Turkiet invaderar Syrien – Ett krigsbrott – Muslimerna invaderar inte Israel, vilket vore lagligt

Enligt Anders Romelsjö verkar det som om Turkiet nu påbörjat invasionen av Syrien, ett brott mot krigets lagar enligt internationell rätt.

Den välunderrättade iranska nyhetsbyrån Fars rapporter nu att kurdiska källor avslöjar att den turkiska arméns specialstyrkor har anlänt i staden Aleppo i norra Syrien efter Jabhat al-Nusra och dess allierade begärt förstärkning inför hotet av ett förkrossande nederlag från kurdiska styrkor.

Förmodligen kommer världens mest kriminella ledarskap på planeten med stor sannolikhet ge dem sitt veto i FN när det attackerade landet tar upp saken…som vanligt… Detta kan enligt en Youtube-intervju av James Corbett med Brandon Turbeville vara inledningen på det krig som är tänkt att splittra upp muslimerna i Syrien i mindre käbblande småstater. Det är sannolikt att Israel ligger bakom det som sker i Syrien, anser Brandon.

Det verkar inte helt orimligt. Jag frågar mig samtidigt återigen varför muslimerna strider sinsemellan och inte invaderar Israel, vilket vore lagligt eftersom de invaderat de muslimska Palestiniernas land?

Enligt Brandon är syftet med splittringen sannolikt att bryta Irans landkontakt genom Syrien med Hizbolla som försvarar Libanon mot Israels försök att expandera norrut. Små muslimska stater som angriper varann är sannolikt i Israels intresse. Även oljefälts placering och planerade oljeledningars dragning kan naturligtvis motivera de stridande parterna. Skulle muslimerna, mot förmodan, ena sig och samla sig mot Israel (och attackera på ett intelligent sätt) skulle Israel sannolikt få bekymmer.

Dessa märkligheter gör att jag börjar ställa mig frågan om det kan vara någon som en gång i tiden skapat islam för att få araberna att underkasta sig och mentalt förslavas och förgöra varann i ständiga krig? Kanske har de t.o.m. skapat kristendomen för att förslava de kristnade mentalt? Sitter de själva i de olika ledarskapen för olika folk och religioner? Intressant tanke…

Att judar som inte tror på gud kallas för apor inledningsvis i koranen tyder på en vilja att skapa konflikt mellan religioner. Krig och religion innebär underkastelse, lydnad, blind tro och förslavning, men också att fåtalet i ledarskapet ofta gynnas. Det vore inte helt otroligt att anta att det är just individer ur fåtalet rika famijer som kontrollerar de religiösa via ex. Frimurarorden och Bilderberggruppen, vilka sannolikt ligger bakom det som sker.

Är införseln av islamism i det kristna/ateistiska Europa ett medevet trix för att skapa panik, kris, konflikt och krig att berika sig på, såsom antyds på The Economists förstasida 2015? Inte alls omöjligt.

Någon som har fler hypoteser?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

5 reaktioner till “Turkiet invaderar Syrien – Ett krigsbrott – Muslimerna invaderar inte Israel, vilket vore lagligt

      1. Enig. Och på din fråga om vad som kan ligga bakom så vet jag att det finns människor som har hemliga religioner eller uppfattningar om tillhörighet. Så om regimer för andra länder exemplelvis Saudiarabien är hemliga judar skulle det kunna förklara vad som sker. Det kan förklara Saudi-kungahusets kompisband med Israel och USA, samt att IS inte attackerar Israel. En annan sak som pekar på att du kan ha rätt är att båda folkgrupperna skär i barns könsorgan på ungefär samma sätt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s