Varför attackeras inte Israel av IS, Al-Nusra och Al-Qaida? – Och varför skriver INTE vår massmedia om den saken?

Ja, varför pågår det ett heligt krig mot Israels fiender … från jihadisterna IS, Al-Nusra och Al-Qaida, … men inte mot Israel? Det var en fråga som kom till mig i meditation. Frågan är enkel, svaret är upplysande och finns inom några knapptrycks avstånd.

Men först måste man verkligen andas djupt och först fråga sig om det verkligen kan vara sant!? Har man verkligen blivit så grundlurad av svensk massmedia och deras journalism som inte tar upp detta ämne?

… ja fast så svensk är den ju de facto inte längre …

Så vilka äger ”svensk” massmedia?

Jo den ägs sannolikt av individer som tjänar på konflikt. Undersök vem som äger svensk massmedia och bortse samtidigt från sådant som ev. kan uppfattas som antisemitism i inlägget, för religiös bakgrund har inte med saken att göra, men om de som äger media anser sig tillhöra en ras, anser den vara överlägsen och därmed agerar som rasister mot världen så är detta verkligen rasism. Min poäng är att massmedia INTE är svensk, INTE rapporterar objektivt i vårt eget intresse och att det sannolikt finns en gemensam agenda som ligger bakom.)

Vem betalar för denna massmedia? Du, när du köper den, även via skattsedeln för deras presstöd och du betalar för diverse militära ”insatser”, d.v.a. krig, och de döda barnen betalar med sina liv, kanske betalar du även när du går och handlar din mat eller genom att arbeta för en allt för dålig lön från fel företag, eller när du köper en bil?

I artikeln Why Aren’t ISIS and Al-Qaeda Attacking Israel?
framgår att:

1. Dessa organisationer verkar kontrolleras direkt av CIA.

2. Muslimska brödraskapets ledare, Issam Hattito, lär bo i Telaviv.

3. Ledarskapet i Israel, USA och EU är sannolikt inte offer för Islamistisk terror, de är sponsorer.

4. Israels ledarskap lär har tillhandahållit skadade jihadister med medicinsk vård inne i Israel så att de sedan kan skickas tillbaka för att med största sannolikhet fortsätta sitt jihad mot den sekulära regeringen i Syrien och Bashar al-Assad.

5. Benjamin Netanyahu, Israels statsminister lär finnas på bild i dessa medicinska vårdcentraler handskakandes med jihadister som nyligen vårdats.

6. Israels ledarskap har stått för militärt stöd till terroristernas dödspatruller i form av artilleri och flygbombningningskampanjer, speciellt då Syriens sekulära regering lyckas i sina militära kampanjer.

En vanlig människa, med vanlig uppfostran och med känslor kan inte helt förstå. Man tror inte att sådan ondska kan existera. Ända sättet att förså är att först bli medveten om att det finns psykopater i ledningen för diverse statsledningar och organisationer och att de alls inte fungerar som oss.

Jag går några steg längre i min meditation och tänker att striden egentligen handlar om att skapa ständig konflikt och att, dessa individer likt parasiter livnär sig på död och förintelse, de livnär sig på offrena, de livnär sig på barnens död, likt blodsugare som ser det som en självklarhet att de p.g.a. sin grymhet och slughet är överlägsna andra. Samtidigt måste man tycka synd om dem för detta måste vara en del av deras uppfostran.

De giriga vill ta kål på varje demokrati och varje välfärd genom kapitalism och frihandel så att de själva kan installera allt mer diktatur och suga ut folket ännu mer.

Jag frågar mig om det är därför Vladimir Putin först sade sanningen i FN och sedan plötsligt spelar med i spelet och har minskat sin kritik mot USA och Israel? Är han nu med på spelet där konflikten ska skapa rikedom åt fåtalet och misär åt flertalet?

Jag frågar mig: Vad blev med dagens kurs trettio silverpenningar?

Jag finner ingen bättre förklaring just nu. Gör du?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

7 reaktioner till “Varför attackeras inte Israel av IS, Al-Nusra och Al-Qaida? – Och varför skriver INTE vår massmedia om den saken?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s