Fas 1 avslutad – Destabiliseringen a Irak och Syrien genom jihadister kommer sannolikt avslutas

Muslimska länder lovar att sluta finansiera terrorism enligt president Donald Trump, skriver Motgift. Nu kommer således sannolikt det riktiga invasionsförsöket. Det kommer sannolikt bli ett fyrverkeri helt i stil med andra liknade företag.

”Vilka var det som Trump mötte och alltså lovade att sluta finansiera den radikala ideologi som leder till terrorism på vår jord? Jo, det var ledare eller representanter för Saudiarabien, Turkiet, Jordanien, Qatar och så vidare…

Detta är alltså länder som är allierade med USA och EU i “kampen mot terrorismen”. Han mötte inte ledare för Iran, vilka pekas ut som en skurkstat som hjälper terrorister.”

Terrorstaterna inkl. EU och USA är alltså fortfarande allierade, men de verkar nu byta taktik till mer konventionell krigföring, även om den sannolikt kommer vara olaglig enl. FN:s regler … som vanligt … Kommer de lämna demokratin Syrien i fred och kommer de nöja sig med den något enklare munsbiten Jemen?

I förlängningen vet vi svaret. Den girige kommer alltid känna sig fattig och vilja ha mer. Ingen nation går säker från monopolkapitalismens imperialism. Inte folket i östra Ukrainas demokrati, inte folket i Syriens demokrati, inte folket i Serbiens demokrati, inte folket i Sveriges demokrati heller, naturligtvis. imperialism och statsterrorism måste utrotas vid källan.

Lösningen? Protktionistisk nationell demokratisk socialism i hela välden, d.v.s. motsatsen till den globalistiska imperialistiska monopolkapitalism som nästan alla riksdagens partier ställt sig bakom med sin EU-vurm och Nato-vurm. När det väl är fred kan alla som har asylskäl (inkl. alla som inte har det) resa tillbaka till sina hemländer igen, men först måste man således adressera det som ligger bakom pyromanin. Monopolkapitalisterna. Vi bör vingklippa dem med protektionistiska tullar och därefter med progressiva skatter.

Mer intressant i samma kategori:
http://jinge.se/allmant/s-och-mp-skonmalar-sveriges-fredsinsatser.htm

”Visst skulle Sverige kunna spela en fredsroll i Syrien. Men det går inte om vi samtidigt närmar oss och stödjer de krafter som bär stor skuld till kriget.”

2 reaktioner till “Fas 1 avslutad – Destabiliseringen a Irak och Syrien genom jihadister kommer sannolikt avslutas

 1. Mig veterligen har jag aldrig hört talas om att Iran på något sätt understött IS eller de rebellgrupper som finns i Syrien som bekämpar Assad. Men i den Amerikanska propagandan och i EU kan man framställa precis vad som helst med upp-och- nedvända fakta helt efter politiska behov.

  När det passar amerikanska affärsintressen så kan man bli vän och lierad med de värsta salafister i hela Mellanöstern. Då är det inte längre tal om mänskliga rättigheter, kvinnoförtryck, piskning och halshuggning eller demokrati. Märkligt!

  När man gör många miljardaffärer från bolag tillhörande det militärindustriella komplexet, kan själva djävulen bli vit, så svart han är.

  Man undrar varför Iran plötsligt seglat upp som USA:s nya hatobjekt? Kan det bero på vapenaffärerna med Wahhabismen som representerar Sunniislam mot deras hatobjekt Shiaislam. Har Iran någonsin utgjort ett hot mot USA? Vem inducerar krigsstämningarna och hotbilderna? Cui Bono?

  Det är troligt att konflikterna i Arabvärlden kan generera stora inkomster till USA. Kanske även Israel kan få sig en skopa krigsmateriel, så man kan hålla i gång konflikter i evighet ”Amen”.

  När Saudiarabien köper krigsmateriel för 110 miljarder dollar, vad ska de med sådana mängder vapen till, blir den naturliga frågan? Ska de sprida Wahhabismen med vapenmakt eller starta ett nytt krig mot Iran eller Syrien med hjälp av USA. Man måste het enkelt fråga sig det. Det är oundvikligt.

  1. Iran stöttar tvärtom Assad i Syrien och ryssarna av geopolitiska skäl. De vill inte ha sin ärkefiende, Wahhabismen, i faggorna och de samverkar inte med världens i särklass mest kriminella företag som någonsin existerat på planeten.(USA under Obama)

   USA kan, som vi vet, sälja vapen till båda sidor i krig, såsom i Iran-Contras-affären. Intresset för illusionisterna är inte att vinna krig med sina allierade, men att hålla dem i konstant ständig konflikt.

   Riktigt. USA:s ledarskap under GB-CIA verkar bryr sig föga om mänskliga rättigheter, kvinnoförtryck, piskning och halshuggning eller demokrati, de verkar inte ens bry sig om sina egna lagar vad gäller Julian Assange.

   Jag tror inte det är en slump att djävulen ofta symboliseras med en get. Dum, girig, äter allt förökar sig okontrollerat och lämnar öken efter sig.

   Iran har länge varit ett hatobjekt för USA:s ledarskap eftersom Iran kallar dem exakt vad de är, ”den stora satan” och fortfarande firar 1979:s övertagande av USA:s ambassad i Teheran med en nationell helgdag. USA gav stöd till Shahen som brutalt undertryckte politiska dissidenter. USA stöttade Irak mot Iran med kemiska vapen. USA mördade 274 civila passagerare och 16 civila besättningsmän på ett passagerarflyg, nästan alla Iranier, men bad aldrig om ursäkt för terrordådet, men gav i stället de ansvariga officerarna medaljer. USA har genom Bush kallat dem en del av ”ondskans axelmakter” och har planerat regimbyte och gör det sannolikt fortfarande. Källa:http://swampland.time.com/2013/10/15/four-good-reasons-why-iran-doesnt-trust-america/

   Iran har aldrig någonsin utgjort ett hot mot USA, men kan kanske utgöra ett hot mot Israel och Saudiarabien. Krigsstämningarna och hotbilderna kommer från det militärindustriella komplexet. Monopolkapitalet gynnas.

   Jo. Det är troligt att konflikterna i Arabvärlden kan generera stora inkomster till ”den stora satan” USA:s ledarskap.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s