F.d. Wall Street Journal redaktör svarar på – Vilket ledarskap är det mest kriminella som någonsin existerat på planeten?

Jag översätter och citerar kortfattat Paul Craig Roberts som kritiserar sitt eget lands ledarskap:

”Förenta staternas regering är det värsta kriminella företag som någonsin funnits på jorden. … Förvänta dig inte att västerländsk prostituerad media kommer att rapportera dessa fakta till dig. … De presstituerade västerländska medierna är en del av Washingtons kriminella verksamhet.”

Jag har valt att översätta hans artikel nedan, men först: Vem är Paul Craig Roberts?

Doktor Paul Craig Roberts var exempelvis biträdande redaktör och kolumnist för den välkända The Wall Street Journal www.wsj.com. (Här har du poster som involverar Wallstreet Journal från Paul Craig Roberts. Han har skrivit artiklar i amerikanska tidningar. Här ex. i New York Times om galenskapen med frihandel).

År 1993 rankades Forbes Media Guide Paul som en av de sju toppjournalisterna i USA.

President Ronald Reagan utsåg Dr. Roberts till biträdande finansminister för ekonomisk politik.

1987 erkände den franska regeringen Paul Craig Roberts som ”hantverkaren av en förnyelse i ekonomisk vetenskap och politik efter ett halvt sekel av statlig interventionism” och valde in honom i Hederslegionen.

Paul Craig Roberts är en person som har modet att söka sanningen oavsett vart informationen leder honom. Han har modet att ifrågasätta WTC 9/11. Han köper inte den politiska paradigmen om höger och vänster i amerkansk politik, sannolikt eftersom alla valbara partier i USA liknar blå smurfar precis som i Sverige. Han är för fred och frihet för alla folk i världen och han besitter stor skicklighet i sin kommunikationsförmåga och har stor inverkan på den politiska diskursen.

Här finns Paul Craig Roberts egen beskrivning. Svenska Wikipedia om Paul Craig Roberts. Engelska Wikipedia om Paul Craig Roberts.

Nu till översättningen av hans artikel som beskriver vilket ledarskap som är det mest kriminella som någonsin existerat på planeten:

Beviset har kommit in: Förenta staternas regering är den mest komplett kriminella organisationen i mänsklighetens historia – Paul Craig Roberts

Som ett unikt land, bland länderna på jorden, insisterar den amerikanska regeringen att dess lagar och påbud ska ha företräde framför andra nationers suveränitet. Washington hävdar amerikanska domstolars makt över utländska medborgare och hävdar amerikanska domstolars extraterritoriella lagrätt över utländska verksamheter som Washington eller amerikanska intressegrupper ogillar. De värsta resultaten av Washingtons förakt för andra länders suveränitet är kanske den makt Washington har utövat över utländska medborgare enbart på grundval av terroristanklagelser med avsaknad av bevis.

Överväg några exempel! Först tvingade Washington den schweiziska regeringen att bryta sina egna banklagar. Sedan tvingade Washington Schweiz att upphäva sina banksekretesslagar. Det påstås att Schweiz är en demokrati, men landets lagar bestäms i Washington av människor som inte väljs av Schweiz att företräda dem.

Tänk på ”fotboll skandalen” som Washington kokade ihop, uppenbarligen i syfte att genera Ryssland. Fotbollsorganisationens hemort är Schweiz, men detta hindrade inte Washington från att skicka FBI-agenter till Schweiz för att arrestera schweiziska medborgare. Försök föreställa dig att Schweiz skickar schweiziska federala agenter till USA för att arrestera amerikaner!

Tänk på de $ 9 000 000 000 i böter som Washington utställt på en fransk bank för underlåtenhet att fullt ut följa Washingtons sanktioner mot Iran! Detta exempel på Washingtons kontroll över ett utländskt finansiellt institut är ännu mer våghalsigt olagligt med tanke på det faktum att sanktionerna Washington införde mot Iran, och kravet att andra suveräna länder ska lyda, är i sig själva strikt olagliga. I det här fallet har vi verkligen ett fall av trippel olaglighet eftersom sanktionerna infördes på grundval av uppdiktade och fabricerade anklagelser som var lögner.

Eller överväg att Washington hävdade sin auktoritet över kontraktet mellan en fransk skeppsbyggare och den ryska regeringen och tvingade ett franskt företag att bryta ett kontrakt på miljarder dollar på bekostnad av det franska företaget och ett stort antal förlorade arbetstillfällen till den franska ekonomin. Detta var en del av Washingtons sätt att lära ryssarna en läxa för att inte följa Washingtons order på Krim.

Försök att föreställa sig en värld där varje land hävdade extraterritorialitet av sin egen lagstiftning! Planeten skulle vara i permanent kaos med världens BNP förbrukat i rättsliga och militära strider.

Neocon-lurade Washington hävdar att när historien valde USA att utöva sin hegemoni över hela världen, är ingen annan lag relevant. Endast Washingtons vilja räknas. Lagen i sig är inte ens nödvändig när Washington byter ut lagar mot befäl, som när Richard Armitage, biträdande statssekreterare (en icke-vald position) sade till Pakistans president att göra som han har blivit tillsagd eller så ”kommer vi att bomba dig till stenåldern.” http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/5369198.stm

Försök att föreställa dig att presidenterna i Ryssland eller Kina ger en sådan order till en suverän nation!

Faktum är att Washington bombat stora områden av Pakistan, mördat tusentals kvinnor, barn och byäldste. Washington motivering var hävdande av extraterritorialitet av USA: s militära agerande i andra länder som Washington inte är i krig med.

Så fasansfullt som allt detta är, så är det värsta av Washingtons brott mot andra folk när Washington kidnappar medborgare i andra länder och överlämnar dem till Guantanamo på Kuba eller till hemliga fängelsehålor i kriminella stater som Egypten och Polen för att fängslas och torteras i strid med både Förenta staterna lag och internationell lag. Dessa flagranta brott bevisar bortom allt tvivel att den amerikanska regeringen är det värsta kriminella företaget som någonsin existerat på jorden.

När den kriminelle nykonservative George W. Bush-regimen lanserade sin olagliga invasion av Afghanistan, behövde den kriminella regimen i Washington desperat ”terrorister” i syfte att lämna en motivering för en olaglig invasion som utgör en krigsförbrytelse enligt internationell lag. Men det fanns inga terrorister. Så Washington släppte flygblad över krigsherrars territorier som erbjöd tusentals i dollar i belöning för gripandet av ”terrorister”. Krigsherrarna svarade på möjligheten och infångade varje oskyddad person och sålde dem till amerikanerna för belöningen.

Det enda bevis för att ”terroristerna” var terrorister är att oskyldiga människor såldes till amerikanerna av krigsherrarna som ”terrorister”.

Igår släpptes Fayez Mohammed Ahmed Al-Kandari efter 14 års tortyr av ”frihetens och demokratins Amerika”. USAs officer, överste Barry Wingard, som representerade Al-Kandari sade att ”det helt enkelt inte finns någon annan bevisning än att han är muslim i Afghanistan vid fel tidpunkt, eller annat än dubbel och tredubbel hörsägen, något jag har aldrig sett som motivering för fängslande”. Mycket mindre, sade överste Wingard, fanns anledning till en litania [böner i form av växelsång mellan präst och menighet under processioner] av flerårig tortyr i ett försök att tvinga fram en bekännelse till de påstådda brotten.

Förvänta dig inte att västs prostituerade media ska rapportera dessa fakta till dig! För att ta reda på detta, måste du gå till RT https://www.rt.com/usa/328329-kuwaiti-detainee-guantanamo-transfer/ eller Stephen Lendman http://sjlendman.blogspot.com eller hit till denna webbplats.

De presstituerade västerländska medierna är en del av Washingtons kriminella verksamhet.

Jag tror inte att det rent rättsligt går att driva de moraliska poänger jag kommer med nedan, förrutom kanske genom folkdomstol vid en genomförd revolution, men du bör kanske som emotionellt korrekt känna sig motiverad att tänka igenom saken och evetuellt rannsaka sig själv ändå, eventuellt bestämma dig för en ny intention, en ny handlingsplan med den statsterrorism som beskrivs ovan?

Kanske inte pga. av en framtida revolution, Gudstro eller ens tro på återfödelse, men av den anledningen att du måste leva med sig själv som den du är resten av sitt eget liv och att dina söner och döttrar och framtidens generationer förmodligen kommer ha en bild av dig som person när du väl ligger där i graven.

Skyddande av brottsling är ett brott enligt 17 kap 11 § brottsbalken i Sverige. Man bör kanske fråga sig om det är ett grovt omoraliskt brott som vissa svenska journalister gör sig skyldiga till, eftersom många av dem envisas med att arbeta för den massmedia som är en del av Washingtons bevisat kriminella verksamhet?

Man bör kanske fråga sig om det är ett grovt moraliskt brott som politikerna begår genom att ta sig rätten från folket att, utan demokratiskt mandat genom (ex. folkomröstning/direktdemokrati), inleda förhandlingar om TTIP samt Natohögkvarter med Washington, i vilket ett kriminellt ledarskap ingår?

Man bör kanske fråga sig om det är ett grovt och omoraliskt häleri att medvetet bedriva handel med ett kriminellt lands stöldgods? Det handlar ju inte om vilket stöldgods som helst, men ett stöldgods som stulits i samband med utpressning och mord på oskyldiga kvinnor och barn.

Som amerikansk medborgare bör man kanske fråga sig vad som är mest emotionellt korrekt att göra med det som finns vid handen? Vilken presidentkandidat har chansen att återupprätta förenta staternas heder? Kanske är det den presidentkandidat som mörkas av den media som sålt sig till Washington?

Som svensk medborgare bör man kanske fråga sig om man inte bör rösta på de politiker som är en del av lösningen?

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. På Vetenskapliga partiets hemsida hittar du nästan uteslutande länkar till Alternativ media.

Relaterat:
Politologerna – Anarki i praktiken
Politologerna – Värsta sortens styrelseskick förutom alla andra

44 reaktioner till “F.d. Wall Street Journal redaktör svarar på – Vilket ledarskap är det mest kriminella som någonsin existerat på planeten?

  1. Om Afghanistankriget:
    ”Det var ett aggressionskrig och det utgör ett ”Nuremberg crime against peace”, säger professor Boyle som även tillägger att kriget mot Afganistan kommit att utvecklas till ett rent folkmord på den afganska befolkningen och att Pentagon vägrar att uppge hur många som dödats.”
    http://newsvoice.se/2016/01/14/usas-krig-mot-afghanistan-olagligt-amerikansk-professor-i-internationell-ratt/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s