F.d. Wall Street Journal redaktör svarar på – Vilket ledarskap är det mest kriminella som någonsin existerat på planeten?

Jag översätter och citerar kortfattat Paul Craig Roberts som kritiserar sitt eget lands ledarskap:

”Förenta staternas regering är det värsta kriminella företag som någonsin funnits på jorden. … Förvänta dig inte att västerländsk prostituerad media kommer att rapportera dessa fakta till dig. … De presstituerade västerländska medierna är en del av Washingtons kriminella verksamhet.”

Jag har valt att översätta hans artikel nedan, men först: Vem är Paul Craig Roberts?

Doktor Paul Craig Roberts var exempelvis biträdande redaktör och kolumnist för den välkända The Wall Street Journal www.wsj.com. (Här har du poster som involverar Wallstreet Journal från Paul Craig Roberts. Han har skrivit artiklar i amerikanska tidningar. Här ex. i New York Times om galenskapen med frihandel).

År 1993 rankades Forbes Media Guide Paul som en av de sju toppjournalisterna i USA.

President Ronald Reagan utsåg Dr. Roberts till biträdande finansminister för ekonomisk politik.

1987 erkände den franska regeringen Paul Craig Roberts som ”hantverkaren av en förnyelse i ekonomisk vetenskap och politik efter ett halvt sekel av statlig interventionism” och valde in honom i Hederslegionen.

Paul Craig Roberts är en person som har modet att söka sanningen oavsett vart informationen leder honom. Han har modet att ifrågasätta WTC 9/11. Han köper inte den politiska paradigmen om höger och vänster i amerkansk politik, sannolikt eftersom alla valbara partier i USA liknar blå smurfar precis som i Sverige. Han är för fred och frihet för alla folk i världen och han besitter stor skicklighet i sin kommunikationsförmåga och har stor inverkan på den politiska diskursen.

Här finns Paul Craig Roberts egen beskrivning. Svenska Wikipedia om Paul Craig Roberts. Engelska Wikipedia om Paul Craig Roberts.

Nu till översättningen av hans artikel som beskriver vilket ledarskap som är det mest kriminella som någonsin existerat på planeten:

Beviset har kommit in: Förenta staternas regering är den mest komplett kriminella organisationen i mänsklighetens historia – Paul Craig Roberts

Som ett unikt land, bland länderna på jorden, insisterar den amerikanska regeringen att dess lagar och påbud ska ha företräde framför andra nationers suveränitet. Washington hävdar amerikanska domstolars makt över utländska medborgare och hävdar amerikanska domstolars extraterritoriella lagrätt över utländska verksamheter som Washington eller amerikanska intressegrupper ogillar. De värsta resultaten av Washingtons förakt för andra länders suveränitet är kanske den makt Washington har utövat över utländska medborgare enbart på grundval av terroristanklagelser med avsaknad av bevis.

Överväg några exempel! Först tvingade Washington den schweiziska regeringen att bryta sina egna banklagar. Sedan tvingade Washington Schweiz att upphäva sina banksekretesslagar. Det påstås att Schweiz är en demokrati, men landets lagar bestäms i Washington av människor som inte väljs av Schweiz att företräda dem.

Tänk på ”fotboll skandalen” som Washington kokade ihop, uppenbarligen i syfte att genera Ryssland. Fotbollsorganisationens hemort är Schweiz, men detta hindrade inte Washington från att skicka FBI-agenter till Schweiz för att arrestera schweiziska medborgare. Försök föreställa dig att Schweiz skickar schweiziska federala agenter till USA för att arrestera amerikaner!

Tänk på de $ 9 000 000 000 i böter som Washington utställt på en fransk bank för underlåtenhet att fullt ut följa Washingtons sanktioner mot Iran! Detta exempel på Washingtons kontroll över ett utländskt finansiellt institut är ännu mer våghalsigt olagligt med tanke på det faktum att sanktionerna Washington införde mot Iran, och kravet att andra suveräna länder ska lyda, är i sig själva strikt olagliga. I det här fallet har vi verkligen ett fall av trippel olaglighet eftersom sanktionerna infördes på grundval av uppdiktade och fabricerade anklagelser som var lögner.

Eller överväg att Washington hävdade sin auktoritet över kontraktet mellan en fransk skeppsbyggare och den ryska regeringen och tvingade ett franskt företag att bryta ett kontrakt på miljarder dollar på bekostnad av det franska företaget och ett stort antal förlorade arbetstillfällen till den franska ekonomin. Detta var en del av Washingtons sätt att lära ryssarna en läxa för att inte följa Washingtons order på Krim.

Försök att föreställa sig en värld där varje land hävdade extraterritorialitet av sin egen lagstiftning! Planeten skulle vara i permanent kaos med världens BNP förbrukat i rättsliga och militära strider.

Neocon-lurade Washington hävdar att när historien valde USA att utöva sin hegemoni över hela världen, är ingen annan lag relevant. Endast Washingtons vilja räknas. Lagen i sig är inte ens nödvändig när Washington byter ut lagar mot befäl, som när Richard Armitage, biträdande statssekreterare (en icke-vald position) sade till Pakistans president att göra som han har blivit tillsagd eller så ”kommer vi att bomba dig till stenåldern.” http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/5369198.stm

Försök att föreställa dig att presidenterna i Ryssland eller Kina ger en sådan order till en suverän nation!

Faktum är att Washington bombat stora områden av Pakistan, mördat tusentals kvinnor, barn och byäldste. Washington motivering var hävdande av extraterritorialitet av USA: s militära agerande i andra länder som Washington inte är i krig med.

Så fasansfullt som allt detta är, så är det värsta av Washingtons brott mot andra folk när Washington kidnappar medborgare i andra länder och överlämnar dem till Guantanamo på Kuba eller till hemliga fängelsehålor i kriminella stater som Egypten och Polen för att fängslas och torteras i strid med både Förenta staterna lag och internationell lag. Dessa flagranta brott bevisar bortom allt tvivel att den amerikanska regeringen är det värsta kriminella företaget som någonsin existerat på jorden.

När den kriminelle nykonservative George W. Bush-regimen lanserade sin olagliga invasion av Afghanistan, behövde den kriminella regimen i Washington desperat ”terrorister” i syfte att lämna en motivering för en olaglig invasion som utgör en krigsförbrytelse enligt internationell lag. Men det fanns inga terrorister. Så Washington släppte flygblad över krigsherrars territorier som erbjöd tusentals i dollar i belöning för gripandet av ”terrorister”. Krigsherrarna svarade på möjligheten och infångade varje oskyddad person och sålde dem till amerikanerna för belöningen.

Det enda bevis för att ”terroristerna” var terrorister är att oskyldiga människor såldes till amerikanerna av krigsherrarna som ”terrorister”.

Igår släpptes Fayez Mohammed Ahmed Al-Kandari efter 14 års tortyr av ”frihetens och demokratins Amerika”. USAs officer, överste Barry Wingard, som representerade Al-Kandari sade att ”det helt enkelt inte finns någon annan bevisning än att han är muslim i Afghanistan vid fel tidpunkt, eller annat än dubbel och tredubbel hörsägen, något jag har aldrig sett som motivering för fängslande”. Mycket mindre, sade överste Wingard, fanns anledning till en litania [böner i form av växelsång mellan präst och menighet under processioner] av flerårig tortyr i ett försök att tvinga fram en bekännelse till de påstådda brotten.

Förvänta dig inte att västs prostituerade media ska rapportera dessa fakta till dig! För att ta reda på detta, måste du gå till RT https://www.rt.com/usa/328329-kuwaiti-detainee-guantanamo-transfer/ eller Stephen Lendman http://sjlendman.blogspot.com eller hit till denna webbplats.

De presstituerade västerländska medierna är en del av Washingtons kriminella verksamhet.

Jag tror inte att det rent rättsligt går att driva de moraliska poänger jag kommer med nedan, förrutom kanske genom folkdomstol vid en genomförd revolution, men du bör kanske som emotionellt korrekt känna sig motiverad att tänka igenom saken och evetuellt rannsaka sig själv ändå, eventuellt bestämma dig för en ny intention, en ny handlingsplan med den statsterrorism som beskrivs ovan?

Kanske inte pga. av en framtida revolution, Gudstro eller ens tro på återfödelse, men av den anledningen att du måste leva med sig själv som den du är resten av sitt eget liv och att dina söner och döttrar och framtidens generationer förmodligen kommer ha en bild av dig som person när du väl ligger där i graven.

Skyddande av brottsling är ett brott enligt 17 kap 11 § brottsbalken i Sverige. Man bör kanske fråga sig om det är ett grovt omoraliskt brott som vissa svenska journalister gör sig skyldiga till, eftersom många av dem envisas med att arbeta för den massmedia som är en del av Washingtons bevisat kriminella verksamhet?

Man bör kanske fråga sig om det är ett grovt moraliskt brott som politikerna begår genom att ta sig rätten från folket att, utan demokratiskt mandat genom (ex. folkomröstning/direktdemokrati), inleda förhandlingar om TTIP samt Natohögkvarter med Washington, i vilket ett kriminellt ledarskap ingår?

Man bör kanske fråga sig om det är ett grovt och omoraliskt häleri att medvetet bedriva handel med ett kriminellt lands stöldgods? Det handlar ju inte om vilket stöldgods som helst, men ett stöldgods som stulits i samband med utpressning och mord på oskyldiga kvinnor och barn.

Som amerikansk medborgare bör man kanske fråga sig vad som är mest emotionellt korrekt att göra med det som finns vid handen? Vilken presidentkandidat har chansen att återupprätta förenta staternas heder? Kanske är det den presidentkandidat som mörkas av den media som sålt sig till Washington?

Som svensk medborgare bör man kanske fråga sig om man inte bör rösta på de politiker som är en del av lösningen?

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. På Vetenskapliga partiets hemsida hittar du nästan uteslutande länkar till Alternativ media.

Relaterat:
Politologerna – Anarki i praktiken
Politologerna – Värsta sortens styrelseskick förutom alla andra

44 reaktioner på ”F.d. Wall Street Journal redaktör svarar på – Vilket ledarskap är det mest kriminella som någonsin existerat på planeten?

 1. Ping: Population i balans med naturen – Den 13:e Februari är 250-årsdagen av prästen Thomas Robert Malthus | Vetenskapliga partiet

 2. Ping: Beröm till Regeringen och till USA, samt kompetenhöjning till alla som vill hjälpa svältande barn | Vetenskapliga partiet

 3. Om Afghanistankriget:
  ”Det var ett aggressionskrig och det utgör ett ”Nuremberg crime against peace”, säger professor Boyle som även tillägger att kriget mot Afganistan kommit att utvecklas till ett rent folkmord på den afganska befolkningen och att Pentagon vägrar att uppge hur många som dödats.”
  http://newsvoice.se/2016/01/14/usas-krig-mot-afghanistan-olagligt-amerikansk-professor-i-internationell-ratt/

 4. Ping: Statsterrorism – Det Angloamerikanska imperiet har förklarat krig mot mänskligheten | Vetenskapliga partiet

 5. Ping: Tredje världsfreden kan börja – NATO, Turkiet Israel och Saudiarabien förbereder invasionen av oljefälten | Vetenskapliga partiet

 6. Ping: Kroatiske Darkos avskedsbrev till Sverige – Familjen fick nog av mångkulturen | Vetenskapliga partiet

 7. Ping: Samtida tortyr – Lista på världens mest kriminella koncentrationsläger | Vetenskapliga partiet

 8. Ping: IS har stora ekonomiska problem – Assad och Kurderna vinner – Kriminell invasion av Syrien att vänta | Vetenskapliga partiet

 9. Ping: Demokratin är kanske förlorad i Turkiet – Turkiets ledare stänger ner TV-stationer och arresterar journalister | Vetenskapliga partiet

 10. Ping: Vilka är egentligen de ”moderata rebellerna” i Syrien? | Vetenskapliga partiet

 11. Ping: På västfronten intet nytt – Den muslimska världen präglas av intellektuell stagnation | Vetenskapliga partiet

 12. Ping: Utvandring tillbaka över Medelhavet – Förslag på lösning i tre logiska och emotionellt korrekta steg? | Vetenskapliga partiet

 13. Ping: En mycket bra intervju med Bashar al-Assad om konflikten i Syrien översatt till svenska | Vetenskapliga partiet

 14. Ping: Varför väljer underklass, medelklass, svarta, kvinnor och latinos Hillary Clinton och inte Bernie Sanders? | Vetenskapliga partiet

 15. Ping: Man vinner genom Schack Matt – Konspirationsteorier om 22’000 IS-terrorister på en lista | Vetenskapliga partiet

 16. Ping: Underrättelsetjänst – Martin Fredriksson – Hemlig SÄPO-agent – Infiltrerar Amnesty och Researchgruppen | Vetenskapliga partiet

 17. Ping: Centralkommittén vädjar till riksdagen – Rösta rätt för framtidens generationers väl! | Vetenskapliga partiet

 18. Ping: Varför är Hillary Clintons e-post så intressanta? – Jo, för det bevisar att det handlar om en våldtäkt | Vetenskapliga partiet

 19. Ping: Vad betyder ekofascism? Vem är egentligen en ekofascist? Kritik av den gröna rörelsen och av Birger Schlug | Vetenskapliga partiet

 20. Ping: Aurora 17 – Försvarsmakten inställd på att öva utragen IS-terrorism i Sverige samtidigt som terrorismen finansieras av Sveriges riksdag | Vetenskapliga partiet

 21. Ping: Glada Nyheter – Bernie Sanders på väg att vinna över både Hillary Clinton och över Donald Trump | Vetenskapliga partiet

 22. Ping: Sverige – Ett mindre välkänt skatteparadis än USA och Panama | Vetenskapliga partiet

 23. Ping: Turkiet invaderar Syrien – Ett krigsbrott – Muslimerna invaderar inte Israel, vilket vore lagligt | Vetenskapliga partiet

 24. Ping: Rekommendation till svenska korrumperade politiker – Erkänn era affärer innan det är för sent! | Vetenskapliga partiet

 25. Ping: Politisk satir eller olaga hot? – Maria Persson-Lövgren – Vladimir Putin kallas gris och mordhotas? | Vetenskapliga partiet

 26. Ping: 1:a Majtal och uppmuntran till Amineh Kakabaveh som attackeras av Vänsterpartiet, Expo och sketmedlemmar | Vetenskapliga partiet

 27. Ping: Ut ur EU – Har EU hela tiden varit ett CIA-projekt? | Vetenskapliga partiet

 28. Ping: Schlauggate – Är det hackerns eller Birger Schlaugs positivitet till sekterism vi ser? | Vetenskapliga partiet

 29. Ping: Debatt om Bankers funktion – Göran Greider besvaras av Ann-Marie Svensson på JAK Medlemsbank | Vetenskapliga partiet

 30. Ping: Vladimir Putin är bekymrad över den nya kapprustningen men det finns hopp | Vetenskapliga partiet

 31. Ping: Statsterrorism – Donald Trump – Hillary Clinton Skapade IS tillsammans med Obama | Vetenskapliga partiet

 32. Ping: Godhetens självmotsägelser – Lista på speciellt dumma politiska oxymoroner | Vetenskapliga partiet

 33. Ping: Jill Stein kan bli USAs president men då krävs både förnuft och känsla | Vetenskapliga partiet

 34. Ping: En slöja av taggtråd döljer ljuset – Kritik av Amnestys trovärdighet från Anders Romelsjö | Vetenskapliga partiet

 35. Ping: Han skiter i FN – Filipinernas president Rodrigo Duterte föreslår nytt smartare FN | Vetenskapliga partiet

 36. Ping: Konspirationsteori – Är Jill Stein censurerad av Hillary Clinton och hennes medbrottslingar både via Facebook och PBS? | Vetenskapliga partiet

 37. Ping: Sanningsministerium med inbakad honungsfälla? – Vad är skillnaden på “fejkade nyheter”, “fulmedia” och “lögnpress”? | Vetenskapliga partiet

 38. Ping: Politisk satir – God Jul med ett julrim och ett politiskt satiriskt julkort | Vetenskapliga partiet

 39. Ping: Översättning – Tjeckiska regeringen fruktar muslimsk ”Super-Förintelse” – Uppmanar medborgarna att skjuta dem själva | Vetenskapliga partiet

 40. Ping: Hur känner vi i spåren av Snowdens visselblåsande? Pengar att tjäna för hacker-entreprenörer? | Vetenskapliga partiet

 41. Ping: Svenska rakryggade värnpliktiga vapenvägrade mot världens i särklass mest kriminella ledarskap | Vetenskapliga partiet

 42. Ping: Mobbning – Människor som deltager i kampanjen #Jagärhär i sociala medier kan snart vara polisanmälda | Vetenskapliga partiet

 43. Ping: Analys av Donald Trumps attack mot korruption och brott mot mänskliga rättigheter den 21:e december | Vetenskapliga partiet

 44. Ping: Kritik av dyngspridaren DN och Bonnier AB – En osann bisarr företeelse | Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s