Donald Trump bryter vallöfte nummer två genom att samverka med radikal extrem islamism i Syrien

Jag ansåg att vi definitivt skulle ge Donald Trump en chans, innan han skulle fördömas, men vi har uppenbarligen att göra med ytterligare en skjutglad president, som efter en obevisad gas-olycka skjuter på Syriens demokratiska armé. Ett brott mot FN:s regler.

”När Donald Trump kampanjade inför presidentvalet kritiserade han USA:s tidigare krig i Mellanöstern. USA:s huvuduppgift i Syrien är att bekämpa terrorismen, sade den blivande presidenten. Efter tre månader på posten gör Trump det motsatta. al-Qaida och Islamiska staten i Syrien lär jubla över att USA ingripit på deras sida.”

Det är sorgligt att meddela att USA nu har begått ytterligare en olaglig handling utan FN-mandat mot ett suveränt land med folkvald president, återigen utan bevis, återigen på ett sätt som gynnat terroristerna. ”America first” hette det, men hur en bekämpad syrisk demokrati och gynnad terrorism i världen ska leda till något bra för USA eller någon annan demokrati i världen långsiktigt är idag svårt att se.

”Den svenske massförstörelsevapenexperten Hans Blix sade till Sveriges radios Studio Ett att den ryska och syriska versionen, att det var ett al-Qaidalager med kemvapen som bombades, mycket väl kan visa sig vara korrekt.”

Någon skjutglad rådgivare verkar ändå ha övertygat Donald Trump om att attackera fel armé utan några som helst bevis mot den, förmodligen någon som tillhör det terrorstödjande GB-CIA och det militärindustriella komplexet, d.v.s. någon som inte sätter USA:s folk först, men någon som vill dränera USA:s statskassa med mer krig, precis det som Donald Trump kritiserade i sin valrörelse, precis det som USA:s folk applåderade.

Nu kommer säkerligen extrema islamister återigen börja våga sig på att odla skägg, köpa biljett mot Turkiet och åter våga ge sig in i kriget, allt medan Israel applåderar när muslimerna dödar varann, helt enligt islams doktrin.

Detta kommer försvaga ett sekulärt Syrien, medan Israel och amerikanska girigbukar stjäl oljan ur Golanhöjderna och fortsätter med sin apartheid, allt medan även ETC:s journalister förmodligen sålt sig till exakt samma agenda istället för att verka för fred och för demokrati. Men det är glada nyheter för Donald Trump. Den socialistiska tidningen ETC är på hans sida.

5 reaktioner till “Donald Trump bryter vallöfte nummer två genom att samverka med radikal extrem islamism i Syrien

 1. Det är märkligt att Trump låter sig vilseledas av de egna fejkmedier han så föraktat i valdebatterna inför Presidentvalet. Han lär ha okritiskt tittat på filmer från Fox News om den sk gasattacken och vem som bär skulden. Man skulle föreställa sig att han var smartare i huvudet och fråga sig varför, vad som faktisk hänt och hur och försöka få till en internationell FN utredning om saken ” innan ” han kyfter luren och beordrar massiva missilattacker mot Syrien.
  Nej Då!
  Sanningen kan vara kontraproduktiv, lögner och fejk kan visa sig vara mycket bekvämare och effektfullare, så länge man kan kontrollera opinionsbildande medier via sina tankesmedier
  Jag föreställer mig att han liksom andra tidigare Presidentkandidater bara är marionettdockor åt Washington-kapitalet och det militärindustriella komplexet. Allt handlar om att hålla igång intresset för krig och vapenexport vilket sannolikt är USA.:s största inkomstkälla.

  Drivkraften för detta är att skapa otrygghet genom att måla upp hotbilder av aggression av andra ledare. Svenska politiker har kört huvudet rakt in i den USA dominerade propagandistiska rävsaxen
  (medvetet eller omedvetet). USA vill sälja på västländerna sin nya vapenteknologi med alla medel och då är lögnpropagandan och fejkade hotbilder nödvändiga ingedienser.
  Finns det överhuvud taget någon vettig människa som på allvar tror något annat?
  Det var ju bedövligt löjligt att inbilla sig att valet av Trump på Presidentposten skulle kunna leda till en fredligare och mer harmonisk värld och goda internationella relationer.
  Allt handlar bara om pengar, makt och världsdominans.
  Är det över huvud taget möjligt att unvika att se viklen stat som är den största skurken?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s