Riksdagspartierna lyssnar inte på Per Gahrton, men hjälper Sverigedemokraterna till majoritet i riksdagen

Det balanserade intelligenta förslag som Miljöpartiets grundare, Per Gahrton, kommit med på Cogito.nu och som jag fann genom att läsa Birger Schlaugs blogg, verkar ännu inte ha haft någon effekt på de ledare som ingår i riksdagspartierna. Per Gahron skriver om svensken Ylva:

Apropå att det går bra för SD i opinionsmätningarna så kan jag berätta hur en av dessa nya sverigedemokrater tänker. Jag känner henne väldigt väl, vi kan kalla henne Ylva. Ylva var inte sverigedemokrat för fem år sedan, utan röstade då på (S). Hon har inte ändrat sina politiska uppfattningar i något väsentligt under dessa år. Hon är inte rasist. Hennes egna blonda barn leker med barn av olika etnicitet. Hon stödjer hbtq-personers rättigheter. … Vad vi absolut inte ska göra är att kallas henne för rasist, för det är hon inte.

Per Gahrton menar att regeringen i princip behöver göra tre saker för att återfå Ylvas förtroende igen, nämligen:
1. Bete sig respektfullt så att de kan nå politiska överenskommelser som folket kan tro på
2. Hantera flykting- och integrationsfrågan med nödutryckningsknappen intryckt
3. Ta kontroll över klassrummen igen
(Läs mer ingående om detta på Per Gahrtons blogg!)

Via Avpixlat finner jag Jimmie Åkessons pressmeddelande om riksdagspartiernas (exklusive Vänsterpartiet) invandringsöverrenskommelse:

Jimmie Åkesson:

”Man hejdar en flodvåg med hink och spade”

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, menar att:

”Förslaget om tillfälliga uppehållstillstånd är så fullt av undantag att effekten helt uteblir”.

Det verkar sannolikt att Jimmie har rätt, vilket betyder att riksdagspartierna inte följer Per Ghartons punkt ett och två, så min personliga tolkning av denna överrenskommelse är därför att riksdagspartierna, av någon outgrundlig anledning, vill hjälpa Sverigedemokraterna till majoritet i riksdagen inför nästa val.

Märkligt. Man undrar i all stillhet om de vet något som inte Sverigedemokraterna vet? Kanske tvingas Jimmie Åkesson hålla sitt eget skafferital om han blir statsminister eftersom den förslavande frihandeln med krediter skapade ur tomma luften redan sugit ut Sverige?

Vad ska stackars Jimmie Åkesson då göra för att rädda ”den heliga gudibehagliga tillväxten”? Kanske starta krig tillsammans med NATOs neocons som skapar tillväxt, haluleja? Känner ni igen kapitalismens mönster? German federal election 1933, där de religiösa borgarna till slut böjde sig framåt, till slut invaderade Ryssland, förlorade och till slut fick fin pastej på moroten för att göra satir på den tragikomiska rikksdagspolitiken.

Riktig politik för Sverige genom att stoppa frihandeln genom ett utträde ur EU, samt riktig välfärd genom höjda skatter för höginkomstagare, kommer du sannolikt inte få se med det borgerliga Sverigedemokraterna.

Men varken Birger Schlaug eller Per Gahrton leder något intelligent parti så vill du ha en bra politik för Sverige och för välfärden och för miljön på lång sikt måste du sannolikt snabbt bli motiverad att söka dig till en bättre partiledare som kan konsten att tänka rätt i flera steg.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. För övrig noterar jag att flyktingströmmen sannolikt snabbt skulle kunna halveras genom en enkel passkontroll och ett tvärstopp vid en förstärkt tull om visum saknas. Ja. Kanske är det bästa lösningen långsiktigt? En ansökan från utlandet via våra ambassader runtom i världen, sedan direktflyg för familjer från Syrien som råkar vara ateister, kurder, kristna etc. och som har verkliga skyddsbehov och därmed kan man då kanske undvika fler döda treåringar, vilket dagens flyktingpolitik skapat?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s