliga och oetiska. Om du läser de verkställande order som görs tillgängliga i det nationella registret kommer du att se att Obama har utfört hemliga krig mot främmande länder och privatpersoner både utanför och inne i USA.

Det är skrämmande nog att veta att inom ramen för ”nationell säkerhet”, så kan presidenten beslagta alla tillgångar i USA under dessa nya befogenheter. Men mer skrämmande än detta är att CIA fortfarande kan övertrumfa presidenten inom ramen för ”den internationella säkerheten.”

    NYCKELPUNKT: CIA har positionerat sig självt att vara en högre auktoritet än kongressen, presidenten eller Vi Folket och kan agera i hemlighet i alla våra angelägenheter.

CIA:s befogenheter visades i den senaste skandalen med ”falska nyheter” om tillträdande president Trump som är utpressad av Ryssland. Den falska dossiern av ”evidens” fördes in i detta land från Storbritannien genom CIA. När andra av USA:s underrättelsetjänster, de andra 16 förutom CIA, försökte luska reda på de falska nyheterna / CIA propagandan föll de pladask på sina ansikten, som vanligt.

CIA försökte att starta en ”smutskastningskampanj” mot Trump. James Clapper, chefen för National Intelligence, kunde uppenbarligen inte se igenom knepet och var enig med CIA: s bedömning. Så en medborgare blir ledd till slutsatsen att antingen saknar alla våra underrättelsetjänster kapacitet och underrättelseförmåga eller så är de vapendragare till Clapper och/eller till CIA.

När Reagan startade tjänsten Director of National Intelligence (DNI) med executive order 12333 år 1981, så var det i huvudsak störtandet av den befintliga National Security Agency (NSA), som alltid varit en militär organisation som drevs av en högt uppsatt officer. DNI:s principiella jobb definieras som en CIA-övervakare och genom att göra så, är DNI faktiskt chefen för alla andra underrättelsetjänster. Men notera att DNI bara ”övervakar” CIA, den har inte ”kontroll” över CIA.

Vem är James Clapper?

Det finns 1271 statliga organisationer och 1931 privata företag som arbetar för den federala regeringen i frågor om nationell och internationell underrättelsetjänst på 10000 platser med över 854000 människor som innehar topphemliga säkerhetsgodkännanden. Privata ”försäljare” utgör 29% av underrättelsetjänsternas arbetskraft i USA och svarar för 49% av den totala underrättelsetjänstens budget.

Nuvarande DNI är James Clapper som ljög under ed för kongressen när han vittnade falskt att NSA inte samlar in någon typ av uppgifter om USA:s medborgare. Clapper var tidigare operativ chef för den brittiska militära underrättelsetjänstens företag Detica och har även arbetat samtidigt för två andra privata underrättelsetjänster, SRA och Booz Allen Hamilton.

Clapper kontrollerar för närvarande en årlig budget på cirka 75 miljarder dollar och var tidigare en brittisk privat spion men kunde inte räkna ut att den senaste tidens falska nyhetspropaganda mot Trump var fullständiga sopor. Ja, patriotkamrater, du läste detta korrekt. En man som är ansvarig för 75 miljarder dollar per år i underrättelsetjänstens budget med en professionell spionbakgrund kunde inte se igenom CIA:s försök att smeta ner Trumps integritet. Men Vi Folket, beväpnade med vår oberoende sanningsmedia, såg igenom det på en New York-minut.

    Nyckelpunkt: I ett land som styrs av rättsstatens principer, vilket vår uppenbarligen inte är, så kallas denna typ av nedsmetning för ärekränkning och är olaglig.

Clapper har följande underrättelsetjänster under sin kontroll: Central Intelligence Agency, National Security Agency, Department of Homeland Security, Federal Bureau of Investigation, Department of State, Department of the Treasury, Defense Intelligence Agency, Air Force Intelligence, Army Intelligence, Marine Corps Intelligence, Navy Intelligence, Coast Guard Intelligence, Department of Energy, National Reconnaissance Office, Drug Enforcement Administration, och National Geospatial-Intelligence Agency.

Han beordrade kontoret för kontoret för Director of National Intelligence att placera alla insamlade underrättelser från dessa 17 byråer under sin egen kontroll. Och kom ihåg att CIA har den allsmäktiga ”internationella säkerhets”-godkännandet som ger Clapper en högre säkerhetsposition än någon av de andra underrättelsetjänsterna som finns listade eller våra folkvalda/tjänstemän.

Ytterst kontrollerar James A. Clapper (känd lögnare och globalist) all underrättelsetjänst i USA men har visat sig vara en av USA:s fiender. Efter att ha fått det högsta säkerhetsgodkännandet i USA, arbetade sedan Clapper för GeoEye, satt i styrelsen för tre statliga entreprenörer, arbetade för Detica (brittisk militär underrättelsetjänst), BAE Systems, SRA International och Booz Allen Hamilton.

Från utsidan ser det ut som Clapper arbetar för sig själv ur en drivkraft för makt, kontroll och pengar. Han visade sin sanna natur när han lämnade USA:s underrättelsetjänster för att arbeta för brittiska och internationella privata spionorganisationer, spionera på USA och sedan använda sitt säkerhetsgodkännande som vapen mot USA.

Detta framgår tydligt av hans oupphörliga konsolidering av makten i tjänsten som Director of National Intelligence. Vid denna punkt, agerar presidenten på ”underrättelse” som levereras av en man, James Clapper. När underrättelsen är falsk, som den har varit sedan Clapper utnämndes av Obama, kan USA lättare säljas ut till transnationella, internationella och globalistiska intressen.

Vår forskning visar att James Clapper vanligtvis anlitar människor utanför underrättelsetjänsterna för att genomföra de mest känsliga ärendena av IT-krigföring. Det är därför Hillary Clinton och Demokraternas Nationella Kommitté [DNC] anlitade den vanligast använda IT-krigsherren Dmitri Alperovitch och hans företag CrowdStrike för att utreda brott mot säkerheten och hackning a DNC-servern.

Även om detta definitivt var en nationell säkerhetsfråga så har Clapper och hans gäng av 17 underrättelsetjänster ännu inte startat en utredning. Clapper ”trodde” helt enkelt på, samt stöttade offentligt Hillarys falska påståenden under presidentdebatterna, de löjliga påståendena om Dmitri utan att några bevis ännu har kommit fram. Dmitri hade nyligen två intervjuer på de nationella nyheterna där han upprepade gånger sagt att det inte fanns några bevis på rysk hackning av DNC och att påståendena om Putins inblandning var hans egen idé, återigen utan stödet av några bevis.

Se vår artikel Ryska Hackare hittades för mer information om Alperovitch och CrowdStrike.

Det är kristallklart att James Clapper har tillåtit den främsta underrättelseförsäljaren för digital krigföring, CrowdStrike, att dominera statens och korporationernas brott mot lagen.

Hittills har Dmitri och CrowdStrike haft många kontrakt för att finna och avsluta digital krigsföring och har inte lyckats åtala en enda hacker, ej heller kunnat säkra något statligt system från attacker. Det är också ganska konstigt att Dmitris far, Michael Alperovitch, är den främsta krypteringskodsexperten i USA och i huvudsak har skapat och kontrollerar koderna för de flesta militära datasystemen, såväl som många framstående korporativa företagssystem.

Clapper verkade inte bry sig om att Dmitrij var en kriminell hacker som greps av FBI och förvandlades till deras bästa digitala krigföringshacker mot ryska gangsters som stjäl USA:s medborgares identiteter genom Internetbedrägerier. Michael Alperovitch var förmodligen en rysk kärnfysiker som på ett magiskt vis blev en av USA:s medborgare som hyrdes av de största datasystemen i USA för att skriva och underhålla krypteringskoder. I sin essens lika full kontroll över de 17 underrättelsetjänsterna som Clappers kontroll, USA:s krypteringskoder kontrolleras av en ryss – Michael Alperovitch.

    Nyckelpunkt: Om James Clapper och Michael Alperovitch hoppade av så skulle hela USA:s underrättelsetjänst kollapsa.

Centralisering av makt till endast ett fåtal människor går oftast fel och i det här fallet har det gått väldigt fel. Clapper är inte intresserad av korrekt underrättelse. Han är helt enkelt en propagandamaskin likt den nazistiska informationsbyrån. Clapper vill att vi ska tro vad han säger utan bevis, helt enkelt baserat på det faktum att ”17 underrättelsetjänster” alla håller med honom. I sin essens, varje fastställande av James Clapper talar för de andra ”16 underrättelsetjänsterna”, även om det inte finns några bevis eller oavsett om någon annan underrättelsetjänst ombads komma med sin åsikt.

NSA:s krig mot CIA

Den inhemska striden om USA finns understruket i Obamas senaste verkställande order i vilken han låter NSA:s fullständiga övervakning av USA och världen delas med de andra 16 underrättelsetjänsterna innan NSA skrubbar bort de stulna överföringarna.

Hur kunde det hända? Clapper manipulerades av CIA:s läckor från Snowden, vilket bevisar att hans vittnesmål inför kongressen om NSA:s övervakning är falsk. CIA avslöjades av NSA-läckan, och CIA:s internationella huvudkontor i Genève avslöjades som bundet till schweiziska bankskandaler och CIA:s olagliga aktiviteter. CIA insåg inte att varje Cisco-router och server hade en bakdörr för NSA-spioneri.

CIA var rasande eftersom deras europeiska huvudkontor var superhemligt och CIA trodde att det var ohackbara. CIA krävde att NSA skulle sluta spionera på deras brottsliga verksamhet vilket inkluderar guldfixering och guldmarknadsmanipulering med schweiziska banker. NSA:s övervakning drog många schweiziska bankirer inför rätta och de var inte villiga att stoppa sitt spioneri mot CIA, eftersom den informationen skapade förbindelse till många brottslingars arbetet som de [CIA] var i förbund med.

Som vedergällning mot NSA valde CIA Edward Snowden, som arbetade för CIA genom Booz Allen Hamilton, att släppa stulna NSA-dokument som bevisade att NSA spionerade olagligt på USA:s medborgare via datorer, telefoner och många andra elektroniska apparater. Snowden arbetade inte för NSA och hade inte tillgång till NSA-filer trots att han släppt en enorm mängd data som bekräftade NSA:s övervakning.

Michael Alperovitchs CIA-hanterare beordrade Snowden att lämna över NSA:s PKI-krypteringskoder så att CIA kunde komma in i NSA:s system och stjäla de filer som behövdes för att bevisa NSA:s olagliga övervakning. Snowden hade inte personligen tillgång till dessa koder eller informationen i NSA-systemet som en del av sitt jobb.

CIA var inte bekymrad över NSA:s rykte och ville bara stoppa NSA från spionera på dem eftersom NSA hade avslöjat karaktären av de tre fraktioner i CIA som arbetar mot varandra, ett slags inbördeskrig. Clapper kallades till kongressen och svor under ed att NSA inte spionerat på USA:s medborgare på något sätt.

Han begick mened upprepade gånger med lögnen att ingen övervakning pågick alls på någon av USA:s medborgare. Detta har naturligtvis visat sig vara falskt och att NSA i själva verket spionerar på alla USA:s medborgare och även har även en fil för varje person i USA som i princip utvinns från Internet, Google, Facebook (alla sociala medier), varje dator, telefoner och bankkonton bland andra källor.

Snowdens ”läckor” har blivit ett fördärv för NSA som nu måste erkänna att de verkligen spionerar på USA:s medborgare eftersom Obama expanderade NDAA att inkludera USA:s medborgare som kombattanter i krig.

Striden mellan CIA och NSA blev offentlig igen när CIA inrättat ett bakhåll som avslöjade att Cisco Systems, ett DARPA-företag, har inbyggda bakdörrar på alla sina routrar så att NSA kan spionera oupptäckt. Mainstream-media fick även videor av Cisco-anställda som installerade bakdörrar i routrar.

CIA fick reda på bakdörrarna och offentliggjorde informationen för att stoppa NSA:s hacking av CIA-systemen. Cisco Systems kontrollerade i princip 100% av all Internettrafik fram till 1998 med ett monopol som skapades som ett DARPA-projekt för att beväpna Internet som det ultimata underrättelseverktyget.

När CIA släppte dessa filmer, tog Obama själv avstånd från Cisco offentligt och skulle inte komma till deras assistans eftersom bevisen var överväldigande. Cisco förlorade 50 miljarder dollar under skandalen och en hel del av allmänhetens förtroende, men åtalades inte.

Det var på grund av denna kamp mellan CIA och NSA och andra underrättelsetjänster, vilka ledde till Obamas senaste verkställande order, som alla NSA:s tillgängliga data från NSA:s spioneri gavs till de andra 16 underrättelsetjänsterna.

Nu kommer CIA veta exakt vad NSA samlar in och sedan bli bättre på att dölja sina egna datasystem och brottslig verksamhet som bedrivits på dessa system. Inte längre kan NSA dölja information från chefen för National Intelligence (James Clapper) och CIA.

Naturligtvis skulle denna åtgärd betyda väldigt lite om dessa organ inte bedrev olaglig verksamhet och faktiskt arbetade för USA:s folk och för USA:s konstitution. Men vi måste komma ihåg att CIA är ansvarigt för den internationella säkerheten som övertrumfar NSA:s nationella säkerhet.

Tre fraktioner av CIA

Det är lätt att se kriget mellan USA:s 17 underrättelsetjänster som rasar i nyheterna. Men det finns en hel del förvirring om de åtgärder som underrättelsetjänsterna utför vilket tyder på att kriget är mycket större och mer komplicerat än de flesta föreställer sig. Det är omöjligt att förstå underrättelsekrig mellan dessa olika underrättelsetjänster tills CIA-fraktionerna är tydligt avbildade. De tre CIA-fraktionerna skapar de flesta av krigen och det kaos som omger dem.

Allt ”internationellt” är CIA:s bekymmer, inklusive valutakrig, marknadskrig, bank-krig, datakrig och kriget mot narkotika och terrorism. Eftersom Obamas omskrivna NDAA tillåter militären att målsöka USA:s medborgare som inhemska terrorister och fientliga kombattanter, finns det inga gränser för CIA just nu. Alla anses vara en terrorist tills oskulden är bevisad enligt Patriot Act. CIA kan brännmärka någon, eller någon myndighet eller företag som ett ”internationellt säkerhets”-hot, även utan bevis.

Detta skedde på grund av CIA delades upp i tre fraktioner som fungerar som dubbla och tredubbla agenter, som spionerar på alla för vinst som underrättelse-legosoldater. Amerika är omgivet av CIA-kontroll och Washington D.C. är belägrat av CIA:s träskmonster.

Se vår artikel om NDAA som legal propaganda mot amerikanska medborgare.

Vi måste berätta historien om de tre fraktionerna av CIA för att förstå varför den kaotiska dynamiken drog USA:s politiker vid näsan med sådan pinsam dumhet som NDI:s rapport att 17 underrättelsetjänster hade ovedersägliga bevis för att Irak hade ”massförstörelsevapen”.

Denna falskflagg-underrättelse, som ursprungligen uppstod som en rapport från CIA, orsakade fruktansvärd död och ett oräkneligt antal människor och har kostat USA:s skattebetalare mer än 3 biljoner dollar hittills. CIA producerade hemlig underrättelse men men klev aldrig fram och erkände sin del i dessa brott mot mänskligheten. CIA använder vanligtvis falskflagg-händelser för att starta krig och orsaka konflikter med andra länder. CIA använder falska flaggor i USA som laglig propaganda för att skapa berättelser som styr USA:s perceptions-management, vilken är spetsad med sublima kontroll-meddelanden, vilka är liktydigt med hjärntvätt.

Fraktion #1: Original CIA, också känd som, Guld-stödda CIA.

Det ursprungliga CIA började för många år sedan när OSS, det ursprungliga CIA, stal guld och tillgångar från länder som var involverade i andra världskriget. Guld från Tyskland och Japan som hade samlats och stulits från många andra länder under kriget hamnade i händerna på CIA och kunde inte öppet erkännas. CIA tänkte inte ge tillbaka den största högen av guld som någonsin insamlats. Detta guld fanns utanför USA och förvarades på Filippinerna och i Schweiz. Om det skulle ha förts tillbaka till Amerika och lagts till USA-kassan, skulle det kunna ha destabiliserat dollarn och andra världsvalutor.

Amerikanska politiker kunde inte erkänna att de kände till detta stulna byte så de lät CIA hantera det. Under årens lopp har många CIA-banker, korporationer, låtsasföretag, offshore-konton, och hemliga valv skapats för att hålla och tvätta detta guld (och tillgångar) in i halv-legitima operationer. CIA kallade dessa operationer ”Företaget” och så småningom utvecklade företaget över 3000 holdingbolag.

Några av dessa banker och korporationer är bland de största i världen. CIA-”Bolaget” blev större och mer kraftfullt än större länder. Operationen kördes på en strikt ”behöver veta”-basis så att folkvalda/tjänstemän alltid kunde förneka sin moraliska skyldighet. Operationerna blev självständiga och efter en stund var ingen människa fullt medveten om allt det som Guld-stödda CIA (GB-CIA ) gjorde runt om i världen.

De Guld-stödda, eller GB-CIA, skulle operera utanför USA för att skydda USA:s intressen, men nationella valutamarknader, obligationer och aktier har alla en ”internationell” effekt, vilket var GB-CIA:s domän. Följaktligen infiltrerade GB-CIA USA Treasury och den ekonomiska stabiliseringsfonden (ESF) som skapar USA:s ekonomiska politik. ESF har förmågan att manipulera valutor, obligationer och aktiemarknaderna i USA.

ESF är den organisation som berättar för Federal Reserve-systemet vad de ska göra. ESF kan bordra statskassan att skriva ut biljoner dollar (vilket de nyligen gjorde) och tala om för Federal Reserve vad de ska göra med pengarna. ESF är en av GB-CIA:s bästa verktyg för att styra USA:s nationella marknader som därefter påverkar de internationella marknaderna. GB-CIA styr i sin essens USA:s ekonomi inom ramen för ”den internationella säkerheten.”

GB-CIA är girigt och är aldrig nöjda med vad de har så de underblåser krig över hela världen för att bidra till att skapa centrala banksystem i alla länder och att alltid vara redo att plocka av tillgångar och stjäla vad de kan. Föreställ dig tusentals hänsynslösa operationer som drivs av människor som inte har något emot att döda alla som står i deras väg. Tänk på alla de bästa bankirer, mäklare och insiders runt Bush och Clinton-familjerna som har skjutits, begått självmord, eller hade mystiska hjärtinfarkter eller andra oförklarliga dödsfall. Det har funnits hundratals av dessa dödsfall som demonstrerar allvaret i GB-CIA:s operationer.

När en person får kännedom (delaktighet) av de onda brottsliga verksamheten i Företaget, blir deltagarna inkallade på livstid och måste lyda eller möta sitt öde. Naturligtvis blir de försedda med allt de önskar sig från GB-CIA:s nästan obegränsade resurser. Även de mest fruktansvärda och sjuka önskningarna tillhandahålls till dessa agenter för att blidka det faktum att operatörerna aldrig får lämna Företaget och djupa filer av utpressnings-material upprätthålls som kan användas för att försäkra tystnad och samarbete.

GB-CIA har inrättat de värsta formerna av sexuella fördärv, pedofili och offerritualer för att ordna tillfällen att vinna komprometterande videofilmer av agenter och de politiker de dragit in i dessa sjuka och förvridna aktiviteter. GB-CIA skapade grupp efter grupp som syftade till att snärja vilkensomhelst person vid makten så att de skulle kunna kontrollera alla aspekter av regeringen och näringslivet för att skydda sina intressen och dolda strategier.

GB-CIA skapade många av de största globala pedofilringarna på Internet, vilka nyligen erkändes i nyheterna av CIA. De skapade också den största mänskliga sexhandelsmarknaden med hjälp av amerikanska välgörenhetsorganisationer som placerar flyktingar i Amerika som en av deras många tillgångar.

GB-CIA:s narkotikahandel är mycket välkänd från Iran-Contras-skandalen till de skyddade fälten av vallmo i Afghanistan. Droger, sex, pengar, makt, kontroll och ondska är valutor i GB-CIA som ”köper” deras operatörer på livstid.

Fraktion #2: Bush CIA

Dessa metoder gjordes lagliga när George Bush (den äldre) var vice president, ungefär samtidigt som alla de 16 underrättelsetjänsterna kom under kontroll av en person, Deirector of National Intelligence. Kom ihåg att det var Bush (den äldre), f.d. chef för CIA, som faktiskt drar i trådarna under Reagan fr.o.m. hans andra år vid makten när Reagan tillät Bush (den äldre), att bli USA:s utrikesminister. Detta var en aldrig tidigare skådad händelse och gav Bush (den äldre) klartecken att använda CIA-metoder för att ”störta Ryssland”, vilket han effektivt lyckades med.

Under George Bush (den äldres) ”kungliga regeringstid” var Rysslands valuta attackerad och destabiliserad av Leo Wanta och George Soros genom att använda falska amerikanska statsobligationer och valuta från USA:s finansdepartement. Bush (den äldres) bror ledde Riggs Bank som skapade ett dotterbolag, Velment Bank, för att tvätta pengarna och guldet som stulits från Ryssland. En del av pengarna tvättades genom Mitt Romney:s företag, Bain Capital.

När Sovjetunionen kollapsade så skalade Bush (den äldre) och ”The Vulcans” (Bush:s Neocon-trupp) av varje tillgång som de kunde från Ryssland, särskilt oljan som fanns i de länder som hade delats från Sovjetunionen. Bush (den äldre) och Kissinger gjorde en personligt förmögenhet genom arbetet av vad som skulle bli en skurkfraktion av CIA.

Bush (den äldre) fortsatte att expandera sitt skurk-CIA att inkludera Vita huset, justitiedepartementet och utrikesdepartementet. Varje olaglig aktivitet av skurk-CIA blev sedan förlåtet av federal domare och utrikesdepartementets folkvalda/tjänstemän. Denna fraktion av CIA, som vi kommer att kalla Bush-CIA, kallas även för Bushs kriminella familj.

Bush tog in Clintons redan innan Bill kandiderade som guvernör i Arkansas. Obamas mor var en CIA-agent och Obama har varit involverad i CIA sedan födseln. Obama är helt och hållet en skapelse av CIA. Problemet med Obama är att han är involverad i alla tre fraktioner av CIA och inte vet vilken väg han ska gå. Således försöker hans kaotiska politik tillfredsställa den ursprungliga CIA och Bush/Clintons kriminella familj.

Pizzagate lyfte nyligen fram det faktum att John Podesta och hans bror inte bara är de mest kraftfulla lobbyisterna i Washington, men att de också är på toppen av pedofili i USA:s regering, och har varit det allt sedan Reagan-administrationen. Bush (den äldre) ledde faktiskt Reagan-administrationen och pedofili var vanligt i Vita huset och hela Washingtons elit.

Det var så vanligt att kongressmännens etik gick raka vägen åt helvete eftersom Vita huset självt var så öppet involverat i sexualbrott på de högsta nivåerna. Ett stort antal skandaler skakade Vita huset och nådde även mainstream-media.

Ingen kunde stoppa Bush (den äldre) från att göra vad han ville eftersom han kontrollerade CIA-teamet sedan den tid som han ledde CIA-teamet som mördade John F. Kennedy. Bush (den äldre) försökte mörda Reagan men misslyckades med försöket. Så småningom blev Vita huset, justitiedepartementet och utrikesdepartementet vana vid att leda Bush-CIA:s perversa operationer och såg till att ingen politiker någonsin dömdes.

Spänningarna växer När GB-CIA får reda på Bush-CIA

George Bush (den äldre) var en hemlig CIA-agent vid tidpunkten för John F. Kennedy-lönnmordet. Han lärde sig då att GB-CIA hade börjat dominera den geopolitiska riket internationellt och att ett bekvämt lönnmord eller ”regimskifte” kan producera vilkensomhelst önskad effekt som GB-CIA ville ha.

Bush (den äldre) var ansvarig för utrikespolitik och tog sina löpande order från Council on Foreign Relations (CFR) som fylldes med ex-CIA och underrättelse agenter från regeringen och industrin. Bush (den äldre) agerade som om han följde CFR-politiken men kan ha varit avundsjuk i hemlighet på GB-CIA:s rikedom och makt att han snabbt blev en av de mest ohederliga politiker i USA:s historia. Bush (den äldre) utvecklade utpressningsfiler på alla och såg till att politiska utnämnda blev grundligt indoktrinerade och varnade för att överge stigen var farligt och t.o.m. livshotande.

Bush (den äldre) beslutade att Ryssland hade guld, olja, och tillgångar som kunde stjälas enkelt om han satte upp sin egen privata CIA som skulle attackera suveräna nationer för vinst. Bush (den äldre) förstod till fullo kraften i GB-CIA för att kontrollera USA:s ekonomiska intressen och hans girighet inspirerade honom att skapa Bush-CIA som var särskilt kopplad till Saudiarabien, tyska och israeliska underrättelsetjänsten. Bush (den äldre) ville ha GB-CIA:s rikedom, men han visste att han inte personligen kunde äga den, så han slog till på egen hand för att erövra Ryssland och andra länder eller korporationer som stod i hans väg.

Som vice president, och senare president var Bush (den äldre) tvungen att agera som om han var en hängiven anhängare av GB-CIA samtidigt som han skapade sitt eget nätverk av privata underrättelsetjänster för att hjälpa honom att ”privatisera.” Det är därför Bush (den äldre) blev ”bästa vänner” med den saudiska kungafamiljen och så småningom kom att leva större delen av sin tid i Saudiarabien i den kungliga familjens palats. Bush (den äldre) visste hur man skulle alliera sig med världens största vapenhandlare, knarkkungar, maffior och korrupta bankirer. Bush (den äldre) kunde fritt som vice president resa och bedriva sin verksamhet utan någon granskning från något statlig eller brottsbekämpande myndighet.

Så småningom blev GB-CIA medvetna om Bush-CIA:s konstruktioner och spänningar började att växa. Bush insåg att han inte skulle stödjas av GB-CIA för en andra period så han groomade sin gamla CIA Iran-Contra-kompis Bill Clinton att ta på sig rollen som den högsta politiska ledaren för Bush-CIA. När Bush lämnade Vita huset blev han en stor ledare för Carlyle Group som ägs Cheneys Halliburton och 400 andra företag fokuserade på krigföring, försvar och säkerhet.

Bush (den äldre) blev en miljardär från denna enda position. Han grundade också Barrick Gold Corporation som blev nummer ett av alla guldtvättningsbolag för GB-CIA:s guld. Bush (den äldre), Kissinger och ”The Vulcans” kapitaliserade på att stjäla olja från de länder som lämnat Sovjetunionen.

Bush (den äldres) bror hade stulit mycket av guldet från Ryssland när George Soros och Leo Wanta (styrda av Bush (den äldre)) kollapsade valutan och tjänade biljoner. Bush (den äldre) blev, inom loppet av två år, oerhört rik och ännu kraftfullare än tidigare.

Han hade några lojala anhängare i GB-CIA, men uppdelningen mellan GB-CIA och Bush-CIA växte med tiden. GB-CIA behövde egentligen inte Bush (den äldres) rikedom, de behövde bara hans korporationer och statliga förbindelser. Ingen i GB-CIA trodde Bill Clinton faktiskt ledde eftersom de visste att han tog sina marschorder från Bush (den äldre).

Bill Clinton lät sitt medlemskap i Bush:s kriminella familj gå till hans huvud och han började göra stora misstag. GB-CIA försåg Clinton med all olovlig sex som han kunde hantera tills han blev vilseledd och trodde att han kunde göra vad som helst utan några konsekvenser.

Detta ledde Bill och Hillary till att skapa det mest patetiska internationella omoraliska penga-tilltaget i USA:s historia, under beskydd av en välgörenhet. Bill och Hillary började tro att de var oberörbara och denna villfarelse ledde Hillary att tro att hon hade rätt att vara den första kvinnliga presidenten – uppbackade av Bush-CIA samtidigt som hon och Bill började samla in sin egen förmögenhet genom Clinton Foundation.

Bush (den yngre) följde i sin faders fotspår och gjorde allt som hans pappa sa till honom att göra – även om han inte var smart nog att förstå order. Bush (den yngre) behöll samma neokonservativa och Vulcans i sitt kabinett som Clinton och Bush (den äldre) hade utsett. I huvudsak utgjorde Bush-CIA de två politiska partierna i ett parti som kontrollerades av samma personer. Röstning var en formalitet eftersom alla kandidater måste granskas och godkännas av de två politiska fraktionerna av CIA.

    Nyckelpunkt: Bush (den yngre och den äldre), Bill och Hillary Clinton och Obama är alla samma parti – CIA globalister som driver på den nya världsordningen [NWO] som var Bush (den äldres) största dröm. Hade Bush (den äldre) fått som han ville, skulle FN äga USA enligt en ny världsordning och CIA skulle leda FN.

Att känna till Bush-CIA (Bush-Clinton-Obamas brottsliga familj), förklarar varför Bush (den äldre), Bush (den yngre), Clinton och Obama bokstavligen kom undan med lönnmord under sina administrationer. Skandal efter skandal och ändå gjorde justitiedepartementet ingenting.

Hillary förmedlade vapenaffärer från utrikesdepartementet som statssekreterare och skakade ner 120 nationer för donationer till hennes personliga stiftelse och ändå slöt justitiedepartementet och utrikesdepartementet ögonen. Hillary och Obama förstörde försvarsdepartementet genom Bush-CIA:s kontroll av verkställande order som genomfört krig utan kongressens godkännande, varje dag av Obamas administration. Och ändå, talade bara ett fåtal röster i kongressen och påpekade dessa förrädiska handlingar och brott mot mänskligheten. Det är detta flagranta förakt för USA:s konstitution och rättssäkerhet som har orsakat en större klyfta mellan GB-CIA och Bush-CIA.

Faction # 3: Föredetta CIA

Just nu finns det öppna fientligheter mellan GB-CIA och Bush-CIA och när du lägger till den tredje fraktionen av CIA, nämligen F.d. CIA, bryter helvetet löst. När GB-CIA och Bush-CIA-agenter såg vad som pågick mellan GB-CIA (som gillar att ”byta regimer” och utpressa politiker och operatörer med de mest groteska personliga perversioner) och de giriga, okontrollerade maktmogulerna av Bush-CIA så trodde den tredje CIA-fraktionen att de borde stjäla en del av ”verksamheten” åt sig själva. Så många f.d. CIA-agenter lämnade regeringen och gick in i lukrativa privata underrättelsetjänster som gör 65% av underrättelsearbetet för USA.

Denna fraktion av CIA består av f.d CIA och underrättelsechefer, agenter och operatörer som skyfflas igenom de högsta positionerna i regering, bank och den korporativa världen. F.d. CIA föddes som en kaotisk grupp av operatörer som har arbetat för GB-CIA eller Bush-CIA. De har sett den ändlösa tillgången av pengar för insiders och Bush-CIA:s förkärlek för att använda privata underrättelsetjänster till att manipulera politiker, regeringar och marknader.

Vad som är unikt och avslöjande för denna tredje fraktion av CIA är hur deras medlemmar roterar igenom de mest kraftfulla statliga och korporativa jobben. Låt oss bara ta James Comey, chef för FBI som ett exempel. Comey är en jurist som tidigare var amerikansk federal åklagare för södra distriktet i New York, vise justitiekansler, vise vd för Lockheed Martin (en av de största militära entreprenörer som ”förlorar” biljoner dollar), chefsjurist för Bridgewater Associates (CIA-korporation), ledamot i HSBC (CIA-bank), HSBC Holdings (depå för GB-CIA-guld) och sedan chef för FBI. Detta är den vanliga typen av karriärväg för CIA-opertörer på hög nivå.

Snart kan vi förvänta oss att Comey flyttar till en annan position där han gör en förmögenhet på att skydda de kriminella som han förmodligen skulle ha åklagat veckorna innan. Comey skyddade Bush-Clinton-Obamas brottsliga familj med början vid hans utnämning som särskild rådgivare till senatens Whitewater-kommitté. Han var också åklagare i Khobar Towers-bombningen, huvudundersökningsman i Clinton-benådningen av av Marc Rich, utredningen av Credit Suisse First Boston och valutahandelsbedrägerier, den inhemska övervakningen av NSA, HSBC Holdings-skandalen som involverade penningtvätt och terrorism-finansiering, amerikansk federal åklagar-uppsägnings-skandal, Hillary Clintons e-post-skandal, Apple-skandalen att installera ”bakdörrar” på sina datorer, och många andra liknande fall. Comey finns alltid att stå för budgivningen från alla tre CIA-fraktionerna.

John Brennan, den nuvarande chefen för CIA, var tidigare biträdande nationell säkerhetsrådgivare för Homeland Security, Stationschef i Saudiarabien, chef för nationella kontra-terrorist-centret, vd för Analysis Corporation (ett underrättelsenätverk), styrelsemedlem av Intelligence and National Security Alliance (fylld med f.d. underrättelseagenter), ledande underrättelseofficer för Global Strategies Group, Global Intelligence-Solutions, och GTEC. Brennans tid som CIA-chef är känd för genomgripande nivåer av global övervakning, överväldigande antal drönarattacker, hackning av USA:s senatorer och CIA-tortyr. När Obama ville att Brennan skulle vara CIA-chef, blev hans utnämning blockerad så Obama skapade en ny position för Brennan som kallades för biträdande nationell säkerhetsrådgivare för Homeland Security och kontra-terrorism-bekämpning, som inte krävde senatens bekräftelse.

Nästan varje tidigare chef för CIA eller FBI har liknande karriärhistorik. En utnämning efter nästa placerar dem i nyckelpositioner som skyddar de tre fraktionerna av CIA. F.d. CIA-agenter spelar på båda sidor av staketet och arbetar för GB-CIA och Bush-CIA.

Titta bara hur James Comey utsågs för att skydda Bush och Clinton-familjerna i sin regeringsutnämning och sedan snabbt flyttar in i HSBC, en av de mest korrupta CIA-bankerna i världen för att beskydda dem vid undersökningarna. Han skyddade Lockheed Martin när de åkte fast med att tvätta pengar för Bush-CIA. Sedan hoppar Comey tillbaka in i den högsta nationella underrättelse-positionen vid FBI för att skydda Clintons igen.

Comey är ett mycket bra exempel på vad som varit karuselldörr av CIA-operatörer i regeringen. Comey är en före detta undrerrättelseoperatör åt CIA som arbetar för Bush-CIA och vet allt om GB-CIA. Comey är ett lysande exempel på den korruption som genomsyrar USA:s politik och internationella korporationernas krigsföring. Comey, Brennan och Clapper ger underrättelsee till presidenten, militären och alla underrättelsetjänster i USA:s regering. De kontrollerar skenbart USA eftersom vår militär och politiker bara är så bra som den underrättelse som de tillhandahålls.

Tre CIA-fraktioner i slagsmål med varann i Syrien

    Nyckelpunkt: De tre fraktionerna av CIA kan skapa enorm förvirring och fientligheter.

Om du blev förvirrad om vem och vad som är CIA så kan du nu kan du se varför det har varit så förvirrande. Det är svårt att veta vem som är på vems sida. Operatörerna byter sida ofta och låtsas att stödja den ena eller den andra beroende på situationen.

När en eller annan fraktion beslutar en operatör har avslöjats, dödar de helt enkelt honom. Det har varit en lång lista av f.d. CIA-agenter som har begått självmord trots att de hade alla rikedomar och makt en person skulle kunna föreställa sig.

Fientligheterna mellan de tre fraktionerna kokade slutligen över till total kaos under Obama-åren. Nu kan du läsa i rubrikerna i mainstream- media nyheten att Obama skapat och finansierade ISIS. Obama skickade ISIS in i Syrien på order av GB-CIA för att genomföra ett ”regimskifte” eftersom Syrien inte ville låta en pipeline byggas från Irak till den västra kusten av av Syrien.

Obama levererade och finansierade legosoldater (ISIS) som påstår sig vara muslimska terrorister som kämpar för Syriens suveräna kung [kalif]. Obama har också använt Bush-CIA för att finansiera, leverera och utbilda syriska rebeller. Obama använde också f.d. CIA-operatörer för att finansiera, leverera och utbilda kurdiska rebeller.

Alla tre CIA fraktionerna är verksamma i Syrien och hela världen har märkt det. Nyliga rapporter i mainstream-media påpekar att CIA bekämpar pentagon-stödda trupper i Syrien. Vid ett tillfälle nyligen utanför Aleppo bekämpade tre olika amerikansk-stödda grupper varandra.

Denna förlägenhet har fått Obama att gå på högvarv och tvinga James Clapper att ”uppfinna” underrättelser som skulle avleda uppmärksamheten från det syriska fiaskot. Falska nyheter om DNC-valets hacking, nonsens om Trump utpressad av Ryssland, och Homeland Securitys patetiska försök att hacka sig in väljar-databaser har alla varit en rökridå för att avleda uppmärksamheten från Obamas personliga krig i Syrien.

Clapper, Brennan och Comey var glada att enas om att 17 underrättelsetjänster alla var överens om falskflagg-försöken mot perceptions-ledningen. Alla dessa löjliga angrepp på Trump har slagit bakut och i stället satt ett bländande ljus på korruption, maskopi, globalism och den Anti-amerikanska dispositionen av de tre fraktionerna av CIA.

Trump – Anti-CIA-krigaren

Trump har blivit fiende nummer ett för alla tre fraktionerna av CIA eftersom han står emot globalism och främjar rättssäkerheten. CIA-fraktionerna tyckte att de stod över lagen och hade blivit så slappa i sin grova maktmissbruk att de befinner sig i ”chock och fruktan” vid Trumps seger för anti-globalism, anti-New World Order-plattform. De är försöker nu desperat täcka över sina ondskefulla fotspår och uppbåda alla tre fraktionerna att öppet misskreditera och stoppa Trump från att göra vad Kennedy hade lovat – avveckla CIA.

Trump är fullt medveten om att hans liv är i extrem fara från de människor som lönnmördar utan att tveka för att skydda CIA och dess olika intressen runt om i världen. Trump var jokern i kortleken som de aldrig kunde ha föreställt sig och de har ingen verklig ”dossier” på Trump eftersom det inte finns mer smuts på Trump än vad som redan kom ut i valet.

Trump är ren, utan samröre med någon av de tre fraktionerna av CIA och vet att det enda sättet att vinna tillbaka USA för USA:s medborgare är att konfrontera CIA och det korporativa underrättelsenätverket och stänga ner dem. Trump vet att han inte kan lita på någon Washington-insider eftersom de redan kan vara komprometterade och under tummen på CIA:s utpressning och kontroll.

Sidoanteckning: Trump gör klokt i att inte inrätta sitt kontor på 1600 Pennsylvania Avenue där varje rum på plats är infekterat med CIA:s avlyssningsutrustning. Patrioter, vi måste stödja finansieringen av en total invändig utrensning och renovering av Vita huset!

Även de internationella spelarna i det globala CIA-spelet har kommit ut från gömställena och attackerar Trump med allt de har. George Soros, som arbetar för alla tre CIA-fraktionerna, från tid till annan, har nu kommit ut stolt på världsscenen för att attackera Trump öppet och han använder var enda en av sina politiska grupper för att underblåsa missnöje.

Även Bilderberggruppen, Trilateralisterna, medlemmarna i Bohemian Grove, och Council of Foreign Relations har haft extra möten för att planera strategier för att stoppa Trump att bli president. Varje ond sekteristisk gruppering i världen är nervös, om inte rentutav ”galna” vid denna tidpunkt. De har försökt att döda honom, muta honom, ge honom ändlös makt, och alla de vanliga metoder som fungerar på andra. Allt förgäves. Trump går fortfarande framåt och samlar ihop ett kabinett av de mäktigaste personerna i USA. Alla tre CIA är livrädda för det faktum att ingen kan kontrollera Trump och att han inte är intresserad av de laster som CIA normalt sett handlar med.

Hur man kan stoppa att CIA störtar USA

Anonyma Patriots har i tidigare artiklar varit så djärva att lägga fram en plan för att stoppa störtandet av USA av gränsöverskridande intressen. Dessa idéer kommer bara att fungera om de tre fraktionerna av CIA först kommer under kontroll eller besegras. Detta kommer bli den svåraste uppgiften av alla som vår nya president kommer stå inför. Ingen av dessa idéer kan åstadkommas utan ett fantastiskt team av ärliga jurister som måste åtala många människor. Det är därför undersökningar, granskningar och att bedöma statliga myndigheter kommer att vara en av de första uppgifterna. Dessa advokater kommer att behöva samla evidens för fällande domar genom att ”följa pengarna” och beslagta tillgångar och åtala individer och korporationer.

Här är en lista över de uppgifter som behövs om CIA-kontrollen över USA ska kunna brytas.

Undersök George Bush (den äldre):s inblandning i Kennedys död, mordförsöket på Reagan, den ekonomiska kollapsen av Sovjetunionen, hans engagemang med Barrick Gold, Riggs Bank, Velment Bank, Brady Durham Bond skandal, 911-attackerna, hans medverkan med Azerbijan Commerce-kommitténs stöld av olja, båda Irak-krigen och hans arbete med Carlyle Group.

Upplös kontoret för Director of National Intelligence och låt NSA igen återta sin roll som ledare för underrättelsetjänsten.

Upphäv Patriot Act och NDAA och upplös Homeland Security-kontoret.

Avsluta NSA övervakningen av USA:s medborgare genom Cisco-routrar, Intel-processorer, I-telefoner, Microsoft-mjukvara, Google-spioneri, Facebook-spioneri och TV-nätverkens sändningar av subliminal programmering.

Förhör och upplös DARPA, Defense Research Advanced Research Projects Agency, där tekniken för övervakning och beväpnade datasystem utvecklas.

Förhör och lös In-Q-Tel, CIA: s form av DARPA, som använder SAIC (Science Applications International Corporation) som dess industriella tillämpnings-arm.

Avsluta Highlands Forum (grupp) som talar om för DARPA och In-Q-Tel vad de ska fokusera sin forskning på.

Avsluta Council on Foreign Relations, eftersom det är den politiska beslutsfattaren för USA:s militärindustriella komplex och håller USA intrasslad i kontinuerliga krig och konflikter. Det är ett annat hem för globalism precis som Förenta Nationerna [FN].

Granska Economic Stabilization Fund och avsluta sedan CIA:s kontroll av ESF och återta kontrollen till finansdepartementet.

Beslagta Barrick Gold Corporation-tillgångarna och åtala företaget för stöld och guld-tvättning.

Återlämna tillgångarna som stulits från Sovjetunionens satellit-länder som Bush (den äldre) och Henry Kissinger orkestrerade. Åtala hela Azerbajdzjanska handelskammaren (Dick Cheney, Zbigniew Brzezinski, Brent Scowcroft, James Baker, Lloyd Bentsen, Richard Armitage, och Richard Perle).

Upplös Obamas ISIS-legosoldater och avsluta det falska kriget mot terrorismen.

Häv Obamas tillägg till National Defense Authorization Act och hans verkställande order, vilken konsoliderar presidentens befogenheter vilka etablerar kontroll över USA:s medborgare, vilka kringgår befintliga USA-lagar.

Starta en process mot Obama och Clinton för krigsbrott för att bomba sju suveräna nationer utan kongressens godkännande.

Undersök George Bush (den yngres) inblandning i andra Irakkriget och falskflagg-händelserna vid 911.

Undersök, granska och stänga CIA. Granska alla företag som påstås ha startats upp med CIA-medel och beslagta deras tillgångar.

Etablera nya lagar som förhindrar USA:s underrättelse-operatörer från att arbeta för internationella underrättelsetjänster.

Sluta använda privatägda underrättelsetjänster för USA:s statliga kontrakt.

Etablera nya lagar som hindrar USA:s underrättelse-personal och tillsynsmyndigheter från att arbeta för företag som de tidigare övervakade och reglerade.

Beslagta stulet guld som CIA håller och tvättar genom Barrick Gold, CIA-banker, Zürich guldförvar och USA:s Federal Reserve System och centralbanker runt om i världen.

Beslagta alla CIA:s offshore-konton.

Släpp stulna CIA-medel som George Soros och Leo Wanta förvärvades genom valutamanipulation i Ryssland.

Återför det CIA-stulna guldet till dess ursprungsland: Spanien, Kina, Tyskland, Frankrike, Ryssland, Japan och andra länder som det stals från.

Granska guldet över hela världen och skapa en ny baslinje för guld-råvaror över hela världen.

Strömlinjeforma USA:s underrättelsetjänst och sluta göra avtal med transnationella globala korporationer.

Trump som försvarare av USA-anda

Dessa förslag är en början och kan bara åstadkommas genom stora ansträngningar och uppoffringar. USA befinner sig i en andra amerikansk revolution och Donald Trump är vår George Washington, som själv var en motvillig president som tog jobbet på grund av de svåra förhållanden vid hans tid.

Washington var en erfaren soldat som hade lett det första anfallet av det fransk-indianska kriget och fick två hästar skjutna under sig under slaget men fortsatte till seger. Efteråt, fann han nio kulhål i sin hatt och kläder. Trump är på liknande sätt på sin tredje häst, efter att ha besegrat många republikanska utmanare och sedan besegrat drottning Hillary, som redan hade satt kronan på sitt eget huvud. Nu har många kulor som Clapper, Comey och Brennan skjutit mot honom kommit nära och satt hål i hans kläder, men de har inte skadat honom.

Trump har skyddats och inspirerats av samma anda som inspirerade våra grundare som ”satt sina liv på spel” för det land de älskade. Och likt dessa grundare, föreställer sig Trump ett USA där principerna i USA:s konstitution är värda att kämpa för i syfte att etablera frihet och amerikanska friheter. En ny amerikansk revolution är över oss och hemvärnsmännen har kommit ut i kraft för att välja Donald Trump som vår befälhavare och överstyrman i kriget mot den globalism som vill krossa USA.

Kan President Trump beviljas den styrka, mod och visdom som fyllde George Washington, även i sina mörkaste dagar i Valley Forge. Kan samma Columbia-anda som inspirerade våra grundare att skapa ett fritt och rättvist USA, även leda och välsigna vår nya president, ledaren för kampen för att ta tillbaka USA.

————-

Artiklar av Anonyma Patriots kan hittas på http://www.themilleniumreport.com. Skriv vårt namn i sökfältet för att hitta artiklar postade uteslutande på The Millennium Report och State of the Nation.

Ursprungligen postat av Millennium Report på:
http://themillenniumreport.com/2017/01/exposed-cia-the-swamp-monsters/


Mer intressant:
https://parnassen.wordpress.com/2017/01/18/tre-fraktioner-av-cia-kontrollerar-varlden-grindvakten-haller-koll/

7 reaktioner till “Underrättelsetjänst – Tre fraktioner av CIA som styr världen

  1. Mannen som skrivit analysen och uppmaningarna verkar utge sig för att vara en av Trumps anhängare och en patriot. Jag kan hålla med i mycket och tror att flera av sakerna kan vara sannolika, men jag ser på lösningen lite annorlunda.

    Om man nu ska vara patriot, som medborgare i USA, och vill gynna 99% av amerikanerna är det inte Trump eller andra republikaner eller nyliberaler som är lösningen, anser jag, men demokratisk socialism, ex. Bernie Sanders, d.v.s. att beskatta den 1% som både Donald Trump och Clintons tillhör, samt fördela rikedomarna mer jämlikt mellan alla USA:s medborgare, sänka arbetstiderna, dela på jobben som finns kvar efter automatiseringarna, men givetvis även den protektionism som Trump står för.

    Att angripa CIA:s innehav av tillgångar och konfiskera dem vore i praktiken, såsom monopolkapitalismen ser ut, endast att ge mer kontroll till monopolkapitalisterna, så vida de inte används för att öka folkets ägande av produktionsmedlen, ex. genom löntagarfonder eller ökat statligt ägande.

    Samtidigt, när det pågår så pass allvarlig korruption, är naturligtvis frågan om domstolar och rättsförfarande kommer fungera. Om Trump kommer gå till historien som en patriot, eller ej, beror endast på han själv. Pengar och makt har han nog av. Förhoppningsvis lockar ett gott eftermäle mer.

Kommentera enligt kommentarsreglerna